vanourek : Nazdar skorosousede

Superku rád předvedu - až se mi podaří ji zprovoznit. Původní majitel ji roky nepoužíval a momentálně semtam zazlobí (někdy ihned po natažení sama spustí spoušť, zrcadlo zůstane viset v horní poloze a závěrka se nevrátí zpět (pomůže jen přepnout do manuálního módu (žlutá tečka)), pak ji chvíli zase musím přemlouvat....
Problém popsán ve vláknu
zdeAle koupil jsem to v celé sadě (grip, měřící hranol, 2x záda) za směšnou cenu (100liber) a zbytek funguje bezproblémově, takže vcelku dobrý kup si myslím.
Co mě u Superky dostalo je ten hranol a úplně jinej pocit z focení s gripem. Už to není ten plechovej tank (klasická M645tka), kde rád fotím se šachtou. Je to spíš přerostlá zrcadlovka se vším luxusem a pohodlím...a bodovým měřením v hledáčku, což je dost paráda. Trochu zamrzí "plastová" konstrukce...teda vnitřek je poctivě plechový, ale tělo je takové "oplastované"...no nic, pokrok nezastavíš.
Krtek : sem rád, že to alespoň trochu pomohlo. Pak všechno nafoť (grip nasazený na starým těle)a vylep to sem. Já se díval na svou M645 a ani sem nenašel způsob jak sundat manuální převíječ (crank)