Přejít na obsah


Fotka

Předplatné


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
118 odpovědí na toto téma

#1 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 222 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 174

Publikováno 4 únor 2012 - 23:36:29

Aktivoval jsem předplatitele, pokud má někdo pocit, že jsem ho vynechal nechť se ozve.

A již funguje možnost "nákupu" předplatného pod záložkou OBCHOD s platbou na CZ nebo SK účet.
  • 0

#2 Fill

Fill

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 264 příspěvků(y)
  • LocationHlavně Praha
Reputace: 120

Publikováno 5 únor 2012 - 00:05:39

Hned to hodlám využít, ale jak to tak zkouším, dá se přidat do košíku jen jeden kus... Bude možné koupit více kusů najednou s platností na odpovídající dobu?
  • 0

#3 ypres_bass

ypres_bass

    Obchodník zbožím prošlým

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice
Reputace: 51

Publikováno 5 únor 2012 - 00:10:00

Aktivoval jsem předplatitele, pokud má někdo pocit, že jsem ho vynechal nechť se ozve.

A již funguje možnost "nákupu" předplatného pod záložkou OBCHOD s platbou na CZ nebo SK účet.

nefunguje - ale to jsem před přeštením tohoto postu napsal už do "převodu fóra"
  • 0

#4 Jaro

Jaro

    Dost toho nakecá

  • Registrovaní
  • PipPip
  • 590 příspěvků(y)
Reputace: 34

Publikováno 5 únor 2012 - 00:39:29

Aktivoval jsem předplatitele, pokud má někdo pocit, že jsem ho vynechal nechť se ozve.

A již funguje možnost "nákupu" předplatného pod záložkou OBCHOD s platbou na CZ nebo SK účet.


Nejsem tedy aktivován, před pár dny mi prošla registrace - pošli mi prosím č. účtu, kam to zaplatit!! Díky jaro
  • 0

#5 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 222 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 174

Publikováno 5 únor 2012 - 00:41:19


Aktivoval jsem předplatitele, pokud má někdo pocit, že jsem ho vynechal nechť se ozve.

A již funguje možnost "nákupu" předplatného pod záložkou OBCHOD s platbou na CZ nebo SK účet.


Nejsem tedy aktivován, před pár dny mi prošla registrace - pošli mi prosím č. účtu, kam to zaplatit!! Díky jaro


Aktivován jsi, až bude potřeba zaplatit dorazí ti email. Zatím si užívej mašličku ;-)
  • 0

#6 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 222 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 174

Publikováno 5 únor 2012 - 00:47:56

V pravém horním rohu když kliknete na svůj nick je odkaz Klientská oblast tam je přehled o zaplaceném předplatném.
  • 0

#7 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 222 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 174

Publikováno 5 únor 2012 - 01:43:00

Hned to hodlám využít, ale jak to tak zkouším, dá se přidat do košíku jen jeden kus... Bude možné koupit více kusů najednou s platností na odpovídající dobu?


Zatím nelze, budu řešit zase jindy dneska už toho mám plný kecky ;-)
  • 0

#8 bobrb

bobrb

    Dost toho nakecá

  • Předplatitel
  • 855 příspěvků(y)
  • Locationpod Brdy
Reputace: 50

Publikováno 5 únor 2012 - 13:12:44

Aktivoval jsem předplatitele, pokud má někdo pocit, že jsem ho vynechal nechť se ozve.

Zda se ze me zbyvajici dva roky predplatneho jsou pryc:-(
  • 0

#9 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 222 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 174

Publikováno 5 únor 2012 - 18:46:52

Zda se ze me zbyvajici dva roky predplatneho jsou pryc:-(


Neboj, už je máš zpět, komu ještě chybí předplatné stačí se ozvat.
  • 0

#10 bobrb

bobrb

    Dost toho nakecá

  • Předplatitel
  • 855 příspěvků(y)
  • Locationpod Brdy
Reputace: 50

Publikováno 5 únor 2012 - 19:24:34


Zda se ze me zbyvajici dva roky predplatneho jsou pryc:-(


Neboj, už je máš zpět, komu ještě chybí předplatné stačí se ozvat.

Stuzka nikde a v Klientske zone je vyzva k zaplaceni...
  • 0

#11 Fill

Fill

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 264 příspěvků(y)
  • LocationHlavně Praha
Reputace: 120

Publikováno 7 únor 2012 - 08:48:44

Ono to fakt funguje ;)
Je to fajn, že to tady díky Tazově úsilí takto kvete, myslím, že teď už by nikdo staré fórum zpět nechtěl :smile:
  • 2

#12 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 222 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 174

Publikováno 7 únor 2012 - 10:10:41

Stuzka nikde a v Klientske zone je vyzva k zaplaceni...


