Přejít na obsah


Fotka

16mm


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
169 odpovědí na toto téma

#51 oteccasu

oteccasu

    Tlampač (grafoman)

  • Předplatitel
  • 2 616 příspěvků(y)
  • LocationTrutnov
Reputace: 794

Publikováno 11 březen 2009 - 08:58:44

Jest-li to tam je, tak koukej to zjistit, vytáhnout atd. Kdyby bylo třeba tak klidně založit občanské sdružení registr. u ministerstva. atd.
Byla by toho matroše škoda.

On se názor na 16tku změní až pustíš veřejnosti první špulku filmu na velké plátno. V tu chvíli metamorfózuješ ze staromilského blbečka na borce, co něco umí.
  • 0

#52 RED

RED

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 303 příspěvků(y)
  • LocationOSTRAVA
Reputace: 44

Publikováno 11 březen 2009 - 10:30:15

Urcite to planujem je tam hodne ryze filmoveho vybaveni co se da pouzit.....maji tam i nejake vyvolavaci bubny atd... jen je to vsechno nahazeno ve skladu...
  • 0

#53 Snek

Snek
  • Guests
Reputace: 0

Publikováno 11 březen 2009 - 14:57:43

Jest-li to tam je, tak koukej to zjistit, vytáhnout atd. Kdyby bylo třeba tak klidně založit občanské sdružení registr. u ministerstva. atd.
Byla by toho matroše škoda.

On se názor na 16tku změní až pustíš veřejnosti první špulku filmu na velké plátno. V tu chvíli metamorfózuješ ze staromilského blbečka na borce, co něco umí.


Pokud by bylo potreba rychle nejake obcanske sdruzeni, jedno mam zalozene :) To se nenabizim, jenom davam do placu, kdyby bylo potreba rychle konat ...
  • 0

#54 RED

RED

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 303 příspěvků(y)
  • LocationOSTRAVA
Reputace: 44

Publikováno 11 březen 2009 - 18:11:54

s tim O.S. to neni vubec spatny napad...
  • 0

#55 anry44

anry44

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 384 příspěvků(y)
Reputace: 13

Publikováno 12 březen 2009 - 09:57:41

Mám možnost koupit Krasnogorsk 3 se zoomem +příslušenství .Cena dohodou.Spíš to je na mne,co já bych dal.Vůbec nemám ponětí ,jakou sumu hodit.Poradíte?
  • 0

#56 oteccasu

oteccasu

    Tlampač (grafoman)

  • Předplatitel
  • 2 616 příspěvků(y)
  • LocationTrutnov
Reputace: 794

Publikováno 12 březen 2009 - 11:23:02

V bazaru za ni chtěj 3 000 a úměrně tomu dávaj za ně i peníze. Záleží, jak je odřená, jak jde expozimetr atd.

Navrhuji napsat stanovy sdružení, pro ty co neví jak se to píše, tak jen to co by chtěli dělat s 16mm kamerou ve sdružení. To si navzájem pošlem a pak uvidíme.
Co se tejče vlastního sdružení, tak jen jde o napsání stavnov, musej bejt 3 členové a pak takové detajly, jako že se to musí zaslat na ministerstvo vnitra obor všeobecné správy, úsek združování ve dvou kopiich. Do tří neděl přijde vyrozumění a je to.






  • 0

#57 RED

RED

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 303 příspěvků(y)
  • LocationOSTRAVA
Reputace: 44

Publikováno 12 březen 2009 - 20:34:04

mno ja se v tom moc nevyznam...
  • 0

#58 anry44

anry44

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 384 příspěvků(y)
Reputace: 13

Publikováno 12 březen 2009 - 21:07:46

otec :ta kamera krasnog.3 nedopadla.Prodávající zjistil ,že expozimetr nefunguje.Takže nic z toho.
  • 0

#59 oteccasu

oteccasu

    Tlampač (grafoman)

