Tak ještě jednou...Pro informaci,určitě si musíte myslet,jaký počítačový ignorant tady s vámi komunikuje...opět jsem asi před pár minutami naťukala zprávu a vůbec nevím,kam se poděla,proto jestli se tžady někde zatoulaná objeví,nezlobte se,budu se asi opakovat(už se mi to stalo 2*)
Psala jsem,že budu šťastná přešťastná,když mně někdo z vás s nákupem pomůže a vše nechám ve vaší režii....nemám žádný zkušenosti,jen bych chtěla,aby to byla zenza bronica sqa,a objektiv 80 i 50,..Nevím,jak nutný jsou výměnný kazety,foťák na kinofilm mám a taky jsem zvyklá,když mám svoji fotománii měnit filmy v terénu na koleně...
A jak s penězi a tak...
Ještě jednou převeliké díky
Nejjednodušší a nejrychlejší metoda nákupu je koupit to na www.keh.com . To je vlastně online bazar - člověk si jen vybere, nakliká a má to. Není v tom žádná "zrada"... Platba online kartou (Paypal nejde, je tam sice uveden, ale jen nějaká verifikovaná varianta, která je je jen pro US karty), pokud to člověk bude chtít koupit všechno najednou, tak je nutno počítat s clem a DPH. Přirozeně i tam to chce sledovat, nabídka se mění, každopádně si ale myslím, že požadovaná sestava se dá koupit za cca 400-500USD, tedy do 10k i s proclením. Když to bude člověk sledovat déle, tak bych věřil i ceně někde u 300-350USD.
Pokud to někdo chce opravdu extra levně, tak pak Ebay aukce, to už je ale pro zkušenější a zcela na rovinu si moc neumím představit, že by to někdo byl ochoten zařizovat. To je prostě o sledování a troše štěstí, nedá se nic slíbit.