Chybičky se trošku nakumulovali ;) Asi ti to nebylo souzeno. :smile:
  • 0

#13 bobrb

bobrb

    Dost toho nakecá

  • Předplatitel
  • 855 příspěvků(y)
  • Locationpod Brdy
Reputace: 50

Publikováno 7 únor 2012 - 10:24:42

Chybičky se trošku nakumulovali ;) Asi ti to nebylo souzeno. :smile:

Kujuuuuuu
Ono kdyby na to prislo tak bych ty roky ozelel a klidne se predplatil...
  • 0

#14 jenda1250

jenda1250

    Hrabě kydoň

  • Moderátoři
  • 3 570 příspěvků(y)
Reputace: 392

Publikováno 17 únor 2012 - 10:16:57

Hm, zaplaceno, přišel mi i mail že doručeno a mašlička pořád žádná ;-).
  • 0

#15 luke__666

luke__666

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 171 příspěvků(y)
  • Locationtwitter.com/luke__666
Reputace: 20

Publikováno 13 duben 2012 - 11:50:48

koukám, že mi zmizela předplatitelská stužka? co to? :mrgreen:
  • 0

#16 sjirka

sjirka

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 454 příspěvků(y)
  • LocationPlzeň
Reputace: 111

Publikováno 21 červenec 2012 - 09:27:38

Tak sem se konečně kopnul do zadku a zaplatil předplatné. Dorazilo?
  • 0

#17 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 222 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 174

Publikováno 22 leden 2013 - 12:23:18

Kdyby někdo chtěl zkontrolovat jak je na tom s předplatným, je to možné zde.
  • 0

#18 berraneck

berraneck

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 850 příspěvků(y)
  • LocationPraha/Vsetín
Reputace: 128

Publikováno 22 leden 2013 - 14:08:55

tak jsem to zkoušel - před vypršením stávajícího předplatného mi to nedovolí zakoupení předplatného kvůli prodloužení?
  • 0

#19 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 222 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 174

Publikováno 22 leden 2013 - 14:14:56

Jde to ale nemůžeš zakoupit extra produkt předplatné musíš prodloužit to stávající. Stačí když ho mezi už uskutečněnými nákupy rozklikneš. Podívám se na to jeslti by to nešlo prodlužovat normálně přidáním další položky do košíku.
  • 0

#20 calon

calon

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 279 příspěvků(y)
Reputace: 148

Publikováno 12 únor 2013 - 17:37:20

Ahoj Tazi
Přišla mi výzva k prvnímu zaplacení. Nakupoval jsme včera ráno, ale není tam uvedený žádný variabilní symbol. Jen číslo účtu. Když pošlu peníze poznáte, že jsou odemne?
Místo var. symbolu mám napsáno: undefined
  • 0

#21 dc

dc

    Nováček

  • Předplatitel
  • 142 příspěvků(y)
  • LocationHradec Králové, Czech Republic, EU, Earth, This Space
Reputace: 11

Publikováno 8 listopad 2013 - 22:18:25

Místo var. symbolu mám napsáno: undefined


Jo, v tom webovem obchode je chybka, takze to pise undefined. V e-mailove vyzve jiz variabilni symbol prijde vyplneny. Pointa od toho je, ze uz se pak nikdy nic nestane. Tedy tolik alespon ma zkusenost.
  • 1

#22 kelfik

kelfik

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 073 příspěvků(y)
  • LocationOstrov u Macochy
Reputace: 82

Publikováno 9 listopad 2013 - 08:16:36


Místo var. symbolu mám napsáno: undefined


Jo, v tom webovem obchode je chybka, takze to pise undefined. V e-mailove vyzve jiz variabilni symbol prijde vyplneny. Pointa od toho je, ze uz se pak nikdy nic nestane. Tedy tolik alespon ma zkusenost.

Ano po zaplacení se opravdu nic nestane, už je to nějakej pátek a nic.
  • 1

#23 dc

dc

    Nováček

  • Předplatitel
  • 142 příspěvků(y)
  • LocationHradec Králové, Czech Republic, EU, Earth, This Space
Reputace: 11

Publikováno 22 listopad 2013 - 22:13:23

Toz po nejakem tom case se neco stalo! A dokonce to, co se melo stat - mam prodlouzene predplatne. Tedy aktualizuji predchozi informaci a "vinikum" teto zmeny k lepsimu uctive dekuji!
  • 0

#24 permon

permon

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 225 příspěvků(y)
Reputace: 0

Publikováno 26 únor 2014 - 19:57:59

Tak jsem si neohlídal předplatné kdy mi končí.Rád bych si předplatné znovu obnovil je li to možné.Předem děkuji.


