Přejít na obsah


Fotka

Test nahrávání obrázků

lomo

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
26 odpovědí na toto téma

#1 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 231 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 179

Publikováno 24 leden 2012 - 10:08:47

Nahrávání obrázků je zde o něco komfortnější. Zkoušejte prosím ať vím kde jsou mezery.

Přiložený soubor (y)


  • 0

#2 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 231 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 179

Publikováno 24 leden 2012 - 10:09:56

Prima, pokud nevložíte fotografie přímo do příspěvků tak se z nich udělá minigalerie. Strop nastaven na desetk kousků a velikosti se upraví automaticky.
  • 0

#3 MrB14ck

MrB14ck

    Dost toho nakecá

  • Registrovaní
  • PipPip
  • 570 příspěvků(y)
  • LocationChotěšov (PJ)
Reputace: 117

Publikováno 24 leden 2012 - 10:24:57

na stolní pc galerka bez problémů ale na NTB s displayem 16:9 se mi nezobrazují horní a spodní hrana fotografie (velikost se upraví podle šířky)
  • 0

#4 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 231 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 179

Publikováno 24 leden 2012 - 10:28:27

na stolní pc galerka bez problémů ale na NTB s displayem 16:9 se mi nezobrazují horní a spodní hrana fotografie (velikost se upraví podle šířky)


Jaký máš rozlišení na tom notebooku?
  • 0

#5 MrB14ck

MrB14ck

    Dost toho nakecá

  • Registrovaní
  • PipPip
  • 570 příspěvků(y)
  • LocationChotěšov (PJ)
Reputace: 117

Publikováno 24 leden 2012 - 10:30:05

ještě bych dodal že to dělá v google chrome na rozlišení 1366x768
  • 0

#6 mclusky

mclusky

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 178 příspěvků(y)
  • LocationPraha Klánovice
Reputace: 74

Publikováno 24 leden 2012 - 11:37:31

Velikost se upraví podle rozlišení monitoru (v mém případě 1400) ale ještě se tam přidají bílé okraje takže se mi nezobrazí ani celá šířka fotografie (na výšku to nevychází vůbec, protože jsem taky na širokoúhlém 16:10 notebooku)... I tak to je super :mrgreen:
  • 0

#7 Mišiší

Mišiší

    Nováček

  • Registrovaní
  • Pip
  • 58 příspěvků(y)
  • LocationKrkonoše
Reputace: 5

Publikováno 24 leden 2012 - 11:45:48

Velikost monitoru 1680x1050, prohlížeč (IE 8). Spodní okraj obrázku je pod hranou obrazovky. Musím skrollnout níže. Ale jinak dobré...
  • 0

#8 Pavel_P

Pavel_P

    Hrabě kydoň

  • Moderátoři
  • 4 203 příspěvků(y)
Reputace: 462

Publikováno 24 leden 2012 - 11:54:00

Vložený obrázek
  • 0

#9 Pavel_P

Pavel_P

    Hrabě kydoň

  • Moderátoři
  • 4 203 příspěvků(y)
Reputace: 462

Publikováno 24 leden 2012 - 11:56:13

tamto byl obrázek s vysokým horizontálním rozlišením, tohle je ultra vertikální rozlišení

Vložený obrázek
  • 0

#10 vanourek

vanourek

    Dost toho nakecá

  • Registrovaní
  • PipPip
  • 830 příspěvků(y)
  • LocationZlín
Reputace: 123

Publikováno 24 leden 2012 - 12:00:25

LONG LIVE THE LOOOONG CAT
  • 0

#11 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 231 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 179

Publikováno 24 leden 2012 - 12:01:32

Točím kolečkem a říkám si které hovado :D Evidentně vám to budu muset zakázat :mrgreen:
  • 0

#12 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 231 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 179

Publikováno 24 leden 2012 - 12:31:54

Jasně vložil jsi externi url nahrat to sem tak se velikost upravi.

Přiložený soubor (y)


  • 0

#13 tess_red

tess_red

    Tlampač (grafoman)

  • Předplatitel
  • 1 025 příspěvků(y)
  • LocationLitoměřice; občas Ludvíkov u Velké Bíteše
Reputace: 191

Publikováno 24 leden 2012 - 14:04:54

Taz: To je schválně, že nepřihlášený uživatel si ty tvoje obrázky nemůže otevřít a prohlédnout? Od Pavla_P jsem viděla obrázky i když jsem nebyla přihlášená?
  • 0

#14 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 231 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 179

Publikováno 24 leden 2012 - 14:08:28

Taz: To je schválně, že nepřihlášený uživatel si ty tvoje obrázky nemůže otevřít a prohlédnout? Od Pavla_P jsem viděla obrázky i když jsem nebyla přihlášená?


