Přejít na obsah


Fotka

Inzerce


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
41 odpovědí na toto téma

#1 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 222 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 174

Publikováno 6 únor 2013 - 18:46:40

Přidal jsem možnost vkládání inzerátů, je to s nějakou funkcionalitou navíc proti běžným postům v bazárku a výhodami pro předplatitele. Nahoře v menu je navíc položka Inzerce.

Momentálně potřebuji pomoct se seznamem kategorií a laděním, dneska večer na tom budu makat. Všechny připomínky prosím sem do vlákna.

Až to bude plně v provozu uzavřu část fóra používanou v současnosti jako bazárek.

Zkuste tam nacpat nějaké smyšlené inzeráty ať to mám na čem zkoušet.
  • -1

#2 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 222 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 174

Publikováno 6 únor 2013 - 19:14:53

Aha, takže tam dávejte raději reálné inzeráty :)
  • 1

#3 kdoco

kdoco

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 070 příspěvků(y)
Reputace: 104

Publikováno 6 únor 2013 - 19:22:39

můj je reálnej! :-)
  • 0

#4 jenda1250

jenda1250

    Hrabě kydoň

  • Moderátoři
  • 3 570 příspěvků(y)
Reputace: 393

Publikováno 6 únor 2013 - 19:23:24

už se stalo.
když jsem přes fabiův inzerát na "nikon F3hp" chtěl prohlédnout "všechny inzeráty uživatele", napsalo mi to sice 2 výsledky, ale zobrazilo jenom tu F3ku. Cesta přes profil "Fabius" -> "inzeráty" -> zobrazí oba dva.
  • 0

#5 Pavel_P

Pavel_P

    Hrabě kydoň

  • Moderátoři
  • 4 194 příspěvků(y)
Reputace: 458

Publikováno 6 únor 2013 - 19:24:00

velky obrazek mi to nezobrazilo, ale ani mi to nenahlasilo, ze by bylo neco spatne
hodila by se moznost upravovat text inzeratu autorem
tlacitko nahlasit mi hlasi, ze na to nemam dostatecna prava
  • 0

#6 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 222 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 174

Publikováno 6 únor 2013 - 19:29:24

To jsi zase zkoušel nahrát ten tvůj 10000px nesmysl ne? Taky bych se s tebou nebavil, tak se nediv.
  • 0

#7 Pavel_P

Pavel_P

    Hrabě kydoň

  • Moderátoři
  • 4 194 příspěvků(y)
Reputace: 458

Publikováno 6 únor 2013 - 19:31:55

Tentokrat ne, dal jsem tam 4Mpix obrázek, který by mohl někdo bez úprav chtít nahrát tak jak mu vypadl z foťáku.
  • 0

#8 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 222 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 174

Publikováno 6 únor 2013 - 19:50:07

Tentokrat ne, dal jsem tam 4Mpix obrázek, který by mohl někdo bez úprav chtít nahrát tak jak mu vypadl z foťáku.


Z fotaku bez uprav pada leda negativ.
  • 0

#9 Fabius

Fabius

    Tlampač (grafoman)

  • Moderátoři
  • 1 447 příspěvků(y)
Reputace: 286

Publikováno 6 únor 2013 - 20:54:29

... nebo diapozitiv :)
  • 0

#10 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 222 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 174

Publikováno 7 únor 2013 - 08:38:26

... nebo diapozitiv :)


A nebo, počkáme co Pavel, jak to vlastně myslel.
  • 0

#11 Pavel_P

Pavel_P

    Hrabě kydoň

  • Moderátoři
  • 4 194 příspěvků(y)
Reputace: 458

Publikováno 11 březen 2013 - 14:41:50

Nové inzeráty by se nedaly nějakým způsobem indikovat?
  • 1

#12 ToFF

ToFF

    Tlampač (grafoman)

  • Moderátoři
  • 1 377 příspěvků(y)
  • LocationTak někde mezi Plzní a Ostravou
Reputace: 85

Publikováno 11 březen 2013 - 15:08:58

Hele a na co je tam tlačítko sledovat / nesledovat... co to přesně znamená? Měl jsem zapnuto nesledovat... tak jsem zvědav co to bude dělat při sledování...
  • 0

#13 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 222 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 174

Publikováno 11 březen 2013 - 18:22:25

Teoreticky by jsi měl dostávat notifikace o nových inzerátech.
  • 0

#14 MarV

MarV

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 343 příspěvků(y)
  • LocationMater urbium
Reputace: 38

Publikováno 11 březen 2013 - 19:17:11

Teoreticky by jsi měl dostávat notifikace o nových inzerátech.

