hele, tohle je podpásovka, jinak pomluvaQuote
Ypresa už tu zná každýQuote
??? jak tohle víš ???Nehledě na to, že některý ani ty peníze který přihazujou nemají, nebo tu věc vlastně ani nechtějí. Prostě navyšují ceny....

Publikováno 8 April 2011 - 07:10:52
??? jak tohle víš ???Nehledě na to, že některý ani ty peníze který přihazujou nemají, nebo tu věc vlastně ani nechtějí. Prostě navyšují ceny....
Publikováno 8 April 2011 - 07:33:54
Publikováno 8 April 2011 - 08:04:18
na to že Laďovi ruplo v hlavě a je na mne (ze mne neznámého důvodu) permanentné hnusný jsem si už zvyklQuote
![]()
![]()
Publikováno 8 April 2011 - 09:09:04
Publikováno 8 April 2011 - 09:10:30
Publikováno 8 April 2011 - 13:03:08
... a tím, jak potentuješ co potentovat nejde - kupříkladu ráno taháš z vývojnice prázdné filmy, ale odpoledne již pořádáš workshop negativního procesu pro deset lidí
Publikováno 8 April 2011 - 19:13:03
Publikováno 8 April 2011 - 19:18:11
Publikováno 8 April 2011 - 19:46:11
Publikováno 9 April 2011 - 13:47:22
Publikováno 9 April 2011 - 17:18:37
To je jednoduché. To jsou prostě prodejci toho zboží a pod jiným jménem přihazují a zvyšují cenu. Stejně to funguje na všech aukčních serverech. Je to sice zakázané, ale těžko dokazatelné.Quote
Nehledě na to, že některý ani ty peníze který přihazujou nemají, nebo tu věc vlastně ani nechtějí. Prostě navyšují ceny....Zapomněl bych, že mě zlobí přihazující, kteří mají tolik peněz, že jsou schopný přihazovat pravidelně celý týden, a tak zvyšovat cenu zboží, které tímto způsobem stejně nevyhrají. Neříkám, že to není správné, ale jako snippera mě to prostě zlobí.
Publikováno 9 April 2011 - 20:23:02
Publikováno 11 April 2011 - 22:22:27
Publikováno 11 April 2011 - 22:26:49
ze aby som to mal do zrazu hotove.... A nic...
Publikováno 11 April 2011 - 23:00:10
ze aby som to mal do zrazu hotove.... A nic...
Naopak, na srazu to ocihnou zkuseni a poradi ti ne?
Publikováno 20 April 2011 - 18:03:06
Publikováno 20 April 2011 - 18:25:44
No!Quote
Naopak, na srazu to ocihnou zkuseni a poradi ti ne?ze aby som to mal do zrazu hotove.... A nic...
to asi hej! Dufam ze sa mi to podari rozlustit cim to je lebo je to fakt otrava...
Demotivujuce...
Publikováno 20 April 2011 - 18:27:29
otevřel sem foťák a byl v něm naexponovanej film až na konec.. ježiš!
Publikováno 20 April 2011 - 18:33:05
Publikováno 20 April 2011 - 18:58:07
já vim, já vim, byl sem si na 100% jistej, že sem ten film včera vytáhnul
Publikováno 20 April 2011 - 20:20:26
Publikováno 20 April 2011 - 20:53:32
Ahoj kolegojá vim, já vim, byl sem si na 100% jistej, že sem ten film včera vytáhnul
Publikováno 24 April 2011 - 22:05:00
Ahoj kolegojá vim, já vim, byl sem si na 100% jistej, že sem ten film včera vytáhnul
Tak 5-6 polí bude v háji, ale začátek filmu bude v pohodě.
Publikováno 24 April 2011 - 22:35:22
No!Quote
Naopak, na srazu to ocihnou zkuseni a poradi ti ne?ze aby som to mal do zrazu hotove.... A nic...
to asi hej! Dufam ze sa mi to podari rozlustit cim to je lebo je to fakt otrava...
Demotivujuce...
A jaký je výsledek porady?
Publikováno 25 April 2011 - 10:08:24
Publikováno 26 April 2011 - 08:28:10
Publikováno 26 April 2011 - 08:32:16
Opět snadná pomoc (podfuk). Prodejce se tvoje maximum snadno dozví. Pod jiným jménem zadá nesmyslně vysokou cenu, třeba milion. Ukaže se mu, že nabízí o něco málo víc než ty. Pak pod jménem prodejce vysokou nabídku zruší jako "omyl" a opět pod jiným jménem zadá nabídku dva dolary pod tvoje maximum.
Publikováno 26 April 2011 - 08:56:58
Opět snadná pomoc (podfuk). Prodejce se tvoje maximum snadno dozví. Pod jiným jménem zadá nesmyslně vysokou cenu, třeba milion. Ukaže se mu, že nabízí o něco málo víc než ty. Pak pod jménem prodejce vysokou nabídku zruší jako "omyl" a opět pod jiným jménem zadá nabídku dva dolary pod tvoje maximum.
ale v tom případě by měl jen snahu vyšroubovat cenu, ne? znalost ceny je přece nejdůležitější pro člověka, co přihazuje proti dalšímu nakupujícímu.