Zřejmě je to tím, že obrázky od pavla jsou z externí url, jak zkrotit externí url jsem ještě nezkoumal ale podívám se na to.
  • 0

#15 jenda1250

jenda1250

    Hrabě kydoň

  • Moderátoři
  • 3 570 příspěvků(y)
Reputace: 394

Publikováno 28 leden 2012 - 12:09:41

Sákryš, on je limit na UŽIVATELE 500kB? Myslel jsem že na příspěvek :). Nebo teda mě to víc jak 500kB nechce nechat nahrát...

jak jste sem dostali ty několikamegový mazaniny?
  • 0

#16 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 231 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 179

Publikováno 28 leden 2012 - 14:18:00

Sákryš, on je limit na UŽIVATELE 500kB? Myslel jsem že na příspěvek :). Nebo teda mě to víc jak 500kB nechce nechat nahrát...
jak jste sem dostali ty několikamegový mazaniny?


Ty limit jsem zatím nenastavoval.
  • 0

#17 jenda1250

jenda1250

    Hrabě kydoň

  • Moderátoři
  • 3 570 příspěvků(y)
Reputace: 394

Publikováno 2 únor 2012 - 22:36:37

Víc jak tohle z disku už nenahraju :) a nějak jsem ještě nepřišel na to jak vložit externí obrázek (krom odkazu).

Přiložený soubor (y)


  • 0

#18 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 231 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 179

Publikováno 3 únor 2012 - 10:25:07

Víc jak tohle z disku už nenahraju :) a nějak jsem ještě nepřišel na to jak vložit externí obrázek (krom odkazu).


Nastavil jsme limit pro neplatící uživatele na 10MB
  • 0

#19 kdoco

kdoco

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 070 příspěvků(y)
Reputace: 106

Publikováno 4 únor 2012 - 02:54:24

já jsem fakt ouplně natuplej. limit mi to píše 10k... a nenahraju prakticky nic
  • 0

#20 kdoco

kdoco

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 070 příspěvků(y)
Reputace: 106

Publikováno 4 únor 2012 - 02:58:19

tak, podařilo se přes url, ale nahrávat z disku bylo lepčí. asi něco dělam blbě
  • 0

#21 taz

taz

    Tlampač (grafoman)

  • Administrators
  • 1 231 příspěvků(y)
  • LocationZittau
Reputace: 179

Publikováno 4 únor 2012 - 11:59:02

kdoco: zajímavá dedukce, ale míček byl na mé straně. co teď?
  • 0

#22 kdoco

kdoco

    Tlampač (grafoman)

  • Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2 070 příspěvků(y)
Reputace: 106

Publikováno 4 únor 2012 - 12:27:26

teď jedu na venkov :!:

a hele, limit je - alespoň napsanej - 10 MB, to je super, snad až moc :-P

nemám to teď jak vyzkoušet, ale věřím. já ti tazi věřím! :-P a děkuju
  • 0

#23 kasik

kasik

    Nováček

  • Předplatitel
  • 26 příspěvků(y)
  • LocationVrchlabí
Reputace: 5

Publikováno 26 listopad 2016 - 23:25:40

Test  nahrání  souboru

Přiložený soubor (y)


  • 0

#24 calon

calon

    Nováček

  • Předplatitel
  • 343 příspěvků(y)
Reputace: 180

Publikováno 19 červenec 2018 - 05:20:25

Nefunguje mi nahrávání obrázků. Vždycky mi vyskočí červené pole s eště čeevenějším nápisem "Chyba Nahrávání selhalo" Už jsem zkoušel nahrávat z mobilu i z PC a pořád to samé. Předplatné mám myslím v pořádku. Kde může být nějaká chyba? Napadá vás něco?
  • 0

#25 LuzJi

LuzJi

    Tlampač (grafoman)

  • Předplatitel
  • 1 656 příspěvků(y)
  • LocationTábor
Reputace: 481

Publikováno 19 červenec 2018 - 10:00:38

Ondro,  předplatné asi v pořádku nemáš - chybí Ti mašlička.


  • 0

#26 keko

keko

    Tlampač (grafoman)

  • Předplatitel
  • 2 171 příspěvků(y)
  • LocationSlovakia, Alžbetin Dvor 130
Reputace: 656

Publikováno 19 červenec 2018 - 21:52:18

Aj ja som zaplatil a maslu nemam.
Ale ja to neriesim, podstatne je aby to tu fungovalo, vsakano. A ked chcem poslat obrazok, vzdy sa mi to podari.
jedina otrava je, ze nemozem editovat tie somariny, co sa mi obcas podari napisat :D


  • 0

#27 calon

calon

    Nováček

  • Předplatitel
  • 343 příspěvků(y)
Reputace: 180

Publikováno 20 červenec 2018 - 05:16:22

No jo maslicka neni vid? Ale kdyz chci koupit predplatne pise mi to ze uz koupeno mam. Treba je to jen nejake prelomove obdobi. Co ja vim???
  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:lomo

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 členů, 0 návštěvníků, 0 anonymních