Přejít na obsah


Fotka

Návod na Magnifax 4


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
128 odpovědí na toto téma

#51 RHx

RHx

    Hrabě kydoň

  • Předplatitel
  • 5 616 příspěvků(y)
  • LocationHK
Reputace: 359

Publikováno 4 leden 2010 - 21:13:28

tak na mag4 naměřeno
61x86,3 mm
negativ mám 56x88 mm
tak skoro dva milimetry
ptám se - má někdo zkušenost s přímou malou bruskou, nebo nějakým strojním nástrojem na probroušení litiny?
nechci to dělat ručně, když už bych to dělal - jsou to tři rámky celkem nad sebou úpravu dorazu planžety nepočítaje
  • 0

#52 Anonymous

Anonymous
  • Guests
Reputace: 0

Publikováno 4 leden 2010 - 21:23:57

tak na mag4 naměřeno
61x86,3 mm
negativ mám 56x88 mm
tak skoro dva milimetry
ptám se - má někdo zkušenost s přímou malou bruskou, nebo nějakým strojním nástrojem na probroušení litiny?
nechci to dělat ručně, když už bych to dělal - jsou to tři rámky celkem nad sebou úpravu dorazu planžety nepočítaje

Pokud vím, tak jenda1250 brousil MG4 na 9x12, tak třeba by mohl něco poradit on. :-)
  • 0

#53 Anonymous

Anonymous
  • Guests
Reputace: 0

Publikováno 4 leden 2010 - 21:24:48

tak na mag4 naměřeno
61x86,3 mm
negativ mám 56x88 mm
tak skoro dva milimetry
ptám se - má někdo zkušenost s přímou malou bruskou, nebo nějakým strojním nástrojem na probroušení litiny?
nechci to dělat ručně, když už bych to dělal - jsou to tři rámky celkem nad sebou úpravu dorazu planžety nepočítaje

Pokud vím, tak jenda1250 brousil MG4 na 9x12, tak třeba by mohl něco poradit on. :-)

Ale použil asi vlastní rámeček, si tak matně vzpomínám.
  • 0

#54 jenda1250

jenda1250

    Hrabě kydoň

  • Moderátoři
  • 3 570 příspěvků(y)
Reputace: 400

Publikováno 4 leden 2010 - 21:29:41

Nejsem si úplně jistý co všechno je potřeba vypilovat, jestli by nestačilo zvětšit jenom samotný rámečer a nezasahovat do samotné konstrukce zvětšováku. Nejdřív bych zkusil jenom ten rámeček. U Magnifaxu jsem ho nepředělával, ale u Opemus 5 ano a šlo to celkem dobře pilníkem (těch pár milimetrů se dá). Ovšem nevím, jestli náhodou výroba neprodělala nějakou změnu v materiálech atd, protože Op5 je starší než MG4, žejo.
  • 0

#55 Corvus

Corvus

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 438 příspěvků(y)
Reputace: 8

Publikováno 11 červen 2010 - 20:55:25

vie mi niekto povedat aky je rozdiel medzi Magnifaxom 4 a 4A?
  • 0

#56 Jorge

Jorge

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 294 příspěvků(y)
Reputace: 19

Publikováno 12 červen 2010 - 10:49:03

Myslím že jenom v drobném detailu kdy MG4a má drážku do které se umístí kolíček od mikroposuvu a na ten se dá následně nasadit bowden.
Úprava MG4 však není nikterak složitá.
No, možná že je těch rozdílů víc, já o jiných nevím.
  • 0

#57 tomas.kontakt

tomas.kontakt

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 599 příspěvků(y)
  • Location49°17'32.960"N, 14°47'59.314"E
Reputace: 200

Publikováno 16 září 2010 - 11:51:46

tak se mi povedlo sehnat Magnifax 4
mám k němu jeden dotaz - konkrétně na kondenzory - jsou stejné jako v Magnifax 3???
  • 0

