Přejít na obsah


Fotka

Temnakomora.cz prez vyhledace


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
26 odpovědí na toto téma

#1 beg

beg

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)
Reputace: 0

Publikováno 4 únor 2013 - 14:58:03

Dobry den.
Chtel jsem si zeptat adminu foruma--da se udelat neco z tim sajratem co se lepi na temnokomora.cz , kdyz otevru jakekoliv tema tohoto fora prez jakykoliv vyhledavac?
Ma adresu "url4short.info" nebo tak nejak.Neda se toho nejak zbavit ani zavrit.Jedina moznost vypnout pocitac.Trva uz to docela dlouho.
Sorry kdyz toto tema uz se resilo na foru tady.
  • 0

#2 lindys

lindys

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 69 příspěvků(y)
Reputace: 30

Publikováno 4 únor 2013 - 15:02:59

Ještě bych doplnil, že mi stránku "url4short.info" úspěšně blokuje Avast, na druhý klik se dostanu normálně na Temnou.
  • 0

#3 beg

beg

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)
Reputace: 0

Publikováno 4 únor 2013 - 15:08:19

Mam obycejene AVG nejak se mi nechce zkouset klikat na podobny bordel. Pak se clovek divi co vsechno ma v pocitace.
  • 0

#4 lindys

lindys

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 69 příspěvků(y)
Reputace: 30

Publikováno 4 únor 2013 - 15:28:43

Já myslím druhý klik na ten samý odkaz ve výsledcích vyhledávání na Googlu, první mi jak jsem říkal zblokuje Avast.
  • 0

#5 jenda1250

jenda1250

    Hrabě kydoň

  • Moderátoři
  • 3 570 příspěvků(y)
Reputace: 394

Publikováno 4 únor 2013 - 15:37:08

ykusil jsem vyhledat TK přes google a na první kliknutí mě to hodilo na ten url4short, když jsem to pozavíral (pootvíralo se toho víc) a zkusil znovu, už to bylo vpořádku. Firefox pod Ubuntu.
  • 0

#6 berraneck

berraneck

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 952 příspěvků(y)
  • LocationPraha/Vsetín
Reputace: 142

Publikováno 4 únor 2013 - 15:39:39

tak se zdá, že tu máme problém, houstone.. todle není správně ne?

->výsledek přechodu na odkaz ve vyhledávání googlu

Přiložený soubor (y)

  • Přiložený soubor  temna.jpg   52,38K   53 Počet stažení

  • 0

#7 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 229 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 179

Publikováno 4 únor 2013 - 15:49:32

Nevim hod odkaz mě to už nedělá. Před cca měsícem jsem to řešil.
  • 0

#8 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 229 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 179

Publikováno 4 únor 2013 - 16:03:51

Tohle je pro mě zbytečný, potřebuju odkaz na temnou který vede jinam než má, tahle URL bude vést mimo temnou vždycky.
  • 0

#9 beg

beg

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)
Reputace: 0

Publikováno 4 únor 2013 - 16:22:35

No uprimne nevim jak bych to udelal.
Kdyz zkopiruju treba tenhle odkaz na googlu tak mi vede na temnou.
www.temnakomora.cz/topic/8265-aky...na.../page__st__100


Ale kdyby na to kliknul primo na googlu tak tam je ten privit.
  • 0

#10 kid

kid

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 334 příspěvků(y)
Reputace: 41

Publikováno 4 únor 2013 - 17:14:55

https://www.google.c...0,d.bGE&cad=rja
  • 0

#11 kid

kid

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 334 příspěvků(y)
Reputace: 41

Publikováno 4 únor 2013 - 17:15:54

Opravdu, zkopírované to vede kam má. :-P
  • 0

#12 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 229 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 179

Publikováno 4 únor 2013 - 17:20:08

Je to divný, mě to vede i z google tam kam má. Ale ten odkaz od kida vede někam mimo, tak nevím.
  • 0

#13 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 229 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 179

Publikováno 4 únor 2013 - 17:26:38

No uprimne nevim jak bych to udelal.
Kdyz zkopiruju treba tenhle odkaz na googlu tak mi vede na temnou.
www.temnakomora.cz/topic/8265-aky...na.../page__st__100


Ale kdyby na to kliknul primo na googlu tak tam je ten privit.


Pošli url toho hledání na google, protože já když něco na google vyhledám tak to všechno vede rovnou na temnou :(
  • 0

#14 kid

kid

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 334 příspěvků(y)
Reputace: 41

Publikováno 4 únor 2013 - 17:40:57

Mně teď funguje normálně, když na něj kliknu (na ten můj odkaz), nikam mne nehodí. To je dobrý dobrodrůžo... ;-) Vypadá to, ře si pamatuje, kde už otravoval.
  • 0

#15 beg

beg

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)
Reputace: 0

Publikováno 4 únor 2013 - 17:53:52


No uprimne nevim jak bych to udelal.
Kdyz zkopiruju treba tenhle odkaz na googlu tak mi vede na temnou.
www.temnakomora.cz/topic/8265-aky...na.../page__st__100


Ale kdyby na to kliknul primo na googlu tak tam je ten privit.


