Otevřel jsem toto nové téma, jelikož jsem sběratelem a majitelem už značného množství převážně amerických filmů ve zvukovém formátu Super 8. Často se jedná o výběry z filmů, mám ale dokonce i jeden film kompletní (Poltergeist). Vzhledem k tomu, že v dnešní době DVD a Blurayů se jedná vskutku o unikát, aby někdo vlastnil na film. pásu hraný film, dal jsem sem k diskuzi možnost nějaké společné projekce v případě zájmu vás, fanoušků superosmičky. Meze se samozřejmě nekladou, možno se sejít a promítnout si i jiné věci než cizí filmy. (třeba naše/vae filmy) Ještě bych rád dodal, že jsem majitelem i několika věcí na 16mm kotoučích. Toho je samozřejmě méně, ale i tam jsou pěkné kousky. Bohužel se mi zatím nepodařilo vyhrát na 16mm (osmičky nejsou) žádný hraný český film. Buď mě to nezajímalo nebo to bylo drahé, ale na aukru se často věci objevují. Připojím tedy i seznam toho co mám a můžeme diskutovat o tom, co by kdo rád viděl a nebo taky o tom, že to nikoho nezajímá.

) Ale musím podotknout, že čas od času ve společnosti kamarádů či přátel pořádám S8 či 16mm projekce a většinou to slaví velký úspěch (tedy teď už jsou na to u mě zvyklí, ale před rokem a něco byl velký zájem)
SeznamSuper 8 filmy:Star Wars: Episoda 4 (17 min. výběr)
Star Wars: Episoda 5 (34 min. výběr - dvě cívky)
Star Trek: The motion picture (45 min. výběr - 3 cívky)
Star Trek: The original series - pilotní episoda - komplet
Alien: (17 min. výběr)
Close encounters of the third kind: (17 min. výběr)
North by Northwest: (17 min. výběr)
Omen: (17 min. výběr)
Superman 1: (17 min. výběr)
Poltergeist: (kompletní film!!! - výborný obraz)
Citizen Kane: (cca 60 minut výběr - 4 cívky)
16mm filmyStar Trek: The original series Episoda Return of Archons - komplet
Star Trek: The original series Episoda Elaan of Troyus - komplet
MASH: Episoda Cease Fire
MASH: Episoda Quo Vadis cpt. Chandler
MASH: Episoda Light that failed
MASH: Episoda Nurse doctor