  • 0

#25 jenda1250

jenda1250

    Hrabě kydoň

  • Moderátoři
  • 3 570 příspěvků(y)
Reputace: 392

Publikováno 26 únor 2014 - 20:43:17

OBCHOD -> Předplatné...


  • 0

#26 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 222 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 174

Publikováno 28 únor 2014 - 16:02:50

Kdo platil předplatné na slovensku vkladem na účet 24.1.2014?  Číslo objednávky neexistuje, platbu nelze vrátit a v poznámce nic není :(


  • 0

#27 permon

permon

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 225 příspěvků(y)
Reputace: 0

Publikováno 23 březen 2014 - 14:49:42

Pokoušel jsem se o předplatné ale stále se mi to nedaří znovu obnovit.


  • 0

#28 Luigi

Luigi

    Dost toho nakecá

  • Předplatitel
  • 736 příspěvků(y)
  • LocationTábor
Reputace: 137

Publikováno 24 březen 2014 - 15:26:54

Pokoušel jsem se o předplatné ale stále se mi to nedaří znovu obnovit.

A zkoušíš to přes IE? U mě byl problém s tím, že jsem používal při tomto úkonu Firefox-tam to nešlo, v IE bez problémů. Zdařec Luigi :shock:


  • 0

#29 JozefB

JozefB

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 86 příspěvků(y)
Reputace: 85

Publikováno 27 březen 2014 - 18:42:56

...môžete mi poradiť,komu mám napísať,ohľadom predplatného ???

Písal som jednému (taz) no odpovede som sa nedočkal...poslal som peniaze na ten slovenský účet a nič...


  • 0

#30 JirkaM

JirkaM

    Tlampač (grafoman)

  • Předplatitel
  • 1 057 příspěvků(y)
  • LocationMoravská Chrastová
Reputace: 993

Publikováno 27 březen 2014 - 20:14:30

taz si provozuje web, ale choděj mu sem lidi... a na maily proto reaguje zdlouhavě....


  • 0

#31 veverka07

veverka07

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 125 příspěvků(y)
  • LocationOstrava
Reputace: 20

Publikováno 28 březen 2014 - 09:45:43

Ahoj tazi, v lednu jsem poslal 200 a na tvem odkazu na kontrolu mi to ukazuje ,ze jsem skoncil v unoru2014?

Díky


  • 0

#32 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 222 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 174

Publikováno 29 březen 2014 - 08:37:41

...môžete mi poradiť,komu mám napísať,ohľadom predplatného ???

Písal som jednému (taz) no odpovede som sa nedočkal...poslal som peniaze na ten slovenský účet a nič...

Na slovenském účtu mám pouze dvě platby, jednu jsem vrátil protože byla bez VS a druhou jsem tu avizoval protože nemá VS a peníze byli vloženy na pobočku a nemám je komu vrátit.


  • 0

#33 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 222 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 174

Publikováno 29 březen 2014 - 08:40:33

taz si provozuje web, ale choděj mu sem lidi... a na maily proto reaguje zdlouhavě....

 

Ano, občas sem někdo chodí. Já sem chodím sporadicky, k párování výpisu z banky se dostanu maximálně jednou za týden a většinu času řeším platby bez variabilních symbolů (ty automaticky vracím). Platby s jinou částkou než na kolik je objednávka, ty časem řeším. Hromady podivných dotazů v emailu na stránkách podpory apd.ani nezmiňuji.


  • 0

#34 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 222 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 174

Publikováno 29 březen 2014 - 08:43:01

Ahoj tazi, v lednu jsem poslal 200 a na tvem odkazu na kontrolu mi to ukazuje ,ze jsem skoncil v unoru2014?

Díky

Ano platba tam je ale ne na 100kč ale na 200kč takže to musím ručně opravit což celkem trvá a dnes už mi na to nezbývá čas.


  • 0

#35 JozefB

JozefB

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 86 příspěvků(y)
Reputace: 85

Publikováno 29 březen 2014 - 09:21:43

 

...môžete mi poradiť,komu mám napísať,ohľadom predplatného ???