Pošli url toho hledání na google, protože já když něco na google vyhledám tak to všechno vede rovnou na temnou :(

Asi to hodne propadnu v tvich ocich , ale ja fakt nevim co to je url.
  • 0

#16 berraneck

berraneck

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 952 příspěvků(y)
  • LocationPraha/Vsetín
Reputace: 142

Publikováno 4 únor 2013 - 18:05:07

Nevim hod odkaz mě to už nedělá. Před cca měsícem jsem to řešil.

http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=temna%20komora&source=web&cd=1&ved=0CDEQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.temnakomora.cz%2F&ei=sOkPUZW9ApDVsgbT-4HwAQ&usg=AFQjCNG3KAQ4i74wtiGw0BVeSXx1PVQ5rA&bvm=bv.41867550,d.Yms

při prvním kliku mne to hodí sem
http://url4short.info/d5eb55e4

při druhém již přímo na temnou. co za tim je netušim, webu nerozumim.
  • 0

#17 beg

beg

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)
Reputace: 0

Publikováno 4 únor 2013 - 18:10:06

Je to divný, mě to vede i z google tam kam má. Ale ten odkaz od kida vede někam mimo, tak nevím.

Nevim jesli to pomuze.
Hodil jsem na google prvni co mi napadlo a aby to bylo v cestine "apo rodagon na nagnifax"
Pak to vyhodilo asi 5 odkazu na temnou.
Pak jsem ti odkazy ani neotviral jen jsem sjel po sipce vpravo a google ukaze nahled stranky --dve se otevrely rovnou tim parazitem, zbytek TK.Ale nevim kdyby nato kliknul kam by to vedlo.
  • 0

#18 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 229 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 179

Publikováno 4 únor 2013 - 18:56:26


Je to divný, mě to vede i z google tam kam má. Ale ten odkaz od kida vede někam mimo, tak nevím.

Nevim jesli to pomuze.
Hodil jsem na google prvni co mi napadlo a aby to bylo v cestine "apo rodagon na nagnifax"
Pak to vyhodilo asi 5 odkazu na temnou.
Pak jsem ti odkazy ani neotviral jen jsem sjel po sipce vpravo a google ukaze nahled stranky --dve se otevrely rovnou tim parazitem, zbytek TK.Ale nevim kdyby nato kliknul kam by to vedlo.


To ja právě zkouším a nemůžu to nasimulovat. Všechno z Google vede rovnou na temnou.
  • 0

#19 tess_red

tess_red

    Tlampač (grafoman)

  • Předplatitel
  • 1 007 příspěvků(y)
  • LocationLitoměřice; občas Ludvíkov u Velké Bíteše
Reputace: 186

Publikováno 4 únor 2013 - 19:07:40

https://www.google.c...0,d.bGE&cad=rja


A mne tenhle odkaz hodil že je stránka blokována, a avast mne upozornil na nebezpečné url. To je detektivka. :D Ale vyhledávání mi funguje přes google úplně v pohodě.
  • 0

#20 jirin_ol

jirin_ol

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 762 příspěvků(y)
  • LocationPraha
Reputace: 861

Publikováno 4 únor 2013 - 19:10:32

mimochodem, na hlavní straně - fórum - je dole seznam uživatelů on-line. nejde mi sem vložit obrázek jpg (printscreen), druhý zleva se jmenuje Google a písmo je šedé. kdo to je?
  • 0

#21 jirin_ol

jirin_ol

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 762 příspěvků(y)
  • LocationPraha
Reputace: 861

Publikováno 4 únor 2013 - 19:12:16

a ještě je tam Bing, taktéž šedým písmem.
  • 0

#22 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 229 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 179

Publikováno 4 únor 2013 - 19:15:54

To jsou roboti, všechno si to tu čtou. ;-)
  • 0

#23 jirin_ol

jirin_ol

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 762 příspěvků(y)
  • LocationPraha
Reputace: 861

Publikováno 4 únor 2013 - 19:24:13

To jsou roboti, všechno si to tu čtou. ;-)


kam ten svět spěje :-(
  • 1

#24 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 229 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 179

Publikováno 4 únor 2013 - 19:50:40


To jsou roboti, všechno si to tu čtou. ;-)


kam ten svět spěje :sad:


Spěje k tomu, že se za pár let bude řešit jestli lepší zvětšeninu umí android Google nebo Bingu a temnakomora.cz za to může!
  • 0

#25 MarV

MarV

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 343 příspěvků(y)
  • LocationMater urbium
Reputace: 38

Publikováno 4 únor 2013 - 21:10:21


Nevim hod odkaz mě to už nedělá. Před cca měsícem jsem to řešil.

http://www.google.cz....41867550,d.Yms

při prvním kliku mne to hodí sem
http://url4short.info/d5eb55e4

při druhém již přímo na temnou. co za tim je netušim, webu nerozumim.


Já bych to viděl na bordel v DNS, ale už pár let se tím nezabejvám, tak nevim, co je teď v módě za kulišárny... Kdo pro doménu tk.cz spravuje DNS záznamy? Já bych se dotázal tam.
  • 0

#26 MarV

MarV

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 343 příspěvků(y)
  • LocationMater urbium
Reputace: 38

Publikováno 4 únor 2013 - 21:37:24

Tak zase jednou chybnej úsudek. Chvíle gůglení a tady + tady je docela zajímavý čtivo. (Z prvního linku se člověk prokliká ke druhýmu.) Ve zkratce: jedná se velmi pravděpodobně o nabourání do MySQL báze.
  • 0

#27 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 229 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 179

Publikováno 4 únor 2013 - 22:04:12

Tak zase jednou chybnej úsudek. Chvíle gůglení a tady + tady je docela zajímavý čtivo. (Z prvního linku se člověk prokliká ke druhýmu.) Ve zkratce: jedná se velmi pravděpodobně o nabourání do MySQL báze.


To je velmi ne pravděpodobne ale prilezitostne to prověřim.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 členů, 0 návštěvníků, 0 anonymních