Přejít na obsah


Fotka

Krasnogorsk 3


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
17 odpovědí na toto téma

#1 Hurry

Hurry

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 52 příspěvků(y)
Reputace: 0

Publikováno 10 březen 2018 - 18:16:14

Ahoj Borci

 

točím na Krasnogorsk 3 , poslední dvě špulky Kodaku mě začly skákat okna,(poskakování obrazu)

před tím fomapan byl ok..nevíte čím by to mohlo být? díky Hurry

 

malá ukázka

 

https://youtu.be/2kDHRT8vTj0


  • 0

#2 sokolvideo

sokolvideo

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 963 příspěvků(y)
  • LocationPrešov
Reputace: 110

Publikováno 10 březen 2018 - 23:49:45

Len typujem, film je starší a je trochu vysušený, takže perforácia nemá presné rozostupy.?


  • 0

#3 Hurry

Hurry

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 52 příspěvků(y)
Reputace: 0

Publikováno 11 březen 2018 - 09:31:35

Film je nový.. spíš něco kolem přítlačné destičky nebo tak něco..ale dík za odpověď.
  • 0

#4 Clouds

Clouds

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 125 příspěvků(y)
Reputace: 29

Publikováno 25 březen 2018 - 19:10:36

Film je nový.. spíš něco kolem přítlačné destičky nebo tak něco..ale dík za odpověď.

Zdar, je to vina drapáku, už má za sebou nějakou tu únavu a lítá všude kde by neměl. Nestrhuje film přesně. Tenhle shutter problém je u Krasnogorsku téměř pravidlo. Je ale trochu divný, že to začlo film od filmu. Ale eto těchnika. 


  • 0

#5 Hurry

Hurry

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 52 příspěvků(y)
Reputace: 0

Publikováno 28 březen 2018 - 14:37:42

 

Film je nový.. spíš něco kolem přítlačné destičky nebo tak něco..ale dík za odpověď.

Zdar, je to vina drapáku, už má za sebou nějakou tu únavu a lítá všude kde by neměl. Nestrhuje film přesně. Tenhle shutter problém je u Krasnogorsku téměř pravidlo. Je ale trochu divný, že to začlo film od filmu. Ale eto těchnika. 

 

No super a dá se s tím něco dělat kromě popelnice?


  • 0

#6 Clouds

Clouds

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 125 příspěvků(y)
Reputace: 29

Publikováno 28 březen 2018 - 17:03:07

 

 

Film je nový.. spíš něco kolem přítlačné destičky nebo tak něco..ale dík za odpověď.

Zdar, je to vina drapáku, už má za sebou nějakou tu únavu a lítá všude kde by neměl. Nestrhuje film přesně. Tenhle shutter problém je u Krasnogorsku téměř pravidlo. Je ale trochu divný, že to začlo film od filmu. Ale eto těchnika. 

 

No super a dá se s tím něco dělat kromě popelnice?

 

Kdysi jsem kamery Krasnogorsk vozil k bývalému meopťákovi panu Hermanovi do Přerova, /Eduard Herman Želetavice/. Dokonce si poradil i s okýnkem S16mm, ale jestli to ještě provozuje nevím. Ale napadlo mě, jestli jsi tam neměl  nějak utáhlou smyčku v kameře. Možná by stálo za pokus natočit kousek třeba Fomapanu a vyvolat ho, zda to neskáče. Protože zkoušet po 30 metrech Kodak je poněkud drahá sranda:))


  • 0

#7 Hurry

Hurry

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 52 příspěvků(y)
Reputace: 0

Publikováno 3 duben 2018 - 21:19:20

Díky za odpověď zkusím foma pan a pak Herman pan :)))))
  • 0

#8 sokolvideo

sokolvideo

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 963 příspěvků(y)
  • LocationPrešov
Reputace: 110

Publikováno 4 duben 2018 - 08:27:00

Každopádne pozor na stiahnutú slučku, poznáš to aj podľa iného zvuku kamery a hlavne nezabudni tam dať prítlačku. To s kolegom sme točil nejakú akciu, a asi tak po 25 metrov sa pýta: "Ty Janko a toto tak nemalo byť?" a ukazuje mi prítlačku, ktorú práve vylovil z vrecka.