  • Předplatitel
  • 2 616 příspěvků(y)
  • LocationTrutnov
Reputace: 794

Publikováno 13 březen 2009 - 12:42:16

Kašli na expozimetr. Dohodni se na zapůjčení. Protáhni jeden film s ručním expozimetrem a uvidíš, že Ti kamera bude vyhovovat.
  • 0

#60 RED

RED

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 303 příspěvků(y)
  • LocationOSTRAVA
Reputace: 44

Publikováno 13 březen 2009 - 12:53:05

Asi tak ....
  • 0

#61 mbcorp

mbcorp

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 362 příspěvků(y)
Reputace: 70

Publikováno 2 duben 2009 - 23:45:15

Jojo, tak toho krasnogorska s nefunkcnim expozimetrem sem koupil ja,
uz sem jeden filmik exponoval ale este sem se nerozhoupal k jeho vyvolani, pockam az bude vic filmu a vezmu to najednou.
PS: zda li pak vite ze pokud nesezenete 16mm film tak muzete natacet na 2x8mm? :wink: a opravdu to funguje, akorat se obcas stane ze v promitacce to posunete o pul policka a musite hodne sroubovat nez to srovnate.
  • 0

#62 Rybinin

Rybinin

    Dost toho nakecá

  • Registrovaní
  • PipPip
  • 527 příspěvků(y)
Reputace: 21

Publikováno 3 duben 2009 - 00:12:51

Tak na 2X8mm se zajiste da, ma polovicni perforaci akorat, jen je to fakt asi na nic, protoze je to ja nevim, asi ctyricet vterin :wink:) Idealni by bylo mit 15 metru, ale to se nedela. Mimochodem, nema nekdo z vas LOMO tank na 30 metru? Snad taky jsem cetl takove existuji.
  • 0

#63 mbcorp

mbcorp

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 362 příspěvků(y)
Reputace: 70

Publikováno 3 duben 2009 - 00:23:17

to jo, ale na vyzkouseni nove kamery nebudu plejtvat celou 16ku ktera stojo 600

no, na tech 10m filmu vychazi asi 1312okenek (myslim ze roztec okenek je asi 7,62mm) takze to je asi 82sekund pri 16 fps a 54 sekund pri 24 fps
no a kdyz odectu osvetlenou cast pri zakladani filmu tak to bude este mene :wink:
  • 0

#64 ploci

ploci

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 908 příspěvků(y)
  • LocationValachy!
Reputace: 142

Publikováno 7 duben 2009 - 18:07:15

Zajímavý odkaz pro šestnáctkáře(a pokud by někdo vyhrál ve sportce, i pro 35mm):

http://www.filmotec.de/index.html
  • 0

#65 Brian

Brian

    Dost toho nakecá

  • Registrovaní
  • PipPip
  • 516 příspěvků(y)
Reputace: 3

Publikováno 9 duben 2009 - 22:28:41

Ahoj. Rozhodně se přidávám. Leta scháním 16ku pokud někdo máte ještě nějakou na prodej nebo pujčení tak jí rozhodně beru :?:
  • 0

#66 oteccasu

oteccasu

    Tlampač (grafoman)

  • Předplatitel
  • 2 616 příspěvků(y)
  • LocationTrutnov
Reputace: 794

Publikováno 10 duben 2009 - 13:09:40

Tož máj ji mít. Klidně si pro ni dojeď nebo Ti ji přivezu až pojedu do Hradce. Mám starou bílou Krasnogorsk a Krasnogorsk 3.
Otec
  • 0

#67 oteccasu

oteccasu

    Tlampač (grafoman)

  • Předplatitel
  • 2 616 příspěvků(y)
  • LocationTrutnov
Reputace: 794

Publikováno 10 duben 2009 - 13:13:43

:o Tak co. Postavíme válec na vyvolávání 16 mm filmu???
  • 0

#68 Brian

Brian

    Dost toho nakecá

  • Registrovaní
  • PipPip
  • 516 příspěvků(y)
Reputace: 3

Publikováno 10 duben 2009 - 16:35:44

Tož máj ji mít. Klidně si pro ni dojeď nebo Ti ji přivezu až pojedu do Hradce. Mám starou bílou Krasnogorsk a Krasnogorsk 3.
Otec

To by bylo fajn. V nabídce jsou obě?Postřehl jsem že už tady někdo o nějakou projevil zájem, tak bych nerad naboural kšefty :o co bych za ní případně měl nabídnout?
  • 0

#69 Rybinin

Rybinin

    Dost toho nakecá

  • Registrovaní
  • PipPip
  • 527 příspěvků(y)
Reputace: 21

Publikováno 16 duben 2009 - 12:13:59

:) Tak co. Postavíme válec na vyvolávání 16 mm filmu???



