Shimpan, on 06 Nov 2020 - 14:53, said:
Zkuste se podívat na ebay, do vyhledávacího pole zadejte "Lens Repair Spanner Wrench". Určitě tam najdete i spoustu jiných pomůcek.
Shimpan
Machin, on 06 Nov 2020 - 07:47, said:
iFixit je samozřejmě taky řešení, ale jsou v něm jen bity, případně ostatní nářadí, které úplně není potřeba. Šroubováčky člověk sežene všude, ale ty flexi svěrky a stavitelné jehlové povolovací kleště (nebo jak se jmenují), s tím už je v ČR problém. 
keko, on 06 Nov 2020 - 15:52, said:
Machin, on 06 Nov 2020 - 07:47, said:
iFixit je samozřejmě taky řešení, ale jsou v něm jen bity, případně ostatní nářadí, které úplně není potřeba. Šroubováčky člověk sežene všude, ale ty flexi svěrky a stavitelné jehlové povolovací kleště (nebo jak se jmenují), s tím už je v ČR problém. 
Ja mam iFixit doma a tie najlepsie skusenosti.
Ked treba rozobrat mobil, chladnicku, bager, na to mam iFixit a Proxxon. Sem tam nejaky ten Knipex a Metabo. A sekeru Fiskars - to ked treba pritvrdit 
Jasné, jasné. Vím, že v zahraničí sehnat není nejmenší problém, ale zajímalo mě to, jestli je i možnost tu v ČR, protože o té zatím nevím, nikde jsem nenašel, tak spíše tak sonduju.
iFixit je určitě skvělá sada, na telefon i foťák a tak, ale už to není tak "spešl tůls" jen pro foťáky/objektivy. Pořád mi v tom chybí ty flexi svěrky a stavitelné jehlové povolovací kleště.