#58 cuba

cuba

    Dost toho nakecá

  • Registrovaní
  • PipPip
  • 518 příspěvků(y)
Reputace: 4

Publikováno 16 září 2010 - 12:01:56

stručně..... ne :wink:
  • 0

#59 tomas.kontakt

tomas.kontakt

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 599 příspěvků(y)
  • Location49°17'32.960"N, 14°47'59.314"E
Reputace: 200

Publikováno 16 září 2010 - 12:13:03

tak to jsem nechtěl slyšet :wink:
  • 0

#60 tomas.kontakt

tomas.kontakt

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 599 příspěvků(y)
  • Location49°17'32.960"N, 14°47'59.314"E
Reputace: 200

Publikováno 20 prosinec 2010 - 09:43:10

zdravím přátelé,

opět jeden dotaz k MG4 - budu ho přes vánoce sestavovat do provozu schopného stavu a vrtá mi v hlavě jedna věc.
Mám tam vložený kondenzor č.2 pro skla do 60mm. Když budu chtít zvětšovat svitek, tak dám samozřejmě delší sklo a ten kondenzor bych asi měl vyjmout. A teď je ten můj dotaz - zůstane mi tam díra po kondenzoru - mám ji nějak zalepit, nebo co mám vlastně dělat?? Existuje nějaké krytka nebo je fígl někde jinde??

díky
  • 0

#61 Anonymous

Anonymous
  • Guests
Reputace: 0

Publikováno 20 prosinec 2010 - 09:47:32

Ano. Součástí originálního příslušenství je záslepka. Měl jsem to štěstí, že jsem sehnal kompletní nikdy nerozbalený MG4 a v krabici taková záslepka byla.
  • 0

#62 tomas.kontakt

tomas.kontakt

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 599 příspěvků(y)
  • Location49°17'32.960"N, 14°47'59.314"E
Reputace: 200

Publikováno 20 prosinec 2010 - 09:50:01

áááá tak to je ono.. Moc díky za info, takže bude muset přijít na pořad dne kutil Tom a budu muset něco zbastlit...

Díky za info
  • 0

#63 ToFF

ToFF

    Tlampač (grafoman)

  • Moderátoři
  • 1 377 příspěvků(y)
  • LocationTak někde mezi Plzní a Ostravou
Reputace: 89

Publikováno 20 prosinec 2010 - 11:42:09

No já mám pro svitek kondenzor č. 1 (čočka až do kraje).... který když dělám na kino zaměňuji za kondenzor č.2 (menší čočka...). Že bych něco dělal špatně?
  • 0

#64 tomas.kontakt

tomas.kontakt

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 599 příspěvků(y)
  • Location49°17'32.960"N, 14°47'59.314"E
Reputace: 200

Publikováno 20 prosinec 2010 - 11:45:36

mno já žiji v tom, že když dělám kinu - zasunu kondenzor č.2, když dělám na svitek, vyndám a zaslepím otvor a šlus... ono je to jinak??? :)
  • 0

#65 Tilberien

Tilberien

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 327 příspěvků(y)
  • LocationLouny
Reputace: 107

Publikováno 20 prosinec 2010 - 12:11:15

mno já žiji v tom, že když dělám kinu - zasunu kondenzor č.2, když dělám na svitek, vyndám a zaslepím otvor a šlus... ono je to jinak??? :)

Sice mám oba kondenzory, ale zvětšuji stále na kondenzor i objektiv pro svitek. Občas na tom udělám i nějaký záběr z kinofilmu a nějak nepozoruji rozdíl. Asi by to bylo horší obráceně, ale takhle nevidím důvod, proč to měnit.
  • 0

#66 tomas.kontakt

tomas.kontakt

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 599 příspěvků(y)
  • Location49°17'32.960"N, 14°47'59.314"E
Reputace: 200

Publikováno 20 prosinec 2010 - 12:18:01

mno já to právě obráceně potřebuji - na kino vlastně už nedělám, takže potřebuji funkční MG4 pro svitek...
  • 0

#67 Jorge

Jorge

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 294 příspěvků(y)
Reputace: 19

Publikováno 20 prosinec 2010 - 16:46:34

Pro svitek bys tam měl mít kondenzor č.1 jak píše Toff. Ten je pro ohniska 105 a 80.
  • 0

