Přejít na obsah




* * * * *

Romantické zátiší

flexaret dýmka pivko

Romantické zátiší

Dech beroucí romantické zátiší, které evokuje typicky starosvětskou atmosféru staré zástavby Braníka... Fomapan 100, ID-11 1/3 ředění. Kino, pentax s nějakým superlaciným zoomem :-)


    • 3

    A žádné Frisco !

      • 0

    kukuřička?

    No jasně, ideální dýmka na fotovýlet... už těch krámů na focení je až až... ještě s sebou tahat další kufr s kuřáckou plnou polní je nemožné... Někdy si představuju, jak tak chodím v dokonalém kvádru a nějakej šerpa za mnou nosí věci :-D Ale rozhodně uvažuju o jednom vynálezu a to - Odkládacím stativku na dýmku. Když lezu pod jepťuchu s fajfkou v puse, tak tam po chvilce nemůžu dýchat a ani nevidim na matnici :-)

      • 0

    .........člověk si v dnešní době nemože ani v klidu zakůřit, aby nebyl za debila.

    Tak...

      • 0

    jináč flexa pěkná, pivko to chce min nějaké živější (pěna a tak, a místo turkyňovky pořádného buldočka 8)

    Jj, flexa je parádní (tahle je teda těžce vytuněná), Pěknou pěnu na G-éčku - bych musel použít nějakou bílou montážku, aby to dobře vypadalo (hustě a chvilku aby to vydrželo)... Buldočka moc nemusím, raději mám rovné klasické dýmky... Jinak je potřeba říct, že tohle je sken filmu, udělal sem to na větší papír 30x40 a vypadá to skoro jako reklamní plakát, zrno přesně tak akorát, je to takový to kouzelný, lehoučce zrnitý, parádně vyšlo (na papíře) to Frisco... a stejnej osud potkal i kámošovo OM-ko... trochu kafral, že je použito jenom jako rozmazaná dekorace :-)

      • 0