  • 0

#9 Hurry

Hurry

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 52 příspěvků(y)
Reputace: 0

Publikováno 6 duben 2018 - 07:59:14

Ty Janko tak takovej retard zase nejsem :)))))))))))))
  • 0

#10 sokolvideo

sokolvideo

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 963 příspěvků(y)
  • LocationPrešov
Reputace: 110

Publikováno 6 duben 2018 - 22:17:24

To nebolo o retardácií, ale o splašenosti, na akciu sme prišli ako vždy presne na sekundu, žiadna rezerva a rýchle, rýchle založiť film, nastaviť, a rýchle, lebo už začínajú, no a chybička se vloudila.


  • 0

#11 oteccasu

oteccasu

    Tlampač (grafoman)

  • Předplatitel
  • 2 353 příspěvků(y)
Reputace: 473

Publikováno 8 duben 2018 - 21:41:55

My velkoformátníci nezapomeneme destičku v kapce, ale občas ji zapomeneme vytáhnout. :-P

Dálkoměrníci zasejc sundat klobouček.

A tak jsme na tom stejně celá analogová rodina.


  • 0

#12 sokolvideo

sokolvideo

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 963 příspěvků(y)
  • LocationPrešov
Reputace: 110

Publikováno 9 duben 2018 - 15:56:42

No jó, keby bolo stále všetko na 101 percenta, tak to už by sme neboli amatéri, a to už by bolo zlé, teda aspoň pre mňa :-P !


  • 0

#13 Clouds

Clouds

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 125 příspěvků(y)
Reputace: 29

Publikováno 23 září 2018 - 11:37:33

Zdarec, kdyby někomu přebýval jeden kloudný Krasnogorsk 3 ideálně s fungujícím expozimetrem, jsem jasný zájemce! Díky.


  • 0

#14 Clouds

Clouds

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 125 příspěvků(y)
Reputace: 29

Publikováno 12 říjen 2018 - 06:21:12

STÁLE POPTÁVÁM KOMPLETNÍ A FUNKČNÍ KRASNOGORSK 3. DÍKY ZA NABÍDKY.


  • 0

#15 Hurry

Hurry

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 52 příspěvků(y)
Reputace: 0

Publikováno 12 říjen 2018 - 15:16:25

STÁLE POPTÁVÁM KOMPLETNÍ A FUNKČNÍ KRASNOGORSK 3. DÍKY ZA NABÍDKY.

Zdarec měl bych ten skakací :))


  • 0

#16 Clouds

Clouds

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 125 příspěvků(y)
Reputace: 29

Publikováno 12 říjen 2018 - 15:51:21

 

STÁLE POPTÁVÁM KOMPLETNÍ A FUNKČNÍ KRASNOGORSK 3. DÍKY ZA NABÍDKY.

Zdarec měl bych ten skakací :))

 

No jsi moc hodný no:))) Opravdu překousnu leccos, ale skákání obrazu, to je jako poslouchat dechovku:)) No, hele, mám teď jeden Krasnogorsk rozjednanej, když by nedopadl, za kolik by ses s těžkým srdcem zbavil toho skákacího? Tady je jedna věc, že kameru nebudu používat jako kameru, ale jako foťák vždy pár vteřin záběru a pak RA-4 v komoře. Vzhledem k tomu že je matroš pak dělaný v ECN má krásný barvy.... tož tak.)


  • 0

#17 Clouds

Clouds

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 125 příspěvků(y)
Reputace: 29

Publikováno 12 říjen 2018 - 15:51:50

 

 

STÁLE POPTÁVÁM KOMPLETNÍ A FUNKČNÍ KRASNOGORSK 3. DÍKY ZA NABÍDKY.

Zdarec měl bych ten skakací :))

 

No jsi moc hodný no:))) Opravdu překousnu leccos, ale skákání obrazu, to je jako poslouchat dechovku:)) No, hele, mám teď jeden Krasnogorsk rozjednanej, když by nedopadl, za kolik by ses s těžkým srdcem zbavil toho skákacího? Tady je jedna věc, že kameru nebudu používat jako kameru, ale jako foťák vždy pár vteřin záběru a pak RA-4 v komoře. Vzhledem k tomu že je matroš pak dělaný v ECN má krásný barvy.... tož tak.)

 

Jo ale ještě jednu podstatnou věc, funguje expozimetr?


  • 0

#18 Hurry

Hurry

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 52 příspěvků(y)
Reputace: 0

Publikováno 13 říjen 2018 - 05:27:30

Ahoj Cloudsi Nevim jestli funguje neni tam baterka dam ho za 1000 ...videl si Spanish Lullaby viz filmek v milovnicich osmicky to je toceny tim Krasnogorskem skakani jsem stabilizoval ve strizne expozimetr jsem pouzival apku v mobilu ;)
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 členů, 0 návštěvníků, 0 anonymních