Po chvílách jakéhosi zmatku a mišmašu co sa tu odehrál, je tu včilkaji udělaný staronový prostor, kde sa teda budú dít věci, tady je KRAKENOVO!!!
Týmtová jasně ohraničeným prostorem bych chtěél vytvořit takú nejakú náladu, která tu vládla na začátku TK.cz, náladu, která byla ve znamení kamarádství, pomoci, nadšení, jednoty a vzájemného pochopení, nadhledu a humoru. Totok tu poslední dobú (už dost dlúhú) chybí a já sa na to nemožu dívat!!!
Vím, že vzhledem k temu, že tu v posledních týdnech odešla, nebo již nepřispívá podstatná část jakéhosi temného jádra, kteří tady udávali směr, bude problém vrátit se zpět do těchto dob, neb jejich člověčenství odešlo s nima a málo kdo už ví, jaké to vlastně bylo. Zasejc sa na TK vrátili jedinci co už odešli před něma přinesli zasejc svoje osobní tento, a to mi dělá radost.
Budu ale velice rád, když sa vedle sebe tady v Krakenovu objeví lidé, které nesváry a osobní ptákoviny rozdělily, ogaři a cérky, keřívá spolu onehdá do ranních hodin vysedávali a povídali si z nadšením o fotografii, pili moju gořalu, ukazovali si svoje díla, chodili se podívat navzájem na výstavy….
V Krakenovu mám totiž včeckyvá lidi rád, dokud mňa ovšem nenaserú

Takže zblúdilé ouce, tvrdohlaví skopci, citlivé ovečky, poďte ke svojému bačovi do Krakenova, neb tady sa budete mnět dobře, sice v ohradě, ale starat sa o Vás budu, to zas ja !
Uvědomte si, že nemožete létat enem tak zběsile po všeckých kopcoch, dělat škody, srať bobky a čekat na vlky. Tak to nejde, to k ničemu nevede!
U mne v Krakenovu bude dobrá pastva, v létě stín, v zimě teplo stodoly, řád, klid a jistota, vlkom vás nedám, a když budu chtět, tak si Vás zařežu sám. Ale z láskú a smutkem v oku, možná…..
Předem bych chtěl řéct, že bych nechtěl, aby sa tu někdo hádal, nebo někdo na nekoho řvál, nadával a prováďal iné zhovadilosti, provokovanosti a jiné koniny. To tady bude dělat enem Já !!!
Více bude v pravidlech, kerává vymýšlám a keré budú strašlivo kruté. Prozatým sa zdržte hlúbějších debat, dokud nebude úplně jasné, jaké to tu bude a keho zařežu jako prvního.
Tož vitajte v Krakenovu všeci, moji mylí smykové!