Přejít na obsah


Nefunkční vyhledávání


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
49 odpovědí na toto téma

#1 Anonymous

Anonymous
  • Guests
Reputace: 0

Publikováno 12 listopad 2010 - 12:51:47

Možná jste si všimnuli, že vyhledávání momentálně už opravdu nefunguje(vyhledává to jen v aktuálních příspěvcích). Na odstranění problému a celkovém vylepšení Administrátor pracuje, o zprovoznění budete informováni. Prozatím používejte rozšířené vyhledávání Google, s nastavením stránky www.temnakomora.cz. Děkuji za pozornost.
  • 0

#2 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 222 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 174

Publikováno 19 listopad 2010 - 09:50:09

Vyhledávací databáze se tvoří. Jde to trošku pomalu, takže to jede od 1h v noci a ještě tak do 3 do odpoledne potrvá než bude kompletní. Ale již teď by mělo vyhledávání podávat "bohažší" výsledky.
  • 0

#3 Standulin

Standulin

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 342 příspěvků(y)
  • LocationPraha
Reputace: 89

Publikováno 29 květen 2013 - 16:59:27

Asi jsem natvrdlej, ale nemohu na foru najít vůbec nic. Na cokoliv mi to odpoví, že to nic nenašlo... na telefonu via tapatalk mi to jde, co dělám blbě?
  • 0

#4 MarV

MarV

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 343 příspěvků(y)
  • LocationMater urbium
Reputace: 38

Publikováno 29 květen 2013 - 17:16:05

Záleží odkud hledáš. Pokud jsi například při tom v nějakém vlákně, implicitně se prohledává jen dané vlákno (téma). Toto lze nastavit před samotným spuštěním vyhledávání kliknutím na nápis "Toto téma" v pravé části vyhledávacího okénka. V rozbaleném seznamu pak zvolit možnost "Fórum". Tedy pokud budeš hledat něco z obsahu fóra...
  • 0

#5 LuzJi

LuzJi

    Tlampač (grafoman)

  • Předplatitel
  • 1 538 příspěvků(y)
  • LocationTábor
Reputace: 447

Publikováno 29 květen 2013 - 19:36:53

Pravda ovšem je, že vyhledávat něco ve Fóru opravdu zrovna moc nefakčí, že by se ve Fóru nenašlo ani jednou slovo Foma ? ... V ostatních tématech to ale jde (tedy myslím třeba Uživatelé, Bazar atd.)
  • 0

#6 RHx

RHx

    Hrabě kydoň

  • Předplatitel
  • 5 049 příspěvků(y)
  • LocationHK
Reputace: 246

Publikováno 29 květen 2013 - 20:05:00

příklad - hledal jsem dnes krakenova vlákna
zadáš do ggl "tady je krakenovo temnakomora.cz"
vyleze co potřebuješ
jiná rada na to není, jak to ty chlapi dělaj nevím, ale najdou všecko
  • 0

#7 berraneck

berraneck

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 850 příspěvků(y)
  • LocationPraha/Vsetín
Reputace: 128

Publikováno 29 květen 2013 - 20:13:03

na vyhledávání integrované ve fóru jsem dávno rezignoval, gůgl fachá dobře, najde i prd

http://www.google.cz...:temnakomora.cz
  • 0

#8 MarV

MarV

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 343 příspěvků(y)
  • LocationMater urbium
Reputace: 38

Publikováno 29 květen 2013 - 20:23:20

Pravda ovšem je, že vyhledávat něco ve Fóru opravdu zrovna moc nefakčí, že by se ve Fóru nenašlo ani jednou slovo Foma ? ... V ostatních tématech to ale jde (tedy myslím třeba Uživatelé, Bazar atd.)