Rozhodně by to mělo význam. Třeba moci najednou vyvolat celych 120m by bylo fajn. Ja mam doma v mrazaku 2X122 metru stareho Ektachromu a nutno rici, ze vyvolavat to po minutach by nebylo uplne dobre.
  • 0

#70 Brian

Brian

    Dost toho nakecá

  • Registrovaní
  • PipPip
  • 516 příspěvků(y)
Reputace: 3

Publikováno 16 duben 2009 - 18:24:44

na 122 budeš potřebovat pořádnej válec.Barva je zmetek, tu na válci jen tak někdo neudělá už jen když si vemeš kolik to má lázní, jak C41 nebo ještě líp E6která má dost náročnej proces.
Musí bejt ponořenej ve vývojce po celou dobu procesu, na všech místech ve stejný teplotě při neustálým pohybu. Je nemožný to vyvolat na válci.Na barrandobě ti to vyvolaj za pár stovek. Význam by mělo postavit válec a dělat na něm černobílou, do toho bych šel klidně taky.
  • 0

#71 Rybinin

Rybinin

    Dost toho nakecá

  • Registrovaní
  • PipPip
  • 527 příspěvků(y)
Reputace: 21

Publikováno 17 duben 2009 - 01:00:52

inverzi na barrandove uz nedelaji, to jsem zjistoval... jinak barevnej E6 neni narocnejsi nez napr. cernobila FOMA. toho bych se zase ja nebal. ten ponor to je jiste pracne, ale to potrebujes mit u CB inverze taky.
  • 0

#72 RED

RED

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 303 příspěvků(y)
  • LocationOSTRAVA
Reputace: 44

Publikováno 17 duben 2009 - 07:13:59

urcite pujde vyrobit nejaky experimentalni valec na E6 ale zase at tam nemame 5 litru chemie...
  • 0

#73 Brian

Brian

    Dost toho nakecá

  • Registrovaní
  • PipPip
  • 516 příspěvků(y)
Reputace: 3

Publikováno 17 duben 2009 - 16:31:24

E6 musí bejt ponoženej celej. Prostě musí. 120metrů šestnáctkyna kbelík nenamotáš.To musí bejt nějaká velká roura, a vývojky bude muset bejt tolik, aby se ta roura ponořila celá... Možná by se to ale udělat dalo.začínají se mi v hlavě rýsovat nápady
  • 0

#74 pignon

pignon

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 352 příspěvků(y)
Reputace: 2

Publikováno 17 duben 2009 - 19:42:37

no nevim s tim ponorenim, kdyz volas v rotacnim jobu, tak taky to neni cely porad ve vyvojce
  • 0

#75 Snek

Snek
  • Guests
Reputace: 0

Publikováno 17 duben 2009 - 20:25:12

nechci se prit. Pri E6 neni az tak dulezity, aby film byl "po celou dobu ponorenej", dokonce bych si troufnul tvrdit, ze to nezbytna podminka neni. Dulezita je a] teplota b] agitace c] rovnomerny rozlozeni chemie na filmu v prubehu volani. B a C spolu souvisi, pokud bychom E6 volali v bubnu, potrebujeme zajistit rovnomerne otaceni a v ramci moznosti stejnou vysku hladiny chemie v jednotlivych krocich. Bod a] lze zajistit rozumnym termostatem.

