Přejít na obsah

Fotka

Kalendář na rok. 2025

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
103 odpovědí na toto téma

#101 oteccasu

oteccasu

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 3,256 příspěvků(y)
  • LocationTrutnov
Reputace: 1,149

Publikováno 23 August 2025 - 21:33:23

A to se dával kalendář mnoha lidem ke kontrole. Chtělo by to ještě někoho pro celkovou kontrolu. Já, coby velmi zbrklý dyslektik se pro tuto činnost vůbec nehodím. 

Otázka je, jest-li by jste měli chuť na další. Při posledním bylo málo účastníků a značný chaos. Jest-li by někdo vymyslel lepší pravidla. Prostě nějaké změny, jenž by vedly k aktivnější účasti a lepšímu výsledku.  

Některým lidem se zdálo, že úroveň některých fotografií je dost nízká. Osobně jsem kalendář koncipoval ve snaze uveřejnit co nejvíce žánrů byť i různých kvalit. 

Některým se zdálo poslat fotky za zbytečné a drahé. Někdo poslal dvě, někdo i více jak šest. 

Odpadl Davit z příprav, jenž tak nějak opustil naše řady pod tlakem digi démona. 

Prostě by to chtělo více aktivních lidí. Celkově jak klesá aktivita ve společnosti, tak za poslední léta klesá i aktivita v našich řadách.  

• 0

#102 RHx

RHx

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 5,854 příspěvků(y)
  • LocationHK
Reputace: 444

Publikováno 24 August 2025 - 09:17:00

no dík každýmu, kdo kalendář dává dohromady

na ty malý písmenka bych musel vzít silnější brejle, já žádný posuny v datech nevidím :)

• 0

#103 Orfanic

Orfanic

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 279 příspěvků(y)
Reputace: 101

Publikováno 25 November 2025 - 08:35:07

Dvouletka se sešla s dvouletkou, bude kalendář TK 2027?

638e7495c5c1c.gif

Fotky pošlu, rád i pomůžu. Vůbec ale nevím jak, kromě toho, že nebudu překážet...

• 0

#104 Kankrla

Kankrla

Nováček

• Předplatitel
  • 229 příspěvků(y)
Reputace: 41

Publikováno 25 November 2025 - 18:10:28

Uz jsem s tim chtel seknout, ale...
Bude-li zajem jsem ochotny udelat sazbu, ale to je vse. Pro zdarny prubeh je treba nekoho na skeny a pak jeste dalsiho, ktery zajisti tisk a bude stycnym dustojnikem.
Mira
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 členů, 2 návětěvníků, 0 anonymních