Nojo, fakt! :( Ale pár tejdnů zpátky mi přišlo, že to ještě jelo. Tazi?
  • 0

#9 Standulin

Standulin

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 342 příspěvků(y)
  • LocationPraha
Reputace: 89

Publikováno 29 květen 2013 - 20:32:32

Jasně, čili hledat přes gůgl... ale drobet mi to vadí :-( přesně sem zkoušel hledat ve foru FOMA, Excel a tak...
  • 0

#10 RHx

RHx

    Hrabě kydoň

  • Předplatitel
  • 5 049 příspěvků(y)
  • LocationHK
Reputace: 246

Publikováno 29 květen 2013 - 20:44:37

taky mě ta firma nebere, ale co uměji vyšťourat - komu čest, tomu matylda - jak pravil král českých komiků
  • 0

#11 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 222 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 174

Publikováno 29 květen 2013 - 22:08:29

*** Sphinx se zase pokazil, podívám se na to a opravím to, dík za upozornění.
  • 0

#12 Standulin

Standulin

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 342 příspěvků(y)
  • LocationPraha
Reputace: 89

Publikováno 4 červen 2013 - 00:08:40

Nejak to porad nefacha :-(
  • 0

#13 salo

salo

    Nováček

  • Předplatitel
  • 417 příspěvků(y)
  • LocationZnojmo
Reputace: 72

Publikováno 4 červen 2013 - 05:55:11

*** Sphinx se zase pokazil, podívám se na to a opravím to, dík za upozornění.

Souvisí s tímhle problémem i to, že mi funkce "Zobrazit nové příspěvky" nic nenajde (už asi dva dny), i když po rozkliknutí jednotlivých fór vidím nové příspěvky?
  • 0

#14 salo

salo

    Nováček

  • Předplatitel
  • 417 příspěvků(y)
  • LocationZnojmo
Reputace: 72

Publikováno 17 červen 2013 - 13:08:51


*** Sphinx se zase pokazil, podívám se na to a opravím to, dík za upozornění.

Souvisí s tímhle problémem i to, že mi funkce "Zobrazit nové příspěvky" nic nenajde (už asi dva dny), i když po rozkliknutí jednotlivých fór vidím nové příspěvky?


tazi, jak to vypadá s řešením problému s odkazem "Zobrazit nové příspěvky"? Pořád ukazuje prázdný výsledek a musím se na fóra s novými příspěvky proklikávat ručně, což se mi nelíbí :???:
Má tento problém ještě někdo jiný?
  • 0

#15 MarV

MarV

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 343 příspěvků(y)
  • LocationMater urbium
Reputace: 38

Publikováno 17 červen 2013 - 16:30:48

Mě to funguje. Používám však již delší dobu (mám uloženo v záložkách) přesně tento odkaz. Ale ti ten nahoře na stránce mi šlape, jak má...
  • 0

#16 salo

salo

    Nováček

  • Předplatitel
  • 417 příspěvků(y)
  • LocationZnojmo
Reputace: 72

Publikováno 18 červen 2013 - 04:39:32

Mě to funguje. Používám však již delší dobu (mám uloženo v záložkách) přesně tento odkaz. Ale ti ten nahoře na stránce mi šlape, jak má...


Výborně, děkuju! Odkaz funguje.
  • 0

#17 salo

salo

    Nováček

  • Předplatitel
  • 417 příspěvků(y)
  • LocationZnojmo
Reputace: 72

Publikováno 18 červen 2013 - 04:48:54


Mě to funguje. Používám však již delší dobu (mám uloženo v záložkách) přesně tento odkaz. Ale ti ten nahoře na stránce mi šlape, jak má...


Výborně, děkuju! Odkaz funguje.


No a už funguje i odkaz nahoře na stránce. Právě jsem zjistil, že mám zaškrtnuto "Jen položky, které sleduji", proto jsem nedostával žádný výsledek. Taková prkotina.
Teda vzhledem k tomu, že se většinu pracovního času zabývám řešením mnohem složitějších problémů v oblasti IS/IT, asi bych se měl stydět :oops:
  • 0

#18 MarV

MarV

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 343 příspěvků(y)
  • LocationMater urbium
Reputace: 38

Publikováno 18 červen 2013 - 11:51:45

... Právě jsem zjistil, že mám zaškrtnuto "Jen položky, které sleduji", proto jsem nedostával žádný výsledek. Taková prkotina. ...