Tak když už to někdo nakousnul. Mám nacvakané sledování v několika různých vláknech, kde se pravidelně objevují nové příspěvky, ale notifikace mi chodí jen když někdo cituje můj vlastní příspěvek. Jinak nic.
  • 0

#15 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 222 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 174

Publikováno 11 březen 2013 - 19:31:20

No a jak mas nastavene ze maji ty notifikace chodit v tvem profilu? Je tam docela hodne moznosti. Sam to nemam otestovane.
  • 0

#16 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 222 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 174

Publikováno 11 březen 2013 - 19:31:48

http://www.temnakomo...a=notifications
  • 0

#17 ToFF

ToFF

    Tlampač (grafoman)

  • Moderátoři
  • 1 377 příspěvků(y)
  • LocationTak někde mezi Plzní a Ostravou
Reputace: 85

Publikováno 11 březen 2013 - 20:01:41

Bože.. to snad dokáže upozornit i na ... ještě že to mám nastaveno jen na soukromé zprávy.
  • 0

#18 MarV

MarV

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 343 příspěvků(y)
  • LocationMater urbium
Reputace: 38

Publikováno 11 březen 2013 - 20:26:04

Taz: He, tak to jsem dobrá lama, tohle neobjevit. Sdílím názor kolegy ToFFa. Neuvěřitelné. Díky za upozornění.
  • 0

#19 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 222 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 174

Publikováno 11 březen 2013 - 21:43:15

Z toho si nic nedělej, já furt nevím jak k lidem dostat co všechno tenhle systém umí.
  • 1

#20 ypres_bass

ypres_bass

    Obchodník zbožím prošlým

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice
Reputace: 51

Publikováno 11 březen 2013 - 23:15:32

* rozdělil bych fotoaparáty podle formátu (jenom MF/SF/VF)
* buď samostatně v aparátech nebo úplně samostatně objektivy (potom se stejným dělením jako předchozí)
* materiál bych ČASEM rozdělil na papíry a filmy
* přidat kategorii vybavení (nebo patří filtry, stativy, tašky, popruhy a takové srandy do nezařazených?)
* přidal bych atribut "vyměním" nebo možná lépe změnit kategorie prodám/koupím na nabízím/sháním

k čemu je ten štítek "doporučeno"?
kdo o jeho udělení rozhoduje?
na základě jakých kritérií?
kdo bude rozohdovat o vhodnosti/nevhodnosti inzerátů?
jaká jsou pravidla pro inzerci?
  • 0

#21 ypres_bass

ypres_bass

    Obchodník zbožím prošlým

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice
Reputace: 51

Publikováno 11 březen 2013 - 23:16:56

omlouvám se, ten atribut "výměna" tam je, jenom se nezobrazuje v kategorii kde nic s tímto atributem není. to se mi líbí...
  • 0

#22 ypres_bass

ypres_bass

    Obchodník zbožím prošlým

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice
Reputace: 51

Publikováno 19 březen 2013 - 10:27:29

věcné dotazy k inzerci:

* k čemu je štítek doporučeno?
* kdo a na základě jakých kritérií o jeho udělení rozhoduje?
* proč má někdo inzeráty na měsíc a někdo jenom na 9dní?
* kde se nastavuje automatická obnova?
* jak si můžu inzerát posunout nahoru?
* proč nemohl zůstat bazar/inzerce ve starém formátu?

