Přejít na obsah


Fotka

Mapa temnokomornictva v Čechách


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
16 odpovědí na toto téma

#1 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 229 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 179

Publikováno 24 květen 2011 - 11:25:28

www.temnakomora.cz/mapa.php nefungovala, teď je již opět v provozu.
  • 1

#2 ypres_bass

ypres_bass

    Obchodník zbožím prošlým

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 736 příspěvků(y)
  • LocationPardubice
Reputace: 51

Publikováno 24 květen 2011 - 11:28:34

www.temnakomora.cz/mapa.php nefungovala, teď je již opět v provozu.

ale neukazuje žádné ikonky
  • 0

#3 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 229 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 179

Publikováno 24 květen 2011 - 11:46:02

Ale ukazuje.

Vložený obrázek
  • 0

#4 Lawrence

Lawrence

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 18 příspěvků(y)
Reputace: 0

Publikováno 24 květen 2011 - 12:18:24

Ja vidim ikonky jen v IE. Ve Firefoxu 4 se mi nezobrazuji.
  • 0

#5 tomas.kontakt

tomas.kontakt

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 599 příspěvků(y)
  • Location49°17'32.960"N, 14°47'59.314"E
Reputace: 198

Publikováno 24 květen 2011 - 12:26:44

proč tam nejsem??? Mám snad blbě GPS???
  • 0

#6 mdx

mdx

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 200 příspěvků(y)
Reputace: 1

Publikováno 24 květen 2011 - 15:32:40

Ve Firefoxu mam rozsireni IE tab, kdyz na nej kliknu, ikonky vidim, jinak ne.
  • 0

#7 ploci

ploci

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 847 příspěvků(y)
  • LocationValachy!
Reputace: 131

Publikováno 24 květen 2011 - 16:36:16

Taky se mi zdá, že jich ubylo. Já už podle všeho nejsem komorníkem :D
  • 0

#8 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 229 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 179

Publikováno 24 květen 2011 - 19:36:55

Ono jich neubylo, jen ten script nema osetrene chyby, a kdyz tam nekdo zada ty souradnice blbe tak to prestane zpracovavat dalsi temnokomorniky :D( Budu to muset casem predelat .
  • 0

#9 Euter

Euter

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 255 příspěvků(y)
  • LocationBrno
Reputace: 43

Publikováno 25 květen 2011 - 13:40:31

Nechci se někoho dotknout a nejsem žádný moravský nacionalista, ale když nějaký pražský hejsek říká naší republice "Čechy" tak se mi vaří krev. Prosím o pochopení :wink:
  • 0

#10 tomas.kontakt

tomas.kontakt

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 599 příspěvků(y)
  • Location49°17'32.960"N, 14°47'59.314"E
Reputace: 198

Publikováno 25 květen 2011 - 13:46:02

Nechci se někoho dotknout a nejsem žádný moravský nacionalista, ale když nějaký pražský hejsek říká naší republice "Čechy" tak se mi vaří krev. Prosím o pochopení :wink:


trošku nadhledu chlapče, více by se mohli bouřit naši slovenští bratři... A jak vidno, navadí jim to... :wink:
  • 0

#11 ďuroT

ďuroT

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 467 příspěvků(y)
  • LocationBA, SK
Reputace: 246

Publikováno 25 květen 2011 - 13:53:11

šak nás tých Slovákov na mape ale je :wink:
(ja som tiež voľakedy bol na mapke, ale už dvakrát som si opravoval GPS - tie údaje v profile majú tendenciu samopoškodzovať sa)
  • 0

#12 Jirinol

Jirinol
  • Guests
Reputace: 0

Publikováno 25 květen 2011 - 14:53:49

Taky se mi zdá, že jich ubylo. Já už podle všeho nejsem komorníkem :wink:


ty jsi v undergroundu, což už nepamatuješ? :wink:
  • 0

#13 Bret3

Bret3

    Dost toho nakecá

  • Registrovaní
  • PipPip
  • 971 příspěvků(y)
  • LocationPraha/Brno
Reputace: 7

Publikováno 25 květen 2011 - 15:48:18

Taky se mi zdá, že jich ubylo. Já už podle všeho nejsem komorníkem :wink:


A možná by stálo za to mrknout se na to, jak máš Plocíčku napsaný v profilu souřadnice GPS. Ovšem někdy ani to nepomáhá... (Ale to už vysvětlili jiní přede mnou).
  • 0

#14 ploci

ploci

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1 847 příspěvků(y)
  • LocationValachy!
Reputace: 131

Publikováno 25 květen 2011 - 17:25:43

Měl bych je mít furt stejně, nic jsem neměnil a předtím to fungovalo. Ale raději sa podívu :wink:
  • 0

#15 misokoren

misokoren

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 115 příspěvků(y)
  • LocationSvätý Jur
Reputace: 1

Publikováno 27 květen 2011 - 09:19:30

GPS som pridal a akosi ma to nevie zobrazit...GPS som našiel na internete, snáď to bude správne....
  • 0

#16 Amateur

Amateur

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 50 příspěvků(y)
  • LocationVacenovice
Reputace: 4

Publikováno 24 únor 2012 - 22:23:18

Mapa temnokomornictva už je asi pase, tu na novém servru, co?
  • 0

#17 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 229 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 179

Publikováno 24 únor 2012 - 22:26:35

Kdepak, bude a myslím, že i o něco praktičtější než ta stará.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 členů, 0 návštěvníků, 0 anonymních