Přejít na obsah


Fotka

Máchání kentmere 100 v excelce


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
5 odpovědí na toto téma

#1 Fotograf

Fotograf

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 112 příspěvků(y)
  • LocationBlansko
Reputace: 7

Publikováno 9 září 2018 - 12:06:02

Zdravím,ať hledám jak hledám,nikde nemohu najít vyvolávací časy pro film kentmere 100 a 400 a vývojku fomadon Excel.ani na digitaltruth je nevedou.Mám použít časy stejné jako u xtolu,nebo jsou odlišné?
Foma 100 volaná v excelce se mi líbí,takže bych nerad vylil čerstvě namíchaný stock.
  • 0

#2 keko

keko

    Tlampač (grafoman)

  • Předplatitel
  • 2 222 příspěvků(y)
  • LocationSlovakia, Alžbetin Dvor 130
Reputace: 673

Publikováno 9 září 2018 - 13:18:55

Zacni tak nejako a pridaj na case 10%.
Potom uvidis.
Preco by si mal vylievat stock po vyvolani filmu Kentemere?


  • 0

#3 Fotograf

Fotograf

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 112 příspěvků(y)
  • LocationBlansko
Reputace: 7

Publikováno 9 září 2018 - 17:27:58

Nemyslel jsem to tak že po vyvolání filmu výletu stock do odpadu,ale že by byla škoda tu vývojku nepoužít i pro kentmere 100 a bez využití ji vylejt.
  • 0

#4 keko

keko

    Tlampač (grafoman)

  • Předplatitel
  • 2 222 příspěvků(y)
  • LocationSlovakia, Alžbetin Dvor 130
Reputace: 673

Publikováno 9 září 2018 - 17:40:53

Aha...

:D


  • 0

#5 Nakadah

Nakadah

    Dost toho nakecá

  • Předplatitel
  • 589 příspěvků(y)
  • LocationOstrava
Reputace: 98

Publikováno 9 září 2018 - 18:30:02

Tak když v tom stocku vyvoláš 10-12 filmů za sebou, tak pak ho klidně můžeš vylít :)


  • 0

#6 keko

keko

    Tlampač (grafoman)

  • Předplatitel
  • 2 222 příspěvků(y)
  • LocationSlovakia, Alžbetin Dvor 130
Reputace: 673

Publikováno 9 září 2018 - 18:56:07

:P


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 členů, 0 návštěvníků, 0 anonymních