Přejít na obsah




- - - - -

Konfrontácia

Canon new F-1 FD 28mm f2 FP4 125

Konfrontácia

pridávam ešte tento "portrét" v interiéri. Kvalita je horšia, málo svetla, fotené na otvorené sklo (f2) pri čase asi 1/15.


    • -1

    jaká konfrontace? roura a trouba? :)
      • 0

    jaká konfrontace? roura a trouba? :)

    ak "rúrou" myslíš ženu a "trúbou" muža tak áno.
      • 0
    Fotka
    kolemjdouci
    30-říj 13 16:19:11
    aneb umělecký výklad umění prosté fotky :)
      • 0
    Fotka
    LeosStehlik
    30-říj 13 17:58:34
    kolemjdoucí, tomu říkáte fotka?
      • 0
    negatívnu kritiku mám ovela radšej ako pozitívnu kritiku. Mám za to že negatívna kritika môže človeka posunúť a vela vecí ktoré sám na svojej tvorbe nevidí, mu môže ukázať. Preto to naozaj uvítam, ale páni, to čo tu píšete nieje ani negatívna kritika ani pozitívna kritika. Sú to povýšenecké kecy z ktorích nič nemám :) Pokiaľ máte potrebu sa vyjadriť k fotke ktorá Vás nezaujala tak by som uvítal konštruktívne, inak to pre mňa nemá význam a od začiatku som nemal úmysel sem uploadovať len podarené zábery, nepotrebujem si hladiť ego, som tu pre to aby som sa niečo naučil a na to musím výsť na povrch aj s takýmito vecami. Ak sa kriticky na fotku pozrieť neviete tak nieste dobrí učitelia a nechajte to radšej na tých ktorí to vedia. Ďakujem :)
      • 0
    Ahoj Ralf,
    tu nie sú učitelia, ale tí, čo to vedia, resp. si myslia, že to vedia .... Nie každý, kto vie, môže byť učiteľ a tiež učiteľ môže kvalitne učiť, hoci sám všetko neovláda.
    Na inom serveri - oveľa drsnejšom než temna a podstatne komerčnejšom, som sa učila tým, že som rok len čítala komentáre pod cudzími fotkami, než som sa odvážila aploudnúť nejakú svoju fotku - ďalší rok som plakala nad komentármi pod vlastnou tvorbou :D.
      • 1
    ad 1) z čeho vyplývá, žes očekával poučení a že se vždy musí dostavit? Sám už v popisce hodnotíš - aby ses něco naučil, nemusíš sem přijít i s takovýmito fotkami. Nechápu tvůj argument - výš se posuneš z vyšší úrovně, ne z nízké...
    2) název i fotka je konfrontační - a konfrontace ses dočkal ... každý z nás podle sebe
    ad 3) z čeho vyplývá, že reagovat mohou pouze dobří učitelé?

    chceš-li něco konkrétního:
    chaotická nekvalitní (technicky i kompozičně) fotka, z níž ani za pomoci názvu a tvého dodatečného vysvětlení nechápu, o co jde, proč jsi to fotil, proč jsi ji sem dal... co mám vidět?

    je to rozmazané ("málo světla, dlouhý čas" - z ruky?) - takže absence stativu?
    Ale co je námětem a tedy co s kompozicí (neb nevidím ten námět), neporadím.... opravdu nevím, co konfrontuješ...
      • 1
    Fotka
    kolemjdouci
    31-říj 13 22:10:16
    z me strany to byl spis vtipek, nebrat nijak vazne

    Prislo mi, ze mnohem vetsi duraz byl venovan nazvu fotky nez obsahu. Jak poradit? Je tam mnoho veci a napadu se kterymi by se dalo pracovat, ale tady ani jeden neni nijak dominujici. Jde o tu rouru? Jde o dvoj portret? Jde o konfrontaci dvou lidi nebo lidi a prostredi?
      • 0