Přejít na obsah


Fotka

Mapa


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
33 odpovědí na toto téma

#1 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 221 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 171

Publikováno 11 červenec 2012 - 10:28:43

Zprovoznil jsem mapu temnokomorníků, prostě stačí jen zadat adresu, souřadnice jsem nezkoušel a budete se zobrazovat na mapě. Polohu si každý přidává přímo v té mapě, překlad zpracuji asi zítra a pak si pohraji s ikonkami.

Koukejte to rychle vyzkoušet.
  • 0

#2 manutara

manutara

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 145 příspěvků(y)
Reputace: 1

Publikováno 11 červenec 2012 - 12:04:04

u mna funguje ;)
  • 0

#3 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 221 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 171

Publikováno 11 červenec 2012 - 12:13:01

Koukám že možná získáš diplom nejvýchodnějšího temnokomorníka ;)
  • 0

#4 sokolvideo

sokolvideo

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 583 příspěvků(y)
  • LocationPrešov
Reputace: 79

Publikováno 11 červenec 2012 - 12:14:29

Skúsil som to, funguje, dodal som aj mesto (Prešov), len neviem, či sa to tam uložilo
  • 0

#5 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 221 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 171

Publikováno 11 červenec 2012 - 12:22:12

Jsi tam na mapě vidět takže se to uložilo.
  • 0

#6 otik

otik

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 298 příspěvků(y)
Reputace: 119

Publikováno 11 červenec 2012 - 12:43:43

Mapička je to fajnová, koukám, že při některém měřítku zobrazení se Bratislava jmenuje Ružinov. Nejdřív jsem myslel, jestli mě oči neklamou, ale je to tam.
  • 0

#7 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 221 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 171

Publikováno 11 červenec 2012 - 12:45:32

takových legracek tam určitě bude víc. ale řešit to s Google nebo teleatlasem nemam silu.
  • 0

#8 bzencak

bzencak

    Dost toho nakecá

  • Registrovaní
  • PipPip
  • 984 příspěvků(y)
Reputace: 455

Publikováno 11 červenec 2012 - 18:58:54

Jat to?, že zase enem já mám modrý domeček a fšeci ostatní majú červené pičénky a někdo dokonce zelená eFka? Jaká je to spravedlnosť? Já chcu také červenů...
  • 0

#9 ypres_bass

ypres_bass

    Obchodník zbožím prošlým

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice
Reputace: 51

Publikováno 11 červenec 2012 - 22:08:06

modrý je dycky vlastní (já ho mám taky), ale nepochopil jsem ty Fka
  • 0

#10 milosm

milosm

    Tlampač (grafoman)

  • Předplatitel
  • 1 251 příspěvků(y)
  • LocationBratislava, Bzenec
Reputace: 1 424

Publikováno 11 červenec 2012 - 22:14:36

F ako friend
E ako enemy :-P
  • 0

#11 ypres_bass

ypres_bass

    Obchodník zbožím prošlým

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice
Reputace: 51

Publikováno 11 červenec 2012 - 22:28:19

puntik jako puntik :-ú
  • 0

#12 MrB14ck

MrB14ck

    Dost toho nakecá

  • Registrovaní
  • PipPip
  • 570 příspěvků(y)
  • LocationChotěšov (PJ)
Reputace: 117

Publikováno 11 červenec 2012 - 22:39:47

zatím se pyšním titulem nejzápadnějšího komorníka - uvidíme jak dlouho mi to vydrží :-P
  • 1

#13 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 221 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 171

Publikováno 11 červenec 2012 - 23:53:59

Pěkně to přibývá :-P

Pokud pořádáte nějaké srazy nebo máte k dispozici společné fotokomory třeba v klubu pošlete mi adresu zprávou a přidám to tam extra.
  • 0

#14 manutara

manutara

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 145 příspěvků(y)
Reputace: 1

Publikováno 12 červenec 2012 - 04:55:44

mno ked bude bitka o najvychodnejsieho temnokomornika tak tam dam adresu trvaleho bydliska a to ma posunie este o riadny kus na vychod hehe
  • 0

#15 Flugg

Flugg

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)
  • LocationHostivice
Reputace: 12

Publikováno 6 duben 2013 - 06:49:09

Ahoj,
můžete mi poradit jak zadat adresu do mapy temnokomorníků? Zkoušel jsem klasicky "ulice, město", "ulice, mesto, stát", různé kombinace i souřadnice ve formátu googlu a vždy se dočkám jen odpovědi "There was a Google Maps error: There was an unspecified problem locating tha address, please try again.".