At tak nebo onak, pokud se vrhneme na 16mm, buben budeme potrebovat ... vyzkousime ho na CB, pokud bude casem chut do barvy, uzpusobime to.
  • 0

#76 Brian

Brian

    Dost toho nakecá

  • Registrovaní
  • PipPip
  • 516 příspěvků(y)
Reputace: 3

Publikováno 17 duben 2009 - 22:52:21

nechci se prit. Pri E6 neni az tak dulezity, aby film byl "po celou dobu ponorenej", dokonce bych si troufnul tvrdit, ze to nezbytna podminka neni. Dulezita je a] teplota b] agitace c] rovnomerny rozlozeni chemie na filmu v prubehu volani. B a C spolu souvisi, pokud bychom E6 volali v bubnu, potrebujeme zajistit rovnomerne otaceni a v ramci moznosti stejnou vysku hladiny chemie v jednotlivych krocich. Bod a] lze zajistit rozumnym termostatem.

At tak nebo onak, pokud se vrhneme na 16mm, buben budeme potrebovat ... vyzkousime ho na CB, pokud bude casem chut do barvy, uzpusobime to.


Za pokus to rozhodně víc než stojí. Je fakt že E6 tolik nastudovanou nemám tak si to nebudu dvakrát prosazovat.ČB ale pujde na 100%.Na to se těším, to chci taky zkusit!
  • 0

#77 RED

RED

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 303 příspěvků(y)
  • LocationOSTRAVA
Reputace: 44

Publikováno 18 duben 2009 - 10:04:52

Tak rovnomerne otaceni zajistime motorem....a stejne mnozstvi chemie, staci jenom lit porad stejny obsah....
  • 0

#78 oteccasu

oteccasu

    Tlampač (grafoman)

  • Předplatitel
  • 2 616 příspěvků(y)
  • LocationTrutnov
Reputace: 794

Publikováno 18 duben 2009 - 10:04:57

Pánové potřeboval by jsem hlt, v případě štědrosti dva hlty běliče a čističe. Je možný, že by jste mi je darovali?
Dík.
  • 0

#79 RED

RED

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 303 příspěvků(y)
  • LocationOSTRAVA
Reputace: 44

Publikováno 18 duben 2009 - 11:25:18

Tyjo jsem zjistil ze i v nasi dire se prodavaji latky na belic a cistic

Manganistan v lekarne....jen borec na me cumel nejak divne....20g za 25 kc


Pyrosiricitan draselny v drogerce ( 50 gramu za 30 kc )

jen sirovka bude asi problem....ale te mam jeste dost...
  • 0

#80 Brian

Brian

    Dost toho nakecá

  • Registrovaní
  • PipPip
  • 516 příspěvků(y)
Reputace: 3

Publikováno 16 květen 2009 - 17:23:24

Pánové.Měl by jste někdo doma toho Krasnogorska na prodej? Leta ho sháním, docela by se na prázdniny hodil.
  • 0

#81 RED

RED

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 303 příspěvků(y)
  • LocationOSTRAVA
Reputace: 44

Publikováno 16 květen 2009 - 18:06:36

Kura toz to ja budu o prazdninach v Englandii...toz ze bych tez vzal s8 (-:
  • 0

#82 Brian

Brian

    Dost toho nakecá

  • Registrovaní
  • PipPip
  • 516 příspěvků(y)
Reputace: 3

Publikováno 16 květen 2009 - 18:12:47

Haha :roll: já si ted taky koupil Ds8 kvartz (nevim jak se to píše)
Ale takovej krasnogorsk by byl lepší. Dodělávám teď jeden artovej film www.jinyprostor.cz.tl/Inferno.htm Ještě zbejvá pár scén který bych rád natočil na 16mm. Při nejhorším je teda udělám na tu s8mm
  • 0

#83 mbcorp

mbcorp

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 362 příspěvků(y)
Reputace: 70

Publikováno 16 květen 2009 - 20:50:26

Kupte si radeji Admiru 16 electric
vite jak de krasnogorsk ztuha natahnout ? nez je pero na dorazu tak uz me berou krece do ruky, to je jen pro svalovce (pro rusaky :roll: )
u admiry nabiju baterku a natocim s tim 20 civek filmu za sebou
(pochopitelne jich tolik nemam, to jenom obrazne)
krom toho, Admira je na Aukru bezny jev a za par kacek, ja ji koupil za 290,- +posta.
Je pravda ze nema transfokator ale ten ja stejnak nepouzivam.
  • 0

