Přejít na obsah


Fotka

2 Laboratory 1200


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
7 odpovědí na toto téma

#1 Gorgi

Gorgi

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 776 příspěvků(y)
Reputace: 33

Publikováno 29 říjen 2008 - 16:37:16

nepouvažoval byste někdo? ;o)))

http://cgi.ebay.de/2...id=p3911.c0.m14
  • 0

#2 Pavel_P

Pavel_P

    Hrabě kydoň

  • Moderátoři
  • 4 203 příspěvků(y)
Reputace: 472

Publikováno 29 říjen 2008 - 16:52:26

731km je dost. A navic jsou to holy masiny bez hlav. Vsechno dalsi vybaveni je v separatnich aukcich. To je naprd, blbe by se to delilo a vubec...
  • 0

#3 Karel2Kouril

Karel2Kouril

    Dost toho nakecá

  • Registrovaní
  • PipPip
  • 842 příspěvků(y)
Reputace: 1

Publikováno 29 říjen 2008 - 17:03:36

Jak že to bylo? Dětská hlava bez tělíčka a tělíčko bez hlavy... :D

Ale nic proti ničemu, pokud máš čas a místo ve skříni, tak to asi vyjde levněji, než to koupit celé najednou.
  • 0

#4 jkcz

jkcz

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 728 příspěvků(y)
  • LocationValašské království
Reputace: 169

Publikováno 30 říjen 2008 - 10:08:35

Až bude v setu L1200 a L138/139 tak se ozvi :D
pokud bych upgradoval tu svoji L1000, tak jedině na 13x18
  • 0

#5 berraneck

berraneck

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 169 příspěvků(y)
  • LocationPraha/Vsetín
Reputace: 215

Publikováno 30 říjen 2008 - 11:01:17

Doprčic to je štreka.. no mne by to možná zajímalo, ale vůbec nemám možnost to dopravit a cena je pro mne rozhodující:D
  • 0

#6 Kubikula

Kubikula

    Dost toho nakecá

  • Registrovaní
  • PipPip
  • 919 příspěvků(y)
Reputace: 11

Publikováno 31 říjen 2008 - 14:41:23

Až bude v setu L1200 a L138/139 tak se ozvi :)
pokud bych upgradoval tu svoji L1000, tak jedině na 13x18


Že by jsi začal chtít zvětšovat 13x18, ale???
  • 0

#7 jkcz

jkcz

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 728 příspěvků(y)
  • LocationValašské království
Reputace: 169

Publikováno 31 říjen 2008 - 15:49:34

no zatim nechcu, ale jen rikam, ze kdyby upgrade L1000 tak na L1200 urcite ne, pouze na L138/L139.
  • 0

#8 Blekentvajt

Blekentvajt

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 034 příspěvků(y)
Reputace: 12

Publikováno 31 říjen 2008 - 16:01:13

no zatim nechcu, ale jen rikam, ze kdyby upgrade L1000 tak na L1200 urcite ne, pouze na L138/L139.


... tož až ten upgrade proběhne, hlásím se do fronty na ten L1000 :D
koupil bych ho z fleku :)
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 členů, 0 návštěvníků, 0 anonymních