#68 tomas.kontakt

tomas.kontakt

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 599 příspěvků(y)
  • Location49°17'32.960"N, 14°47'59.314"E
Reputace: 200

Publikováno 20 prosinec 2010 - 16:52:41

tak to jsem v pérdeli..
včíl poraďte, kde ho mám sehnat - koukal jsem na stránky Meopty a tam o zvětšovácích není ani čárky, zato zaměřovačů a jiných ptákovin na kanóny fůra :)
  • 0

#69 Anonymous

Anonymous
  • Guests
Reputace: 0

Publikováno 20 prosinec 2010 - 16:57:58

tak to jsem v pérdeli..
včíl poraďte, kde ho mám sehnat - koukal jsem na stránky Meopty a tam o zvětšovácích není ani čárky, zato zaměřovačů a jiných ptákovin na kanóny fůra :)

Můžeš zkusit poslat dotaz panu Staňkovi.
Jiri.Stanek@meopta.com
  • 0

#70 tomas.kontakt

tomas.kontakt

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 599 příspěvků(y)
  • Location49°17'32.960"N, 14°47'59.314"E
Reputace: 200

Publikováno 20 prosinec 2010 - 17:07:25

tak to jsem v pérdeli..
včíl poraďte, kde ho mám sehnat - koukal jsem na stránky Meopty a tam o zvětšovácích není ani čárky, zato zaměřovačů a jiných ptákovin na kanóny fůra :)

Můžeš zkusit poslat dotaz panu Staňkovi.
Jiri.Stanek@meopta.com


moc díky za kontakt, snad mi pomůže....
  • 0

#71 tomas.kontakt

tomas.kontakt

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 599 příspěvků(y)
  • Location49°17'32.960"N, 14°47'59.314"E
Reputace: 200

Publikováno 27 prosinec 2010 - 07:12:57

tak něco je špatně.... přišel mi zpět mail s tímto zněním...
Delivery has failed to these recipients or groups:

jiri.stanek@meopta.com
The e-mail address you entered couldn't be found. Please check the recipient's e-mail address and try to resend the message. If the problem continues, please contact your helpdesk.

Koukal jsem se i na stránky Meopty a o foto technice ani škrábnutí :wink: :-(
  • 0

#72 fishbed

fishbed

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 153 příspěvků(y)
Reputace: 2

Publikováno 27 prosinec 2010 - 07:35:26

návod k MG4 mám, do Tábora se chystám, snad to někdy vyjde :wink:
  • 0

#73 tomas.kontakt

tomas.kontakt

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 599 příspěvků(y)
  • Location49°17'32.960"N, 14°47'59.314"E
Reputace: 200

Publikováno 27 prosinec 2010 - 07:52:31

což návod mám taky, ale jedná se mi o ten kondenzor č.1 - kde ho sehnat....
  • 0

#74 sjirka

sjirka

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 454 příspěvků(y)
  • LocationPlzeň
Reputace: 113

Publikováno 27 prosinec 2010 - 09:01:04

což návod mám taky, ale jedná se mi o ten kondenzor č.1 - kde ho sehnat....


Taky bych rád věděl kam na něj.
  • 0

#75 Jorge

Jorge

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 294 příspěvků(y)
Reputace: 19

Publikováno 27 prosinec 2010 - 16:45:53

Zkuste zavolat do podnikové prodejny, pokud ještě nějaký bude paní o tom bude vědět. Telefon tam je 581 243 550. Mezi svátky mají zavřeno.
Jinak ten kondenzor se dodával se zvětšovákem, zvlášť se prodával ten pro kinofilm.
  • 0

#76 Vladimír Milata

Vladimír Milata

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 34 příspěvků(y)
  • LocationOstrava
Reputace: 44

Publikováno 27 prosinec 2010 - 16:47:44

kondenzory na Magnifaxy jsem viděl v Kamrlíku Ládi Vavříka v Ostravě
  • 0

#77 tomas.kontakt

tomas.kontakt

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 599 příspěvků(y)
  • Location49°17'32.960"N, 14°47'59.314"E
Reputace: 200

