Měl bych na vás prosbu....byl by někdo kdo s tím má ideálně osobní zkušenost mi ochoten tady napsat které manuální tělo vybrat. Pouze Nikon. Chci něco na každodenní nošení...takového otloukánka kterého mi nebude škoda. Co nejmenší, nejlehčí a...levné. Nevím jestli FG...FM...EM...jiné? Nejraději bych pořídil FM3a ale to by bylo z bláta do louže protože by mi to bylo líto furt tahat hozené na dně báglu stejně jako F6
Asi bych tam ocenil expozimetr jinak klidně plný manuál....časy stačí do 2000 nicméně Iso by bylo fajn s možností až do 3200.
Díky moc za ochotu poradit...doporučit.
Měl jsem:
- EM (druhou verzi - trošku kvalitnější polepy) - super malej foťák, skoro do kapsy. S pancake Nikon E 50/1.8 fakt malá sestava. Priorita clony + tlačítko na kompenzaci +2EV.
- FM2n - Taky pecka, ale vyměnil jsem to nakonec za OM systém, který má větší hledáčky.
Za mě proč ne EM? Foťák za pár stovek a když budeš šikovný, poradíš si i s absencí plně manuál režimu Přikládám pár fotek z komba EM + E Series 50/1.8, na jedné autoportrét do skleněné výlohy pro posouzení velikosti foťáku v ruce. Přeuju šťastnou ruku.
EM1.JPG 106,24K
17 Počet stažení
EM2.JPG 86,81K
9 Počet stažení
EM3.JPG 80,18K
8 Počet stažení