OPEMUS 4
Started By
macejo1
, 3-pro 13 23:48:25
2 odpovědí na toto téma
Publikováno 3 prosinec 2013 - 23:48:25
Zdravím Vás, takze sa podarilo a vyvolal som si prvý negatív a prvých 100 fotiek, niesu uuplne 100%-tné ale postupne to doladím
Teras už viem že mám OPEMUS 6X6. Teras mám možnost zadovážiť si OPEMUS 4 čo naň hovoríte? Viete porovnat zápory a klady medzi týmito prístrojmi? Podotíkam že ten OPEMUS 4 budem mať zdarma. dakujem za kažú radu

Publikováno 4 prosinec 2013 - 00:32:01
Já si myslím, že je v pohodě (kort zadarmo
zvětšovat se dá na ledasčem, možná budeš mít trochu horší komfort, ale určitě poslouží.. Jen si dej pozor pokud děláš nebo chceš dělat MG a nemáš rád filtry, nejsem si jistej jestli podporuje barevnou hlavu...
Osobně bych spíš než vystřídat spoustu starších zvětšováků našetřil na jeden pořádnej a k němu koupil pořádný sklo.. Opemus 6 se dá koupit kolem litra a Magnifax 4 nebo nějakej Kaiser, Durst třeba za 3 i míň, jen musíš dobře natrefit...

Osobně bych spíš než vystřídat spoustu starších zvětšováků našetřil na jeden pořádnej a k němu koupil pořádný sklo.. Opemus 6 se dá koupit kolem litra a Magnifax 4 nebo nějakej Kaiser, Durst třeba za 3 i míň, jen musíš dobře natrefit...
Publikováno 5 prosinec 2013 - 22:19:13
A na OPEMUS 4 nieje farebna hlava? pýtam sa len do budúcna ci je to použitelné momentalne začínam ešte len s čierno bielou foto

0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 členů, 0 návštěvníků, 0 anonymních