Publikováno 27 prosinec 2010 - 17:09:10

MG4 jsem koupil v neuplnem stavu - dokonce i bez zakladni desky. Do podnikovky brnknu a jestli se mohu obratit i na nejakeho Ostravaka, aby koukl do onoho kamrliku, tak budu moooooooooc vdecny... :cry:
  • 0

#78 ToFF

ToFF

    Tlampač (grafoman)

  • Moderátoři
  • 1 377 příspěvků(y)
  • LocationTak někde mezi Plzní a Ostravou
Reputace: 89

Publikováno 27 prosinec 2010 - 20:16:30

MG4 jsem koupil v neuplnem stavu - dokonce i bez zakladni desky. Do podnikovky brnknu a jestli se mohu obratit i na nejakeho Ostravaka, aby koukl do onoho kamrliku, tak budu moooooooooc vdecny... :cry:

Ja ti tam hooopnu... ale až tak příští týden. Když tak panu Vavříkovi zabrnkej, on ti poví jestli tam nějaký má a případně by ti ho odložil, no a já bych ho vyzvedl... Jen nevím jak bude mít tento týden otevřeno...
  • 0

#79 tomas.kontakt

tomas.kontakt

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 599 příspěvků(y)
  • Location49°17'32.960"N, 14°47'59.314"E
Reputace: 200

Publikováno 28 prosinec 2010 - 07:20:55

MG4 jsem koupil v neuplnem stavu - dokonce i bez zakladni desky. Do podnikovky brnknu a jestli se mohu obratit i na nejakeho Ostravaka, aby koukl do onoho kamrliku, tak budu moooooooooc vdecny... :lol:

Ja ti tam hooopnu... ale až tak příští týden. Když tak panu Vavříkovi zabrnkej, on ti poví jestli tam nějaký má a případně by ti ho odložil, no a já bych ho vyzvedl... Jen nevím jak bude mít tento týden otevřeno...


tak to bych Ti byl moc vděčný - vygůgluju na něj číslo a prověřím, pak dám vědět..
moc díky za ochotu
  • 0

#80 sjirka

sjirka

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 454 příspěvků(y)
  • LocationPlzeň
Reputace: 113

Publikováno 30 prosinec 2010 - 22:17:03

Vyřešil někdo, kde sehnat ty kondenzory? Sháním se po kondenzoru č. 2 (na kino) k MG 4 (oprava proti předchozí zprávě že sháním č.1).
  • 0

#81 tomas.kontakt

tomas.kontakt

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 599 příspěvků(y)
  • Location49°17'32.960"N, 14°47'59.314"E
Reputace: 200

Publikováno 31 prosinec 2010 - 06:58:40

s kondenzory je to špatné...... Nikde nejsou k mání. Kamrlík, Škoda, Pazdera - všichni jsou vybraní Ještě jsem nevolal do obchodu Meopty, páč mají mezi svátky zavřeno.
Napadá někoho, kam se ještě obrátit?!?
  • 0

#82 Anonymous

Anonymous
  • Guests
Reputace: 0

Publikováno 31 prosinec 2010 - 10:34:32

Pokud máte kondenzor na 6x9, tak bych to vůbec neřešil. Používám takhle MG4 na všechny formáty bez problému. Časy se 150W žárovkou jsou i pro kino krátké.
  • 0

#83 sjirka

sjirka

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 454 příspěvků(y)
  • LocationPlzeň
Reputace: 113

Publikováno 31 prosinec 2010 - 11:12:28

Pokud máte kondenzor na 6x9, tak bych to vůbec neřešil. Používám takhle MG4 na všechny formáty bez problému. Časy se 150W žárovkou jsou i pro kino krátké.


A nedělá to neplechu u 50mm objektivu?
  • 0

#84 Anonymous

Anonymous
  • Guests
Reputace: 0

Publikováno 31 prosinec 2010 - 11:15:44

Pokud máte kondenzor na 6x9, tak bych to vůbec neřešil. Používám takhle MG4 na všechny formáty bez problému. Časy se 150W žárovkou jsou i pro kino krátké.