budu si zase povídat sám se sebou nebo mi někdo odpoví?
  • 0

#23 jenda1250

jenda1250

    Hrabě kydoň

  • Moderátoři
  • 3 570 příspěvků(y)
Reputace: 393

Publikováno 19 březen 2013 - 11:19:38

Doporučeno mají předplatitelé, mohou inzerovat ažjeden měsíc, narozdíl od registrovaných, kteří to mají omezené. Myslím že to odpovídá na víc bodů zároveň...
  • 0

#24 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 222 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 174

Publikováno 19 březen 2013 - 11:49:42

Já už jen doplním k poslednímu bodu. Fórum bazárek bylo nouzové řešení které jsem nahradil samostatnou inzertní aplikací. Momentálně je bazárek uzamčen a za čas ho smažu. Nastavení rozdílů mezi předplatiteli a ne-předplatiteli budu ještě ladit.
  • 0

#25 ypres_bass

ypres_bass

    Obchodník zbožím prošlým

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice
Reputace: 51

Publikováno 19 březen 2013 - 14:46:53

děkuji
  • 0

#26 ypres_bass

ypres_bass

    Obchodník zbožím prošlým

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice
Reputace: 51

Publikováno 31 březen 2013 - 21:24:08

Našel jsem problém:

Snažím se obnovit prošlé inzeráty a vyhazuje mi to tuhle zprávu:
Přiložený soubor  Schránka01.jpg   35,96K   31 Počet stažení

Zkoušel jsem zadávat cenu bez desetinné čárky, s desetinnou čárkou, s tečkou (a taky dohodou a 0) a nic. Teda ony se ty inzeráty obnoví, ale zůstanou mezi prošlýma a nezobrazujou se.

Děje se to ještě někomu?
Jsem jediný komu se víc líbil starý Bazárek? Byl sice občas chaotický, ale fungoval.

Přiložený soubor (y)


  • 0

#27 ypres_bass

ypres_bass

    Obchodník zbožím prošlým

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice
Reputace: 51

Publikováno 31 březen 2013 - 21:26:30

Našel jsem problém:

Snažím se obnovit prošlé inzeráty a vyhazuje mi to tuhle zprávu:
Přiložený soubor  Schránka01.jpg   35,96K   31 Počet stažení

Zkoušel jsem zadávat cenu bez desetinné čárky, s desetinnou čárkou, s tečkou (a taky dohodou a 0) a nic. Teda ony se ty inzeráty obnoví, ale zůstanou mezi prošlýma a nezobrazujou se.

Děje se to ještě někomu?
Jsem jediný komu se víc líbil starý Bazárek? Byl sice občas chaotický, ale fungoval.

navíc nikde není možnost editace ani aktivního ani prošlého inzerátu.
  • 0

#28 Fabius

Fabius

    Tlampač (grafoman)

  • Moderátoři
  • 1 447 příspěvků(y)
Reputace: 286

Publikováno 1 duben 2013 - 08:19:57

... potížista :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • 3

#29 ypres_bass

ypres_bass

    Obchodník zbožím prošlým

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice
Reputace: 51

Publikováno 3 duben 2013 - 10:57:51

tak mne napadá, není možnost obnovování taky jenom pro předplatitele?
  • 0

#30 jakub.jira

jakub.jira

    Dost toho nakecá

  • Registrovaní
  • PipPip
  • 839 příspěvků(y)
  • LocationPraha
Reputace: 100

Publikováno 3 duben 2013 - 11:33:26

Tazi, je možný vidět inzerci i přes tapatalk? Nějak se mi to tu nedaří najít...
  • 0

#31 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 222 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 174

Publikováno 3 duben 2013 - 11:44:39

Nemyslím, není to součást modulu fóra.
  • 0

#32 jenda1250

jenda1250

    Hrabě kydoň

  • Moderátoři
  • 3 570 příspěvků(y)
Reputace: 393

Publikováno 3 duben 2013 - 17:06:08

nestálo by za zvážení přejmenovat to zpět na "BAZAR"? Inzerce zní dost komerčně, bazárek je ryze soukromá záležitost... Možná i proto tam moc lidí neinzeruje.
  • 2

