jsem poměrně čerstvým majitelem týhle mašinky a poohlížím se po vhodném obalu. Momentálně jí nosím buď v crumplerovy od digitalní zrcadlovky ( ve kterym ale strašně plave) a nebo častěji "na vostro" rovnou v tašce. Ani z jednoho nemám nijak dobrý pocit.
Dohledal jsem nějaká původni origo pouzdra od minolty "ever ready case". K sehnaní jsou hlavně na ebay, se kterým moc nekamarádim ( zatím jsem se nedostal dál jak na aukro) a navíc nejsem jistej kompatibilitou s x700, protože u většiny těch pouzder se píše o minoltě maxximum AF 7000 ( a ta je určitě větší než x700). U nás jsem to nikde nedohledal, abych to ideálně někde ozkoušel. U Pazdery se prý tahle pouzdra objevují vyjímečné jdnou za čas.
Tak se chci zeptat na nějaké tipy "v čem a jak nosíte minolty řady X". Příjde mi zajímavej obal od CRUMPLERa BANANA HAMMOC, ten by asi posloužil taky dobře, ale nejsem si jist, zda by v něm ten foťák byl šťastný
Děkuji za případné rady
..a ještě přemýšlím o nějakém širokoúhlém sklu, tak kdyby se někomu doma povalovalo nějaké nevyužívané a chtěl se ho zbavit, tak si rád poslechnu nabídku..