A nedělá to neplechu u 50mm objektivu?

Nechápu. Jakou neplechu by to mělo dělat?
  • 0

#85 sjirka

sjirka

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 454 příspěvků(y)
  • LocationPlzeň
Reputace: 113

Publikováno 31 prosinec 2010 - 11:20:50

Pokud máte kondenzor na 6x9, tak bych to vůbec neřešil. Používám takhle MG4 na všechny formáty bez problému. Časy se 150W žárovkou jsou i pro kino krátké.


A nedělá to neplechu u 50mm objektivu?

Nechápu. Jakou neplechu by to mělo dělat?


Upřímně, ani moc nevim. Sorry za blbej dotaz a dík za dobrou radu : )
  • 0

#86 Vladimír Milata

Vladimír Milata

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 34 příspěvků(y)
  • LocationOstrava
Reputace: 44

Publikováno 31 prosinec 2010 - 12:11:13

neplechu to nedělá, akorát musíš svítit z větší výšky...kondenzor na kino stojí u Vavříka kolem dvou stovek...raději bych jej do Magnifaxu vložil...znáš to:
královi, co mje královo...Magnifaxovi, co je Magnifaxovo :roll:
  • 0

#87 Anonymous

Anonymous
  • Guests
Reputace: 0

Publikováno 31 prosinec 2010 - 12:24:09

neplechu to nedělá, akorát musíš svítit z větší výšky...

To snad neovlivňuje kondenzor ale objektiv, ne? Při použití kondenzoru 6x9 a objektivu 50 bude oproti kondenzoru pro kino svítit prostě jen déle. Uvažuju samozřejmě zvětšování kinofilmu v obou případech. Nebo se mýlím?
  • 0

#88 sjirka

sjirka

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 454 příspěvků(y)
  • LocationPlzeň
Reputace: 113

Publikováno 31 prosinec 2010 - 13:13:18

Jo, větší výšky by to bylo delšim sklem, když tam bude 50mm tak to teoreticky bude stejná výška jen delší doba.
  • 0

#89 tomas.kontakt

tomas.kontakt

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 599 příspěvků(y)
  • Location49°17'32.960"N, 14°47'59.314"E
Reputace: 200

Publikováno 31 prosinec 2010 - 14:13:19

Pokud máte kondenzor na 6x9, tak bych to vůbec neřešil. Používám takhle MG4 na všechny formáty bez problému. Časy se 150W žárovkou jsou i pro kino krátké.


nevím, jestli tomu rozumím dobře - rozebral jsem MG4 a je tam jeden kondenzor napevno, boulí nahoru. Pak k němu mám kondenzor č.2, který se vkládá nad něj do šuplíku.
Rozumím tomu správně, že když tam ten č.2 nedám a žádný jiný nevložím, tak by to mělo fungovat?? Nebo snad je ten napevno instalovaný onen č.1 ??
  • 0

#90 sjirka

sjirka

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 454 příspěvků(y)
  • LocationPlzeň
Reputace: 113

Publikováno 31 prosinec 2010 - 14:34:20

Pokud máte kondenzor na 6x9, tak bych to vůbec neřešil. Používám takhle MG4 na všechny formáty bez problému. Časy se 150W žárovkou jsou i pro kino krátké.


nevím, jestli tomu rozumím dobře - rozebral jsem MG4 a je tam jeden kondenzor napevno, boulí nahoru. Pak k němu mám kondenzor č.2, který se vkládá nad něj do šuplíku.
Rozumím tomu správně, že když tam ten č.2 nedám a žádný jiný nevložím, tak by to mělo fungovat?? Nebo snad je ten napevno instalovaný onen č.1 ??



