A to se tam objevilo hned, nebo až po letech?
Bylo to asi hned.
Používáš misky s drážkami?
Řekl bych, že to může být mořením fotky ve vývojce, hlavně v jeté, ve které jsou oxidační zplodiny vyvolávače (fotka se přilepila na dno, v místě drážek nasála víc..).
Ano, misky jsou mám z drážkami, ale tvary těch skvrn dost se liší a nijak neodpovídají drážkám. Fotky se mi nikdy nepřilepují, spíš mám problém je udržet pod povrchem.
Používáš přerušovací lázeň?
V případě kyselého ustalovače ano, Fomacitro, v případě zásaditého samozřejmě jen vodu.
Nebyl to nějaký zásaditý ustalovač?
Nebyl vyčerpaný ustalovač? (Stříbro v ustalovači, fotka se přilepila na dno...). Špatně vyprané.
Zásaditý mohl být, to si právě nepamatuji. Pokud ano, tak dost sjetý Moersch ATS. Ono to ale fakt nevypadá na stříbro…
Sušené na radiátoru:)
Ne, pro rychlost jadernou pumou 
Problém v papírech od výroby je taky možnost, v krajním případě napsat do Fomy a zeptat se, jestli s tou šarží (pokud znáš číslo) nebyl problém, popřípadě jestli něco takového nezaznamenali.
Ženská intuice mi říká, že tentokrát Fomou to není…
Jestli máš nějakou horší, rozstříhej ji na pokusy. Jako první bych asi zkusil 2% roztok disiřičitanu draselného - pokud je v papírovině oxidační zplodina vývojky, mohlo by to tím jít vybělit. Pak standardní běliče, velice zředěné, ale to je nebezpečné pro obraz. Žlutý závoj se odstraňuje zeslabovačem s thiomočovinou.
Zrovná nemám, ale zkusím na tom kusu, kde je to vidět i zepředu. Při nejhorším udělám nový…