#33 Girmy

Girmy

    Dost toho nakecá

  • Registrovaní
  • PipPip
  • 676 příspěvků(y)
  • LocationPraha
Reputace: 144

Publikováno 3 duben 2013 - 18:15:42

S tím souhlasím ;-)... A je i škoda, že bazárek byl takový přehlednější, s dotazy jasnější...
  • 4

#34 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 222 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 174

Publikováno 30 červen 2013 - 22:59:20

Upravil jsem inzerci na 30dní pro standartní uživatele a 90 dní pro předplatitele.
  • 0

#35 nlc

nlc

    Dost toho nakecá

  • Registrovaní
  • PipPip
  • 725 příspěvků(y)
Reputace: 35

Publikováno 9 leden 2014 - 13:03:42

Je normální stav, že můj inzerát vložený do bazárku vidím ve svém profilu (Můj profil -> Inzeráty), ale v bazárku jako takovém ho nevidím?
Je možné, že jsem ho nějak špatně vložil? Díky za odpověď.
  • 0

#36 Fill

Fill

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 264 příspěvků(y)
  • LocationHlavně Praha
Reputace: 121

Publikováno 9 leden 2014 - 13:47:05

Není to ten zenzanon na třetí stránce?
  • 0

#37 nlc

nlc

    Dost toho nakecá

  • Registrovaní
  • PipPip
  • 725 příspěvků(y)
Reputace: 35

Publikováno 9 leden 2014 - 14:04:22

Není to ten zenzanon na třetí stránce?

Díky, ano to je on .... nepochopil jsem systém řazení inzerátů :oops: , teď už vím, díky za nakopnutí.
  • 0

#38 LuzJi

LuzJi

    Tlampač (grafoman)

  • Předplatitel
  • 1 577 příspěvků(y)
  • LocationTábor
Reputace: 456

Publikováno 11 únor 2015 - 22:19:33

Dal jsem neznale do nabídky v bazaru víc než jednu věc, jedna z toho už je zadaná. No a jak to tam mám teď napsat, že už něco z toho není k mání ?  Mám celý inzerát zrušit a napsat jiný ?  

 

Proč to jako zadavatel inzerátu nemohu spravovat po celou dobu inzerce ? Stačilo by, kdyby se k tomu daly přidávat komentáře.  Takhle to je sice pro prohlížení přehledné, ale v praxi trochu nešikovné. 

 

Co mi poradíte ?  :roll:


  • 0

#39 jenda1250

jenda1250

    Hrabě kydoň

  • Moderátoři
  • 3 570 příspěvků(y)
Reputace: 393

Publikováno 11 únor 2015 - 22:41:28

Ostatní to dělají jak píšeš, tady že neaktuální inzerát smáznou a vytvoří nový.


  • 0

#40 LuzJi

LuzJi

    Tlampač (grafoman)

  • Předplatitel
  • 1 577 příspěvků(y)
  • LocationTábor
Reputace: 456

Publikováno 11 únor 2015 - 23:23:31

Holt technika nám pomáhá  ;)


  • 0

#41 salo

salo

    Nováček

  • Předplatitel
  • 438 příspěvků(y)
  • LocationZnojmo
Reputace: 72

Publikováno 11 únor 2015 - 23:38:54

Lujzi, myslim ze to jde. Alespon ja jsem mel ve svem profilu u sveho inzeratu tlacitko Upravit. Ale nezkousel jsem ho, jelikoz jsem naopak potreboval ten inzerat pouze smazat.
  • 0

#42 LuzJi

LuzJi

    Tlampač (grafoman)

  • Předplatitel
  • 1 577 příspěvků(y)
  • LocationTábor
Reputace: 456

Publikováno 11 únor 2015 - 23:54:12

Tlačítko upravit tam je i nadále. Ale funkční je asi jen těch 5 minut po napsání inzerátu.  


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 členů, 0 návštěvníků, 0 anonymních