Já myslim, že když tam je jen ten napevno, tak je to na ty objektivy 80mm 105mm atd. prostě SF a když tam přihodíš ještě ten šuplík, tak je to pro tu 50mm na MF. Dokud tam je žárovka, ten pevnej kondenzor a objektiv tak to bude fungovat.
  • 0

#91 Jorge

Jorge

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 294 příspěvků(y)
Reputace: 19

Publikováno 31 prosinec 2010 - 15:34:44

Část kondenzoru je napevno, druhá část se mění podle formátu, ale i pro formát 6x9 a 6x6 by v šuplíku měl být vysunovací kondenzor s číslem 1. Sčíslem 2 je pro kinofilm.
  • 0

#92 mickael

mickael

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 133 příspěvků(y)
Reputace: 23

Publikováno 31 prosinec 2010 - 15:56:42

Ano, tak je to udavano i v manualu, eventualita bez kondenzoru v supliku, tedy jen se zaslepkou je pro zmensovani.
  • 0

#93 sjirka

sjirka

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 454 příspěvků(y)
  • LocationPlzeň
Reputace: 113

Publikováno 31 prosinec 2010 - 15:58:35

Dík, konečně mám jasno : )
  • 0

#94 Pavel_P

Pavel_P

    Hrabě kydoň

  • Moderátoři
  • 4 203 příspěvků(y)
Reputace: 473

Publikováno 31 prosinec 2010 - 21:44:50

Zmenšování?
  • 0

#95 mickael

mickael

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 133 příspěvků(y)
Reputace: 23

Publikováno 31 prosinec 2010 - 21:54:48

Pavel_P: co se ti na tom nezda? :-) I zmensovat je nekdy potreba...
  • 0

#96 Pavel_P

Pavel_P

    Hrabě kydoň

  • Moderátoři
  • 4 203 příspěvků(y)
Reputace: 473

Publikováno 31 prosinec 2010 - 22:25:41

Já myslel, že to není technicky možné.
  • 0

#97 mickael

mickael

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 133 příspěvků(y)
Reputace: 23

Publikováno 31 prosinec 2010 - 23:07:23

Je to mozne, nejvetsiho zmenseni dosahnes, kdyz objekti vem dojedes co nejdal od filmu (tzn. nejvetsi vytah mechu) a zaostrojes postupne pohybem po tyci. Ted jsem to zkousel a z 6x6 (s 80mm objektivem) udelas pri maximalnim zmenseni 3x3.
  • 0

#98 Anonymous

Anonymous
  • Guests
Reputace: 0

Publikováno 13 leden 2011 - 13:07:59

tak něco je špatně.... přišel mi zpět mail s tímto zněním...
Delivery has failed to these recipients or groups:

jiri.stanek@meopta.com
The e-mail address you entered couldn't be found. Please check the recipient's e-mail address and try to resend the message. If the problem continues, please contact your helpdesk.

Koukal jsem se i na stránky Meopty a o foto technice ani škrábnutí :? :(

Pan Staněk už v Meoptě nepracuje, odešel do důchodu. Jeho mailbox byl zrušen. Nechápu tedy, proč nezachovali starou adresu a maily nepřesměrovali na nového pracovníka... :lol:
Každopádně nyní se o tyto věci stará pan Dolák - pavel.dolak@meopta.com. Zrovna jsem si u něj objednal míchací komoru do Color3, tímto mu ještě jednou děkuji za rychlé vyřízení a ochotu. :lol:
  • 0

#99 chino

chino

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 189 příspěvků(y)
Reputace: 203

Publikováno 4 únor 2011 - 14:14:35

...pokud někdo chce návod na Mg4, na požádání zašlu(v pdf). Popř. i na Op 6tku.
  • 0

#100 Jirinol

Jirinol
  • Guests
Reputace: 0

Publikováno 4 únor 2011 - 15:04:12

...pokud někdo chce návod na Mg4, na požádání zašlu(v pdf). Popř. i na Op 6tku.


nemůžu najít tvůj e-mail, dovolím si poprosit o zaslání návodu na MG4 na e-mail adresu uvedenou v mém profilu, a budu za něj neskonale vděčen. Pokud čirou náhodou máš návod i na Meograde hlavu, tak budu radostí hopsat. Ď
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 členů, 0 návštěvníků, 0 anonymních