Smutné, leč reálné, jen bych měl těch pár posledních přispívajících upozornit, že tu nejde o fotografie!!! ale o
PRODEJ !!! jestli se prodá jen do 100ks, tak je to málo, bohužel... dosti mne mrzí, když někde vidím nástěnný kalendář, který bývá z většiny umělý (ale lidem se to líbí) nebo to je zdalší části jen komerce-reklama, na klasické "umění" již nezbývá místo, všimněte si to na různých fotowebech, jak není snímek echt barevný, plácanina, mazanice, otupělá blbost, cvak, tak se to nelíbí... otázkou zůstává, proč takovýto projekt nelze úspěšně prodat, když obyčejné kalendáře s "profi" (vtip) fotografiemi se vesele prodávají?
Tedy nejspíše slabá reklamní kampaň za to může, distribuce v okruhu temnokomorníků je asi slabá nebo nás je prostě málo, nejspíše vybrat vhodné snímky aby nepřekračovali etickou mez, jak se tu někde diskutovalo že hambatý akt může někoho pohoršovat a tak se kalendář nehodí třeba do veřejných prostor, no a nabídnout to nějaké větší tiskárně k jejich distribuci, oni budou rádi za fotky že nemusí od nikoho kupovat práva a tak by s epovědomí o staré dobré fotografii dalo vmestnat mezi běžnou... Je divné, že některé kalendáže třeba krajinovek od nějakých "profíků" vycházejí v tisíci nákladech a mi nejsme schopni projekt na skoro stejné úrovni prodat ani ve stovce nákladu

hmm... asi bude opravdu někde chyba...
TAZi: Pokud to čteš, fotky mi nevracej, někam je založ a dyžtak mi je někde mezi ostatními třeba na srazu řádně zkritizujte

( o mě, beze mě), výsledek zkritizování si však raději ponechejte...