lukee, on 02 Jan 2018 - 12:58, said:
Není třeba přepisovat s lupou, stačí udělat sken pásu a údaje mezi políčkama budou dost velké.
Jinak gratulace k tomuhle pořádnému tělu - já šel spíše cestou levného těla (F80) a drahých objektivů. F80 jsou za 1/10 ceny F6 a přitom umí 90% věcí z F6 a do dneška nejsem úplně přesvědčený, jestli bych F6 maximálně dokázal využít. Ze skel mám nejradši trojici 28/1.8G, 50/1.8G a macro Sigmu 105/2.8. Na FM2 pak 28/3.5 AiS a 50/1.8 E-Series.
Hodně zdaru.
O F80 jsem kdysi snil, ale je to hooodně dávno a tenkrát i ona pro mne byla cenově nedostupná .Vím, že je to skvělý stroj za dnes již minimální cenu a jsem rád, že ti tak dobře slouží. Před pár lety jsem si koupil F100 s gripem a k tomu 50mm f1,4 G. Bohužel to byla hloupá doba testování "výhod" digitálu ( D80 ) a nedlouho poté jsem zcela nerozvážně tu F100 se vším prodal. Dodnes toho lituji.
Nicméně nedávno se mi naskytla velmi zajímavá příležitost pořídit právě F6 i když jsem koukal opět spíše po F100....bohužel dnes už je docela obtížné najít slušný kus.
Já byl vždy trochu maximalista a vím že 100% toho stroje nevyužiju...nicméně je to takový splněný sen 
Ovšem na skla to zas bude chtít něco přišetřit. Nejdřív to bude asi opět ta 50ka na takové to kompaktnější pohodovější focení...no a časem bych rád 24-70 f2,8 později i něco delšího..i když taková skla člověk stejně moc neužije.