Písal som jednému (taz) no odpovede som sa nedočkal...poslal som peniaze na ten slovenský účet a nič...

Na slovenském účtu mám pouze dvě platby, jednu jsem vrátil protože byla bez VS a druhou jsem tu avizoval protože nemá VS a peníze byli vloženy na pobočku a nemám je komu vrátit.

 

 

 

...asi moja chyba,je to možné,že to bola moja platba bez variabilného symbolu,netušil som , že tam mám nejaký napísať...do poznámky som napísal svoje meno,no pravdepodobne to nestačilo,ak to príde pošlem znova...


  • 0

#36 tess_red

tess_red

    Dost toho nakecá

  • Předplatitel
  • 974 příspěvků(y)
  • LocationLitoměřice; občas Ludvíkov u Velké Bíteše
Reputace: 185

Publikováno 9 duben 2014 - 07:16:34

Tazi, pomoc. Hajkys mi píše, že mi nejde napsat SZ, zmizela mi mašlička předplatitele. A když jsem předplatné chtěla zakoupit píše mi to toto: "You have already purchased this item and it cannot be purchased again. A renewal invoice for your existing purchase was generated which has since expired. Please contact an administrator for assistance."  Co dělám blbě?  :oops:  Prosím administrátora o asistenci.  :grin: 


  • 0

#37 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 222 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 174

Publikováno 12 duben 2014 - 08:33:50

Zkusil jsem to obnovit, měla by ti přijít nová výzva k platbě.


  • 1

#38 tess_red

tess_red

    Dost toho nakecá

  • Předplatitel
  • 974 příspěvků(y)
  • LocationLitoměřice; občas Ludvíkov u Velké Bíteše
Reputace: 185

Publikováno 12 duben 2014 - 15:01:32

Zkusil jsem to obnovit, měla by ti přijít nová výzva k platbě.

Děkuji, přišla. Jdu to zaplatit. ;) 


  • 0

#39 Rosi

Rosi

    Nováček

  • Předplatitel
  • 219 příspěvků(y)
  • LocationStřední Čechy/Východní Čechy
Reputace: 105

Publikováno 20 duben 2014 - 17:52:20

To: Taz:  Cau, 23.11.2013 jsem platil predplatne na letosek a nejak tam nemam maslicku. ..juknes na to?



Díky


Vasek alias Rosi
 
Psáno interní poštou, zůstalo bez reakce a tak to zkouším tady .... .

  • 0

#40 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 222 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 174

Publikováno 20 duben 2014 - 22:49:01

 

To: Taz:  Cau, 23.11.2013 jsem platil predplatne na letosek a nejak tam nemam maslicku. ..juknes na to?



Díky


Vasek alias Rosi
 
Psáno interní poštou, zůstalo bez reakce a tak to zkouším tady .... .

 

Nejaký císlo uctu? VS? At to mame podle ceho hledat.


  • 1

#41 Rosi

Rosi

    Nováček

  • Předplatitel
  • 219 příspěvků(y)
  • LocationStřední Čechy/Východní Čechy
Reputace: 105

Publikováno 21 duben 2014 - 07:46:02

 

 

To: Taz:  Cau, 23.11.2013 jsem platil predplatne na letosek a nejak tam nemam maslicku. ..juknes na to?



Díky


Vasek alias Rosi
 
Psáno interní poštou, zůstalo bez reakce a tak to zkouším tady .... .

 

Nejaký císlo uctu? VS? At to mame podle ceho hledat.

 

Cau, platba odesla 26.11.2013, VS:548, účet č.:xyz

 

Ve zprávě pro příjemce bylo:  PLATBA ROSENBAUM VACLAV-ROSI


  • 0

#42 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 222 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 174

Publikováno 21 duben 2014 - 23:09:00

 

 

 

To: Taz:  Cau, 23.11.2013 jsem platil predplatne na letosek a nejak tam nemam maslicku. ..juknes na to?



Díky


Vasek alias Rosi
 
Psáno interní poštou, zůstalo bez reakce a tak to zkouším tady .... .

 

Nejaký císlo uctu? VS? At to mame podle ceho hledat.

 

Cau, platba odesla 26.11.2013, VS:548, účet č.:xyz

 

Ve zprávě pro příjemce bylo:  PLATBA ROSENBAUM VACLAV-ROSI

 

Omlouvám se, tuhle platbu jsem zapoměl zaúčtovat, už je to v pořádku.