#84 Brian

Brian

    Dost toho nakecá

  • Registrovaní
  • PipPip
  • 516 příspěvků(y)
Reputace: 3

Publikováno 16 květen 2009 - 22:46:44

tak trafo já stejnak nepoužívám.Mám rači pevný skla, mívají lepší krasbu.Ale ta admira nemá zrcadlovej hledáček co? Má jen průhledový kukátko.To mě docela vadí.My ve škole jednu máme a teda upřímě... nevim no.Taková kopie bolexu
  • 0

#85 mbcorp

mbcorp

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 362 příspěvků(y)
Reputace: 70

Publikováno 16 květen 2009 - 23:00:42

Jo ma pruhledovej, musis pouzit vyrovnavani pralaxy :roll:
a to si nekde okoukal s tim bolexem ne, protoze Admira 8E je sice podobna bolexu ale ukaz mi jedineho bolexe kterej je podobnej Admira 16 el.?
A mne je fuk ci je to kopie i kdyby, proste Admira se mi osvedcila ve vsech pripadech , jsou spolehlive a to je hlavni. Kdo mi sahne na admiru ten bude litovat :wink: :-) :-)

ps: Bolex zkopiroval Admiru :)
  • 0

#86 mbcorp

mbcorp

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 362 příspěvků(y)
Reputace: 70

Publikováno 16 květen 2009 - 23:04:16

Schvalne mi najdi jakoukoliv fotografii Bolexe kterej je aspon malinko podobnej jakymukoliv typu Admiry. Jinak neuverim .... :roll:
  • 0

#87 Brian

Brian

    Dost toho nakecá

  • Registrovaní
  • PipPip
  • 516 příspěvků(y)
Reputace: 3

Publikováno 16 květen 2009 - 23:19:39

V pohode ne? Já to neříkám tím tónem jako že by byla horší než bolexka. Jen mi přijde podobná s Bolex H16 (myslim admiru 16A nebo jak se to značí přesně) V podstatě krasnogorsk je prej taky kopírovanej a objektivy k němu jsou taky kopírovaný.Já bych to vůbec neřešil, kamery jako celkovej filmařskej průmysl, asi by jsme tady byli dlouho než by jsme se dohádali k tomu co je čemu podobný.Já jen potřebuju šestnáctku, poku možno se zrcadlovým hledáčkem.
  • 0

#88 mbcorp

mbcorp

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 362 příspěvků(y)
Reputace: 70

Publikováno 17 květen 2009 - 00:11:30

Ja to zase tak vazne neberu :-), proto vsude ty smajlove :D :) :wink: :roll:
o necem se tu prece psat musi.
Jinak prodal bych ti sveho Krasnogorska ale este sem se s nim dostatecne nepotesil, jinak zkus Aukro
no trojka to sice neni ... ale...http://aukro.cz/item637719962_videokamera_krasnogorsk_2_rarita.html

ale... mas k tomu i kazety, super ne :-)
  • 0

#89 mbcorp

mbcorp

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 362 příspěvků(y)
Reputace: 70

Publikováno 17 květen 2009 - 00:14:51

Jeste jeden dotaz, kde beres penize na tak drahe filmy :wink:
nebo vas dotuje skola :-), nechtel by si neco levne strelit :roll:
  • 0

#90 RED

RED

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 303 příspěvků(y)
  • LocationOSTRAVA
Reputace: 44

Publikováno 17 květen 2009 - 09:32:20

Jo jo s pruhledakem to chce cvik...
  • 0

#91 Brian

Brian

    Dost toho nakecá

  • Registrovaní
  • PipPip
  • 516 příspěvků(y)
Reputace: 3

Publikováno 17 květen 2009 - 10:56:22

škola nás nedotuje vůbec.Mám brigádičky.Někdo si z abrigádu kupuje drogy, já si kupuju filmy.Teda hlavně je kupuju na výstavě Fomeitop kde se většinou prodávaj metráže ilfordů za 50Kč
  • 0