Hele v klidu. Já jsem dokonce překládal část nápovědy přímo k tomuhle fóru a porád tady je x funkcí o jejichž existenci nemám ani potuchy. Třeba ta Tebou zmiňovaná možnost ;)
  • 0

#19 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 222 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 174

Publikováno 25 červen 2013 - 06:47:16

Sphinx už by měl běžet jak má, takže vyhledávání je zase funkční.
  • 0

#20 Standulin

Standulin

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 342 příspěvků(y)
  • LocationPraha
Reputace: 89

Publikováno 2 duben 2014 - 00:33:12

Tak bych rekl, ze vyhledavani opet nefunguje...
  • 0

#21 jenda1250

jenda1250

    Hrabě kydoň

  • Moderátoři
  • 3 570 příspěvků(y)
Reputace: 392

Publikováno 3 duben 2014 - 13:01:51

njn, když něco chci najít tak jdu raději přes google - ten najde skoro vždycky to co hledám. A pokud ne, tak to tady asi není.


  • 0

#22 Vojta

Vojta

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 253 příspěvků(y)
Reputace: 27

Publikováno 4 duben 2014 - 06:22:45

Někdo mi tu jednou radil, že se musí zmáčknout ozubené kolečko vedle políčka pro vyhledávání.

Dostanete se tím do rozšířeného vyhledávání, pak už to funguje.


  • 0

#23 Standulin

Standulin

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 342 příspěvků(y)
  • LocationPraha
Reputace: 89

Publikováno 4 duben 2014 - 09:09:53

Prostě to občas vypadává, když sem psal předevčírem v noci, tak to prostě nechodilo, druhej den to bylo v pohodě... pak mě překvapil jenda 1250, že přispívá sem, když je to už v pohodě a zjistil sem, že to zas nejede... a momentálně je to zase v cajku. Prostě to blbne a je to nepříjemná chyba. Nic na nějaké dlouhé mudrování ;-)


  • 0

#24 Standulin

Standulin

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 342 příspěvků(y)
  • LocationPraha
Reputace: 89

Publikováno 4 duben 2014 - 09:10:48

eh... a jdu se cvičiti v nepoužívání slova PROSTĚ :-)


  • 1

#25 LuzJi

LuzJi

    Tlampač (grafoman)

  • Předplatitel
  • 1 538 příspěvků(y)
  • LocationTábor
Reputace: 447

Publikováno 5 srpen 2014 - 17:06:32

Tak už to zase nefachčí.  

Takže asi gůgl a k hledanému slovu připsat temnakomora. A ono to něco najde.


  • 0

#26 Drpetko1

Drpetko1

    Nováček

  • Předplatitel
  • 280 příspěvků(y)
  • LocationSlovensko
Reputace: 15

Publikováno 27 prosinec 2014 - 20:39:44

Dobry den,

 

vsimol som si, že je nefunkčné vyhľadávanie, neviem, či to je problém u mňa. Zadám akékoľvek slovo/tému, nič mi to nenajde.

 

Viete o tom, je to aj u vás taK?

 

Ďakujem,Peter


  • 0

#27 00Mira00

00Mira00

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 114 příspěvků(y)
Reputace: 6

Publikováno 27 prosinec 2014 - 21:22:45

Nebude to u Vás, mně to taky nefunguje...


  • 0

#28 Zirafka

Zirafka

    Nováček

  • Předplatitel
  • 339 příspěvků(y)
  • LocationSeverní čechy
Reputace: 26

Publikováno 27 prosinec 2014 - 21:44:46

Ještě nedávno fungoval trik spočívající v kliknutí na to zubaté kolečko vedle hledacího políčka. Teďka již nejde ani to, tak se asi něco stalo.


  • 0

#29 milosm

milosm

    Tlampač (grafoman)

  • Předplatitel
  • 1 263 příspěvků(y)
  • LocationBratislava, Bzenec
Reputace: 1 438

Publikováno 27 prosinec 2014 - 21:53:26

co furt chcete?

