Asi jste si po precteni titulku mysleli, ze zase nejakej zoufalec ma potize s prekryvajicimi se policky na svitku
Zklamu Vas. Ja mam totiz uplne opacny problem. Policka se mi neprekryvaji, jak to u tohoto tela obvykle, ale naopak se mi s rostoucim poradovym cislem policka zvetsuje mezera mezi policky. Mezi 1 a 2 je asi 4 mm, coz je podle me stadart. Mezi 2 a 3 je uz 5 mm. Mezi 3 a 4 uz 8 mm. No takhle dal to roste. Mezi 10 a 11 je uz 20 mm. To jiste nejni normalni. Napada Vas, cim by to mohlo byt?
To telo je od Skody a bylo vybirano asi ze 3 nebo 4 kusu zkusenym prodavacem, ktery ho zkousel (bez filmu). A doporucil prave tento kus, protoze se mu zdalo, ze ma posuv mechanicky v nejlepsim stavu. Ikdyz vzhledove na tom nebyl nejlepe.
Pokud jste se s tim setkali, napiste cim to bylo u Vas. Ja jsem tohle na netu nikde nenasel a ani jsem o tom nikde neslysel.
Zkusim nacvakat jeste jeden svitek a uvidim, jestli se to bude opakovat. Pokud ano, bude to asi potreba dat opravit. Pokud vite kam, dejte vedet. Ja znam jenom Skodu. Vim, ze tady a nebo na fotopruvodci nekdo doporucoval nejakou pani tusim v Brne. Jsem z Pardubic a tak je mi celkem jedno, kam to poslu.
Diky
Kjuba