Přejít na obsah


Fotka

Sekonic L-358


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8 odpovědí na toto téma

#1 urbic

urbic

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 12 příspěvků(y)
Reputace: 0

Publikováno 26 listopad 2008 - 09:48:54

Nemáte někdo českej manuál na Sekonic L-358 ?
  • 0

#2 nojgi

nojgi

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 770 příspěvků(y)
Reputace: 61

Publikováno 26 listopad 2008 - 13:55:34

Ahoj, asi bych návod doma našel, ale co potřebuješ vědět?
  • 0

#3 nojgi

nojgi

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 770 příspěvků(y)
Reputace: 61

Publikováno 26 listopad 2008 - 14:05:23

http://www.sekonic.c...files/L-358.pdf

ostatní: http://www.sekonic.c.../support_21.asp

Jak koukám do anglického návodu tak ti asi nepomohu. Spletl jsem si název modelu a mám L308 B, což je něco jiného.
  • 0

#4 urbic

urbic

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 12 příspěvků(y)
Reputace: 0

Publikováno 26 listopad 2008 - 14:11:14

Skoda, já bych se potreboval podivat na mereni zablesku
  • 0

#5 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 220 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 170

Publikováno 26 listopad 2008 - 18:52:09

Myslím že tenhle model má fabius.
  • 0

#6 urbic

urbic

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 12 příspěvků(y)
Reputace: 0

Publikováno 27 listopad 2008 - 20:30:13

OK, díky, ale už jsem to vyřešil. Díky...
  • 0

#7 extremo

extremo

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 141 příspěvků(y)
Reputace: 0

Publikováno 7 září 2009 - 08:46:41

Ahoj, kdybyste přeci jenom někdo návod na sekonic l 358 flash master v češtině měl, tak já bych ho bral. Tento týden by mi měl přijít z aukra.
  • 0

#8 extremo

extremo

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 141 příspěvků(y)
Reputace: 0

Publikováno 10 září 2009 - 07:58:21

přišel mi expozimetr z aukra a ovládání je tam velmi intuitivní, takže českého návodu :-) není třeba :-)
  • 0

#9 hyde

hyde

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 25 příspěvků(y)
  • LocationKostelec u Kyjova
Reputace: 64

Publikováno 18 říjen 2015 - 15:48:02

SOS...---... Přestal mi měřit Sekonic L 318B. Všechno ostatní funguje, displaj i ovládání, přepínání, jen prostě z ničeho nic přestal měřit :(
Nedokáže se na něj prosím někdo kouknout :( výměnou za peníze,slivovičku,meruňkovičku........ :)
Díky :)
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 členů, 0 návštěvníků, 0 anonymních