Přejít na obsah

Fotka

stativ na VF

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
251 odpovědí na toto téma

#251 LuzJi

LuzJi

Tlampač (grafoman)

• Předplatitel
  • 2 159 příspěvků(y)
  • LocationTábor
Reputace: 779

Publikováno 8 říjen 2025 - 10:25:35

Je zvláštní, že výrobce stativu nějak nepočítá s tím, že je pro používání stativu vhodné na něj i nasadit stativovou hlavu.

Mám stativ od Leofoto a k němu opravdu krásný obal, kvalitní, lehké provedení s popruhem přes rameno i do ruky. Do obalu se vejde jen samotný stativ, případně k tomu možná i malá kulová hlava, ovšem vždy v rozebraném stavu. I když rozebrání je docela snadné. Používám ale trochu větší Benro, s tím už obal nezavřu. Takže leží od začátku bez použití a občas přemýšlím co s ním. Je tak pěkný, že vyhodit je mi ho líto, na jiné použití jsem zatím nepřišel.

... a dělám to jako např. achernar

• 1

#252 pasiasty

pasiasty

Dost toho nakecá

• Předplatitel
  • 565 příspěvků(y)
  • LocationPraha
Reputace: 142

Publikováno 8 říjen 2025 - 10:39:28

Je zvláštní, že výrobce stativu nějak nepočítá s tím, že je pro používání stativu vhodné na něj i nasadit stativovou hlavu.

Mám stativ od Leofoto a k němu opravdu krásný obal, kvalitní, lehké provedení s popruhem přes rameno i do ruky. Do obalu se vejde jen samotný stativ, případně k tomu možná i malá kulová hlava, ovšem vždy v rozebraném stavu. I když rozebrání je docela snadné. Používám ale trochu větší Benro, s tím už obal nezavřu. Takže leží od začátku bez použití a občas přemýšlím co s ním. Je tak pěkný, že vyhodit je mi ho líto, na jiné použití jsem zatím nepřišel.

... a dělám to jako např. achernar

Možná, pokud si člověk koupil stativ z hlavou jako jeden celek, dodali by vhodné pouzdro. Jinak potvrzuji, pouzdro od Leofoto je hezké a k ničemu. Kromě toho pouzdro se mi zda OK pro delší cestování, ale na vycházku už ne, to chci mít něco, co pak nebude překážet v pokračování se stativem s už nasazeným foťákem.  

• 0

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 členů, 0 návštěvníků, 0 anonymních