.

kdyz se neco zapne (galerie) tak se holt neco musi ...


  • 0

#30 Babke

Babke

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 24 příspěvků(y)
  • LocationOstrava
Reputace: 18

Publikováno 27 prosinec 2014 - 22:49:18

... jenomže teď už nenajdeme ani tu zapnutou galerii... :shock:


  • 0

#31 milosm

milosm

    Tlampač (grafoman)

  • Předplatitel
  • 1 263 příspěvků(y)
  • LocationBratislava, Bzenec
Reputace: 1 438

Publikováno 27 prosinec 2014 - 23:12:20

http://www.temnakomora.cz

.

knoflik s napisem galerie ;)


  • 0

#32 milosm

milosm

    Tlampač (grafoman)

  • Předplatitel
  • 1 263 příspěvků(y)
  • LocationBratislava, Bzenec
Reputace: 1 438

Publikováno 27 prosinec 2014 - 23:15:17

a

 

http://google.com

.

"to co hledam" site:temnakomora.cz

 

 

aspon neco pokud se z toho temna nedostane


  • 0

#33 Zirafka

Zirafka

    Nováček

  • Předplatitel
  • 339 příspěvků(y)
  • LocationSeverní čechy
Reputace: 26

Publikováno 28 prosinec 2014 - 08:50:38

http://www.temnakomora.cz

.

knoflik s napisem galerie ;)

 

A kde jej najdu? Ale třeba špatně vidím, to nelze vyloučit.

Přiložený soubor (y)


  • 0

#34 Zirafka

Zirafka

    Nováček

  • Předplatitel
  • 339 příspěvků(y)
  • LocationSeverní čechy
Reputace: 26

Publikováno 28 prosinec 2014 - 08:53:42

Aha, tak už vím :)

 

Ale proč je to tak moc schované?  :ph34r:


  • 0

#35 Zirafka

Zirafka

    Nováček

  • Předplatitel
  • 339 příspěvků(y)
  • LocationSeverní čechy
Reputace: 26

Publikováno 28 prosinec 2014 - 08:55:16

Dělá to ze mne blbce a to se mi nelíbí. Snad se teďka příloha povede  <_<

Přiložený soubor (y)


  • 0

#36 Drpetko1

Drpetko1

    Nováček

  • Předplatitel
  • 280 příspěvků(y)
  • LocationSlovensko
Reputace: 15

Publikováno 28 prosinec 2014 - 22:33:27

Kedy bude fungovať vyhladavanie?

 

Chcem si nieco pozriet o foto EMULZII, neviete v ktorej sekcii to je? Dik


  • 0

#37 milosm

milosm

    Tlampač (grafoman)

  • Předplatitel
  • 1 263 příspěvků(y)
  • LocationBratislava, Bzenec
Reputace: 1 438

Publikováno 28 prosinec 2014 - 22:36:01

to netusim

.

https://www.google.s...:temnakomora.cz


  • 0

#38 KGB

KGB

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 389 příspěvků(y)
Reputace: 20

Publikováno 28 prosinec 2014 - 22:36:35

Co treba precist cca 4 prispevky zpet?
  • 0

#39 Drpetko1

Drpetko1

    Nováček

  • Předplatitel
  • 280 příspěvků(y)
  • LocationSlovensko
Reputace: 15

Publikováno 28 prosinec 2014 - 22:58:30

No, že ma to nenapadlo, namiesto vyhladavaca v temnej, pouzit GOOLE :)


  • 1

#40 albert.pavel

albert.pavel

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 22 příspěvků(y)
  • Location48.574636,19.117182
Reputace: 0

Publikováno 23 leden 2015 - 13:47:29

Celkom mi odľahlo keď toto čítam. Lebo ešte sa mi nepodarilo nič vyhľadať a už som vyskúšal viacero rôznych prehliadačov. Len mi je divné ako vždy niekto odkazuje na fóre "použi vyhľadávanie". Ja by som aj, len keď nefunguje.