  • 0

#43 Rosi

Rosi

    Nováček

  • Předplatitel
  • 219 příspěvků(y)
  • LocationStřední Čechy/Východní Čechy
Reputace: 105

Publikováno 23 duben 2014 - 11:33:40

Nic se nedeje.
Diky.
Rosi
  • 0

#44 oteccasu

oteccasu

    Tlampač (grafoman)

  • Předplatitel
  • 2 206 příspěvků(y)
Reputace: 433

Publikováno 28 duben 2015 - 08:31:41

Chci zaplatit předplatné za kamaráda, jenž je za louží. Jak to udělat?


  • 0

#45 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 222 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 174

Publikováno 28 duben 2015 - 09:36:57

Stačí když si předplatné objedná a ty to zaplatíš pod jeho VS.

 

Chci zaplatit předplatné za kamaráda, jenž je za louží. Jak to udělat?


  • 0

#46 stamir

stamir

    Nováček

  • Předplatitel
  • 39 příspěvků(y)
  • LocationCífer, Slovensko
Reputace: 7

Publikováno 29 květen 2015 - 05:19:35

využil som možnosť uhradiť predplatné na slovenský účet.  Internet banking mi napísal, že je to účet vedený v mene EURO. Asi by bolo dobré napísať to v eshopu, keď sa zobrazí výzva k platbe. Teraz tam je toto:

Instrukce k platbě:
Platbu proveďte na účet: 2800216458/2010 s variabilním symbolem 743
Pro platbu ze slovenska využijte náš slovenský účet: 2400216459 / 8330

 

poslal som 4€, to by malo stačiť


  • 0

#47 resolut

resolut

    Dost toho nakecá

  • Registrovaní
  • PipPip
  • 739 příspěvků(y)
Reputace: 268

Publikováno 29 květen 2015 - 18:15:52

Už delší dobu se snažím předplatné zakoupit, nicméně stále mi to píše, že..

You have already purchased this item and it cannot be purchased again. A renewal invoice for your existing purchase was generated which has since expired. Please contact an administrator for assistance.

Nejsem si vědom, že by jsem to již provedl, ale neuhradil. Pokud ano, jak mám nyní postupovat? 

Díky


  • 0

#48 keko

keko

    Tlampač (grafoman)

  • Předplatitel
  • 1 667 příspěvků(y)
  • LocationSlovakia, Alžbetin Dvor 130
Reputace: 529

Publikováno 30 květen 2015 - 13:01:43

využil som možnosť uhradiť predplatné na slovenský účet.  Internet banking mi napísal, že je to účet vedený v mene EURO. Asi by bolo dobré napísať to v eshopu, keď sa zobrazí výzva k platbe. Teraz tam je toto:

Instrukce k platbě:
Platbu proveďte na účet: 2800216458/2010 s variabilním symbolem 743
Pro platbu ze slovenska využijte náš slovenský účet: 2400216459 / 8330

 

poslal som 4€, to by malo stačiť

Ja posielam 5€. Nech im zvysi na pivo :)

Treba vediet, ze pri prevode medzi karjinami sa este stale platia nejake polplatky, teda aj ked si naraz nazbierane predplatne prevadzaju na cesky ucet. Polpaltky su nemale a chcem, aby ciste predplatne dostali naozaj.


  • 0

#49 jenda1250

jenda1250

    Hrabě kydoň

  • Moderátoři
  • 3 570 příspěvků(y)
Reputace: 392

Publikováno 30 květen 2015 - 14:03:13

Keko: myslím že např. Fio funguje na obou trzích a přijímá platby za vnitrostátní poplatky v obou zemích recipročně (CZ i SK), tj můžu přijímat/posílat platby na Slovensko bez mezinárodních poplatků. Ještě jsem to ale asi nevyužil, vzhledem k tomu, že ten účet skoro nepoužívám a jinak platím většinou kartou.


  • 0

#50 dc

dc

    Nováček

  • Předplatitel
  • 142 příspěvků(y)
  • LocationHradec Králové, Czech Republic, EU, Earth, This Space
Reputace: 11

Publikováno 30 květen 2015 - 20:55:54

Fio funguje CZ/SK a zpět bez poplatku. Přesněji je to bez poplatku, když člověk má konto v EUR, jinak je tam asi nějaká marže v kurzu. Směrem ze Slovenska do ČR se prostě použije číslo účtu ve Fio bance, jako by to byl účet na Slovensku a kód banky se použije 8330 (místo českého 2010). Vyzkoušeno oběma směry.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 členů, 0 návštěvníků, 0 anonymních