#92 mbcorp

mbcorp

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 362 příspěvků(y)
Reputace: 70

Publikováno 17 květen 2009 - 11:07:40

škola nás nedotuje vůbec.Mám brigádičky.Někdo si z abrigádu kupuje drogy, já si kupuju filmy.Teda hlavně je kupuju na výstavě Fomeitop kde se většinou prodávaj metráže ilfordů za 50Kč


tak sem to vubec nemyslel , ja jen ze kupuju fomapan za 500 tak koukam jak bych usetril. Ja sem treba ve skole nabral neco disku do PC :roll: , jo to byli casy. Tady uz si to asi nevyzehlim co ? :wink:. Honem zpatky do osmicek .
  • 0

#93 RED

RED

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 303 příspěvků(y)
  • LocationOSTRAVA
Reputace: 44

Publikováno 17 květen 2009 - 11:17:13

kura ale penize frci a frci....
  • 0

#94 mbcorp

mbcorp

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 362 příspěvků(y)
Reputace: 70

Publikováno 17 květen 2009 - 11:34:35

Jejej ,jaka by to byla parada kdyby byl film za stejnou cenu jako 6x6ka
a vyvolani za 50, to bych desetkrat nezvazoval kazdy zaber.
Pomalu zacinam premyslet jak si vyrobit masinu na perforaci a ze bych si to rezal sam ! Mohla by stacit kulata perforace? ctvercovou asi tezko zvladnu.
  • 0

#95 RED

RED

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 303 příspěvků(y)
  • LocationOSTRAVA
Reputace: 44

Publikováno 17 květen 2009 - 11:55:34

podle me by stacily i dirky vetsi kulatinou...

jo kdyz tocis na surovinu, neni nad to mit scenar....
  • 0

#96 Brian

Brian

    Dost toho nakecá

  • Registrovaní
  • PipPip
  • 516 příspěvků(y)
Reputace: 3

Publikováno 17 květen 2009 - 12:09:08

ted tak nad tim premejslim. Koupit 120metrů kinofilmu, nařezat ho na 2sestnactky a naprerforovat, by bylo docela levný získání filmu.Rozhodne by ty dirky sly vysekat důlčíkem na kůži kterej jsem si loni koupil u větnamců (původně na přidělávání dírek na opasek ke kalhotám) Ale těžko dírky po tmě vyměřit. Možná by se mohlo zkusit ten film kamerou protáhnout neperforovanej.
  • 0

#97 RED

RED

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 303 příspěvků(y)
  • LocationOSTRAVA
Reputace: 44

Publikováno 17 květen 2009 - 12:25:47

to by neslo, jelikoz drapak v kamere by ho nemohl posouvat....

a ten kinofilm by musel byt bez perforace.....bo on ma s perforaci 35mm
  • 0

#98 Brian

Brian

    Dost toho nakecá

  • Registrovaní
  • PipPip
  • 516 příspěvků(y)
Reputace: 3

Publikováno 17 květen 2009 - 12:36:28

Však on se dá sehnat i bez perforace. V kameře je ale takový naváděcí kolečko kreý má více-či méně ostrý koubky.Myslel jsem že při šokovným příklaku by si kamera film naperforovala sama.Ale to je jen taková úvaha
  • 0

#99 mbcorp

mbcorp

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 362 příspěvků(y)
Reputace: 70

Publikováno 17 květen 2009 - 14:43:26

Ted sem zacal delat na jednom aparatu a snad k veceru by mohla probehnout zkouska, dam vedet na Urob si sam :roll:
  • 0

#100 mbcorp

mbcorp

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 362 příspěvků(y)
Reputace: 70

Publikováno 18 květen 2009 - 18:45:51

Tak se muzete mrknout na tu derovacku, dal sem ji na Urob si sam :idea:
vypada to naprosto silene
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 členů, 0 návštěvníků, 0 anonymních