Přejít na obsah


Fotka

Expozimetr Sverdlovsk 4


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
14 odpovědí na toto téma

#1 perec

perec

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 10 příspěvků(y)
  • LocationBruntál
Reputace: 1

Publikováno 5 leden 2014 - 18:57:33

Zdravím, nevíte náhodou nebo nemá prosím někdo el. schéma tohoto expozimetru? Děkuji.
  • 0

#2 Runner

Runner

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 145 příspěvků(y)
Reputace: 10

Publikováno 10 leden 2014 - 11:42:03

Přiložený soubor  Bez názvu.jpg   54,61K   73 Počet stažení
  • 1

#3 perec

perec

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 10 příspěvků(y)
  • LocationBruntál
Reputace: 1

Publikováno 10 leden 2014 - 17:34:46

Díky moc. Velká pomoc.
  • 0

#4 Xixao

Xixao

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 15 příspěvků(y)
Reputace: 3

Publikováno 13 leden 2016 - 11:34:47

ahoj , pridam se do dotazu. Mam expozimetr sverdlovsk a ta cervena ledka co ukazuje expozici nesviti, jen blika kdyz je podexponovano. Nevite nekdo, cim to muze byt?

Dik


  • 0

#5 HCST

HCST

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 038 příspěvků(y)
  • LocationUherské Hradiště
Reputace: 540

Publikováno 13 leden 2016 - 16:13:28

Slabá baterka?...aspoň ně to tak dělá.


  • 0

#6 Xixao

Xixao

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 15 příspěvků(y)
Reputace: 3

Publikováno 14 leden 2016 - 13:39:04

zkusim ji prohodit, zacalo mi to delat, kdyz jsem vymenil baterku za http://www.gme.cz/ak...-80mah-p540-030 , to je ta, jak je doporucovana v tom clanku tady na temne. Kazdopadne diky za tip.


  • 0

#7 HCST

HCST

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 038 příspěvků(y)
  • LocationUherské Hradiště
Reputace: 540

Publikováno 16 leden 2016 - 10:33:43

Já používám do tohoto expozimetru tři knoflíkové baterie AG13:

https://www.google.c...KHcRnBtAQsxgIHw

které koupíš normálně v elektru. Kolem baterií je v expozimetru strčený kousíček kartonu pro vytěsnění a za beteriemi kvůli kontaktu je nýtek. Měl to tak předchozí majitel a funguje to skvěle.


  • 0

#8 salo

salo

    Dost toho nakecá

  • Předplatitel
  • 544 příspěvků(y)
  • LocationZnojmo
Reputace: 88

Publikováno 16 leden 2016 - 14:08:25

Já používám 3 x 625A vypodložené desetníky. Takhle jsem to koupil zhruba před třemi lety od Dubrara. Dnes jsem poprvé ty baterky vyměnil za nové. Podle mě mají daleko větší výdrž než LR44, zato se hůř shání - většinou je mají skladem jen ve fotoobchodech typu befoto. Já je kupoval v DVF v Brně.


  • 0

#9 fishbed

fishbed

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 150 příspěvků(y)
Reputace: 2

Publikováno 16 leden 2016 - 20:29:04

Dají se sehnat v kdejakém elektroobchodu, třeba GME


  • 0

#10 salo

salo

    Dost toho nakecá

  • Předplatitel
  • 544 příspěvků(y)
  • LocationZnojmo
Reputace: 88

Publikováno 16 leden 2016 - 21:03:41

Dají se sehnat v kdejakém elektroobchodu, třeba GME

Jasně, GME je ale tak trochu velkoobchod a nemá pobočky všude :-) U nás na maloměstě je bez objednávky přes e-shop neseženeš.


  • 0

#11 fishbed

fishbed

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 150 příspěvků(y)
Reputace: 2

Publikováno 17 leden 2016 - 09:57:24

No jo, proto mám jednu sadu rezervní:)

a jednou za dva tři roky se stavím v Praze...


  • 0

#12 Xixao

Xixao

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 15 příspěvků(y)
Reputace: 3

Publikováno 18 leden 2016 - 15:10:34

tak baterkou to nebylo, stale jenom blika, nejake dalsi napady?  :cool:


  • 0

#13 LuzJi

LuzJi

    Tlampač (grafoman)

  • Předplatitel
  • 1 621 příspěvků(y)
  • LocationTábor
Reputace: 474

Publikováno 18 leden 2016 - 17:14:33

K blikání nic neporadím, nevím. Já měl tuhle také menší vadu, tak jsem to rozebral, zkontroloval, profoukl, dotáhl povolené šroubky a od té doby opět šlape jak má.

Koukni i tady http://www.temnakomo...rdlovsku-4-r84 


  • 0

#14 dubraro

dubraro

    Tlampač (grafoman)

  • Předplatitel
  • 2 445 příspěvků(y)
  • LocationHavířov
Reputace: 275

Publikováno 19 leden 2016 - 09:03:08

Bliká pravidelně, nebo jen občas problikává?


  • 0

#15 Xixao

Xixao

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 15 příspěvků(y)
Reputace: 3

Publikováno 20 leden 2016 - 22:14:54

ono to je tak, ze zmacknes knoflik a drzis ho a ledka jen jednou blikne pokud je podexponovano. Kdyz neni, tak nic neblikne. Ale ridi se podle toho dost blbe... kdyz zmacnes znova, zase blikne. Ledkou to neni , kdyz k ni prilozim naprimo baterii, tak sviti. Asi jsem uz ale sehnal elektrikare, co mi expozimetr promeri, kde je problem.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 členů, 0 návštěvníků, 0 anonymních