  • 0

#41 Girmy

Girmy

    Dost toho nakecá

  • Registrovaní
  • PipPip
  • 676 příspěvků(y)
  • LocationPraha
Reputace: 144

Publikováno 23 leden 2015 - 13:52:17

Celkom mi odľahlo keď toto čítam. Lebo ešte sa mi nepodarilo nič vyhľadať a už som vyskúšal viacero rôznych prehliadačov. Len mi je divné ako vždy niekto odkazuje na fóre "použi vyhľadávanie". Ja by som aj, len keď nefunguje.

Ono to totiž jde třeba i takto: 

 

Do googlu napíšeš "site:temnakomora.cz" mezera "to co chceš vyhledat" - vyplivne ti to výsledky, které tady na temné s tímto jsou... 


  • 0

#42 albert.pavel

albert.pavel

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 22 příspěvků(y)
  • Location48.574636,19.117182
Reputace: 0

Publikováno 23 leden 2015 - 17:18:32

Vďaka. Na to som prišiel len som si myslel, že to aj tu nejako funguje. Tento web je perfektný a toto je trocha škoda. Ale zase chápem, že už len na to aby vôbec fungoval musia byť ľudia čo sa o to starajú a za to im ďakujem. :-)


  • 0

#43 Flaizer

Flaizer

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 371 příspěvků(y)
  • LocationOrlické podhůří
Reputace: 252

Publikováno 24 leden 2015 - 10:06:15

Mě se náhodným vyhledáváním úplně něčeho jiného podařilo dostat do zavřených dveří temnékomory.cz a těmi je galerie, a jak jsem zjistil, galerie je živá a přístupná jen pro vyvolené předplatitele :( , nicméně po tomto zjištění stačí zadat jen temnakomora.cz/gallery a jsem tam  :o  to je mi ale náhodička 

Proto otázka na Taze, tohle asi takhle přístupné všem být nemělo, nebo snad jo?


  • 0

#44 LuzJi

LuzJi

    Tlampač (grafoman)

  • Předplatitel
  • 1 538 příspěvků(y)
  • LocationTábor
Reputace: 447

Publikováno 24 leden 2015 - 13:36:31

Do galerie se dostaneš i normální, původní cestou, tedy přes ikonu Galerie.  

Taz myslím naposledy psal, že s tím ještě chystá něco dělat. Nebo se mi něco takového zdálo ?


  • 0

#45 otik

otik

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 298 příspěvků(y)
Reputace: 119

Publikováno 24 leden 2015 - 16:17:19

LuzJi, ikonu Galerie mají jen předplatitelé, tak je to správné


  • 0

#46 LuzJi

LuzJi

    Tlampač (grafoman)

  • Předplatitel
  • 1 538 příspěvků(y)
  • LocationTábor
Reputace: 447

Publikováno 24 leden 2015 - 16:30:48

Aha, opět jsem ťal mimo polínko ....  :roll:


  • 0

#47 PauIie

PauIie

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 146 příspěvků(y)
  • LocationBratislava DNV
Reputace: 43

Publikováno 25 leden 2015 - 15:06:51

Len tak som nakukol do galérie a musím konštatovať, že sa mám ešte čo učiť.


  • 0

#48 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 222 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 174

Publikováno 29 leden 2015 - 21:21:49

Vyhledávání opraveno ;)


  • 3

#49 salo

salo

    Nováček

  • Předplatitel
  • 417 příspěvků(y)
  • LocationZnojmo
Reputace: 72

Publikováno 30 leden 2015 - 21:23:38

Paráda ;-)
  • 0

#50 JirkaM

JirkaM

    Tlampač (grafoman)

  • Předplatitel
  • 1 057 příspěvků(y)
  • LocationMoravská Chrastová
Reputace: 993

Publikováno 30 leden 2015 - 22:53:24

Sláva, sláva, sláva,

zabraň, prosím, deaktivaci.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 členů, 0 návštěvníků, 0 anonymních