díky za nabídku! Nejprve ale chci koupit novou pojistku, abych vyloučil možnost špatné pojistky. Vím, že se radí blbě, auto by si ještě opravil

, ale elektro nee. Holt, každý jsme na něco jiného.
Nepoužívá místo orig. trafa nějakou náhradu? O pár řádek dole se vedla dlouhá diskuze o stabilizovaných zdrojích a byla plná různých nápadů...
Když nebude jiná možnost, tak bych se stavil, auto v Praze nemám, tak snad k vám jede MHD
------------------------------------
Takhle na dálku se radí blbě. "Mám rozbitý auto. Nejede, benzín v něm mám a motor jsem taky nějakej našel. Co mám opravit, aby to jelo?"
On kupodivu může uhnít i kabel a v podstatě i dalších deset blbostí, který pohledem nezjistíš. Kdyby se ti chtělo, tak já jsem momentálně maličko nemobilni, ale když to naložíš do auta a hodíš mi to do Horních Počernic, tak se tomu určitě můžu nějakou chvíli věnovat. A jestli je to opravdu jen trafo a halogenová žárovka, tak se snad i nějakého výsledku dobereme - samozřejmě ta možnost, že je trafo, resp,. primární vinutí, přerušené někde uvnitř, tu je a převinovat ho by se mi moc nechtělo, ale v nejhorším se dobrereme aspoň toho, co tomu vlastně je...[/quote]