No a proto mě potěšil dubraro, protože sem nadhodil zprávu o lepších časech pro Fomu200.
S kinem sem neměl jedinej problém, ale ten svitek, to je masakr a zároveň velká škoda. Potom, co sem měl to štěstí u 3 svitků sem na 200tovku trochu zanevřel a nakoupil zásoby u Ilfordu.
zdenab2 : já taky rád zkoumám první negativy a mám pocit, že sem tenkrát (před půl rokem

) byl svobodnější. Neřešil sem pravidla, poučky a nebál se experimentovat. Vznikly fotky, který bych dneska už nevyfotil. Samozřejmě to technicky, není tiptop, je tam často středová kompozice, ale má to pro mě zvláštní "nenahraditelný" kouzlo. Si říkám, že ty pravidla člověka někdy až moc svazujou a omezujou. Kdo říká, že musí být kompozice taková a maková, proč nedělat přesmažený kontrastní fotky, atd, atd ... jak je v jedný písničce ... Just be yourself... a vůbec, hned objednávám Fomu 200, už je mi z té šedi mdlo
Jinak dubraro : trefils hřebíček na hlavičku. Pokud budu fotit nějakou "zakázku" půjdu do toho, co už mám ověřený a odzkoušený (já, který nafotil celých 15 svitků). Pokud budu fotit sobě pro radost, klidně založím F200 a budu se těšit čím mě zase překvapí, protože z toho vyleze určitě něco zajímavýho