PS: Myslím že by nebylo špatné požadovaný tvar v tom dialogovém okně uvést.
  • 0

#16 salo

salo

    Nováček

  • Předplatitel
  • 408 příspěvků(y)
  • LocationZnojmo
Reputace: 71

Publikováno 6 duben 2013 - 07:40:19

Ahoj. No mě to taky nefunguje, stejná chyba jako dostává Flugg. Můžete někdo poradit, jak zadat tu polohu?
Je také možné, že Google má prostě dnes ráno výpadek...
  • 0

#17 Janko

Janko

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 263 příspěvků(y)
  • LocationChlumek, Velké Meziříčí, Žďár nad Sázavou
Reputace: 17

Publikováno 6 duben 2013 - 09:57:31

Já hlásím také problém.
  • 0

#18 Wisly

Wisly

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 37 příspěvků(y)
Reputace: 23

Publikováno 6 duben 2013 - 18:56:11

hmmmm. ten isty problem... asi som pako :D ale nejde mi to...
  • 0

#19 JohnyL

JohnyL

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 62 příspěvků(y)
  • LocationPraha
Reputace: 99

Publikováno 15 duben 2013 - 10:56:40

Zdravím, podařilo se někomu už přijít na problém, proč nejde přidat adresa do mapy? Zkoušel jsem taky snad už všechny formáty a nic.
  • 0

#20 Black

Black

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 160 příspěvků(y)
  • LocationOtrokovice
Reputace: 45

Publikováno 15 duben 2013 - 12:02:28

Taky nemůžu polohu nijak ovlivnit
  • 0

#21 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 221 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 171

Publikováno 18 duben 2013 - 07:08:02

Je tam bug s google API, příští týden se na to podívám.
  • 0

#22 Hardy

Hardy

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 74 příspěvků(y)
  • LocationHorní Slavkov
Reputace: 8

Publikováno 28 duben 2013 - 16:06:44

Tak jak to vypadá s tou mapou? Taky bych si tam chtěl přidat puntik :mrgreen:
  • 0

#23 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 221 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 171

Publikováno 29 duben 2013 - 11:47:35

Puntík si klidně přidej mapa už je funkční.
  • 0

#24 JohnyL

JohnyL

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 62 příspěvků(y)
  • LocationPraha
Reputace: 99

Publikováno 29 duben 2013 - 11:52:07

Funguje! Díky.
  • 0

#25 Janko

Janko

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 263 příspěvků(y)
  • LocationChlumek, Velké Meziříčí, Žďár nad Sázavou
Reputace: 17

Publikováno 3 leden 2016 - 22:29:17

Funguje Vám teď? Mě se nechce načíst.
  • 0

#26 blue

blue

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 54 příspěvků(y)
Reputace: 12

Publikováno 3 leden 2016 - 22:48:37

Áno, funguje.


  • 0

#27 Xyz255

Xyz255

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 70 příspěvků(y)
Reputace: 1

Publikováno 9 leden 2016 - 12:35:14

Já bych se přidal k Jankovi, nefunguje mi, chrome mi hlásí po čase, že záložka neodpovídá... A v exploreru se pro změnu nenačte ani ta stránka rámcově.


  • 0

#28 DavidCz

DavidCz

    Nováček

  • Předplatitel
  • 104 příspěvků(y)
Reputace: 130

Publikováno 9 leden 2016 - 12:58:30

Mně taky nefunguje a nikdy nefungovala (Safari), stránka se ani nenačte.


  • 0

#29 Janko

Janko

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 263 příspěvků(y)
  • LocationChlumek, Velké Meziříčí, Žďár nad Sázavou
Reputace: 17

Publikováno 9 leden 2016 - 13:01:04

Já ozkoušel i v práci (o přestávce) a taky nefungovala. Prohlížeč v obou případech Chrome, doma WIN 7 a v práci WIN XP. Stránka se načítá, ale je seklá - nemůžu na nic kliknout, jenom to zavřít.
  • 0

#30 keko

keko

    Tlampač (grafoman)

  • Předplatitel
  • 1 507 příspěvků(y)
  • LocationSlovakia, Alžbetin Dvor 130
Reputace: 488

Publikováno 9 leden 2016 - 13:48:40

Vidim kolegu Rosi, ako splha na najvacsiu sopku na svete :)

Bezim na upravenom ubuntu a mozilla firefox. Stranka chvilu caka, oznaci chybny skript a potom moze sledovat, koh kam certi zaviali.


  • 0

#31 blue

blue

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 54 příspěvků(y)
Reputace: 12

Publikováno 10 leden 2016 - 00:08:14

Za problémy s mapou može niektorý z gúgláckych javascritpov. Neviem ako IE alebo Chrome, ale Firefox (s noscript add-onom) mi umožní tento script "zabiť" a mapa sa zobrazí korektne. Presný názov toho scriptu už neviem, bolo k nemu dlhéé url.


  • 0

#32 salo

salo

    Nováček

  • Předplatitel
  • 408 příspěvků(y)
  • LocationZnojmo
Reputace: 71

Publikováno 10 leden 2016 - 10:45:14

Za problémy s mapou može niektorý z gúgláckych javascritpov. Neviem ako IE alebo Chrome, ale Firefox (s noscript add-onom) mi umožní tento script "zabiť" a mapa sa zobrazí korektne. Presný názov toho scriptu už neviem, bolo k nemu dlhéé url.

Potvrzuju. Ve Firefoxu vyběhne dotaz, jestli chci počkat či ukončit běžící skript. Když dám ukončit, tak se mapa normálně načte.


  • 0

#33 belco

belco

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)
Reputace: 0

Publikováno 16 leden 2017 - 23:07:14

Mne mapa nefunguje. Vyskusane snad vsetky prehliadace IE, Chrome, Firefox. Vzdy napise, nereaguje a pomoze len zavriet okno. Rad by som sa pozrel, ci je niekto v okolí.


  • 0

#34 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 221 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 171

Publikováno 24 leden 2017 - 09:49:07

Podívám se na to.


  • 1




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 členů, 0 návštěvníků, 0 anonymních