Publikováno 26 April 2011 - 14:17:14
Mluvím o prodejci, ten přece má zájem vyšroubovat cenu co nejvýš. Nemám na to žádný důkaz, jen tušení, že ten, proti komu kupující přihazuje, je velmi často jen jiná identita prodejce. U šikovnějšího prodejce ani ne fyzická, ale automat.ale v tom případě by měl jen snahu vyšroubovat cenu, ne? znalost ceny je přece nejdůležitější pro člověka, co přihazuje proti dalšímu nakupujícímu.
Publikováno 26 April 2011 - 14:27:50
Snadno lze zjistit, že jsem na e-bay nikdy nerealizoval ani jediný prodej. Takže z vlastní praxe to nemámco píše Dubraro, má logiku, jako by o tom nějak moc věděl
![]()
![]()
, ovšem tento návod zveřejňovat je docela podpásovka
Publikováno 26 April 2011 - 14:38:01
Bid only at the last second, and bid the absolute maximum you would ever want to pay. You'll win, and only pay a couple of dollars above the second highest bidder's bid, regardless of your bid amount.
If you early-bid (any time before the very last few seconds), you let everyone else who bid early know that they just got out-bid, and you'll now have 12 inexperienced bidders acting on emotion, not logic, trying to outbid you just for the sake of it. That's called "auction fever."
Bidding only at the last second is the best way to spare people from paying too much. Never bid earlier than the last few seconds. If you do, all the other bidders will get emails and instant messages and pages letting them know they just got outbid with enough time to act on it.
Early bidding, the worst sin on eBay, jacks up prices for everyone. Sellers and eBay love it, but if you want to pay the best prices and win, never bid before the last moment.
Publikováno 26 April 2011 - 18:47:16
ja sa pri nakupovani na ebay riadim tymto navodom.
jeho jedina nevyhoda je ze musim byt fyzicky pritomny pri pocitaci na konci aukcie.Quote
Bid only at the last second, and bid the absolute maximum you would ever want to pay. You'll win, and only pay a couple of dollars above the second highest bidder's bid, regardless of your bid amount.
If you early-bid (any time before the very last few seconds), you let everyone else who bid early know that they just got out-bid, and you'll now have 12 inexperienced bidders acting on emotion, not logic, trying to outbid you just for the sake of it. That's called "auction fever."
Bidding only at the last second is the best way to spare people from paying too much. Never bid earlier than the last few seconds. If you do, all the other bidders will get emails and instant messages and pages letting them know they just got outbid with enough time to act on it.
Early bidding, the worst sin on eBay, jacks up prices for everyone. Sellers and eBay love it, but if you want to pay the best prices and win, never bid before the last moment.
Publikováno 26 April 2011 - 21:44:59
Publikováno 27 April 2011 - 05:29:45
Publikováno 27 April 2011 - 20:42:48
Publikováno 28 April 2011 - 08:27:30
Publikováno 28 April 2011 - 13:34:36
Publikováno 28 April 2011 - 16:34:49
Publikováno 28 April 2011 - 16:36:11
tak to máš skoro automatický počítadlo na šwáru, co víc si přát.opět se mi porouchal nikkormat, tentokrát to je takový to brzdítko delších časů, 1/4 trvá obvykle tak 4 vteřiny....
Publikováno 28 April 2011 - 16:37:56
tak to máš skoro automatický počítadlo na šwáru, co víc si přát.opět se mi porouchal nikkormat, tentokrát to je takový to brzdítko delších časů, 1/4 trvá obvykle tak 4 vteřiny....
Publikováno 28 April 2011 - 16:39:40
nechtěl jsem se Ti smát, jen já toho šwáru počítám skoro při každém snímku, když se někdy dostanu s časem nad padesátinu, tak mám pocit, že je to nějaký moc rychlýQuote
nojo, to by bylo fajn, kdybych to vůbec někdy využil
je to pakárna, bojim se, že když to rozeberu, tak už to nedám dohromady (teda nebojim, já to vim), a do servisu se to už zase nevyplatí...
Publikováno 28 April 2011 - 16:55:58
nechtěl jsem se Ti smát, jen já toho šwáru počítám skoro při každém snímku, když se někdy dostanu s časem nad padesátinu, tak mám pocit, že je to nějaký moc rychlýQuote
nojo, to by bylo fajn, kdybych to vůbec někdy využil
je to pakárna, bojim se, že když to rozeberu, tak už to nedám dohromady (teda nebojim, já to vim), a do servisu se to už zase nevyplatí...
Publikováno 17 May 2011 - 16:56:03
Publikováno 17 May 2011 - 17:03:19
musím místo zlobí použít mnohem ostřejší slova...
díky za vyslechnutí
Publikováno 17 May 2011 - 17:32:24
Publikováno 17 May 2011 - 17:35:40
Publikováno 17 May 2011 - 18:05:11
mám tu redukci z cca M37 na M30,5 asi, bylo to v MG4 na Anaretu, chceš?Už mě spíš než štve, přímo ser* že nemůžu pomalu už měsíc nikde sehnat objektivovou misku pro MG4 se závitem M30,5
![]()
Není čím zvětšovat, a tolik to člověku chybí
Publikováno 17 May 2011 - 18:35:50
jo, ale takhle to nemůžeš praktikovat když po někom chceš slevu (první případ) nebo navýšení počtu zaměstnanců o flek pro mne (ten druhý)Quote
Jo tohle znám. A to jaksi z obou stran. Řešení je docela jednoduchý: Telefonovat, telefonovat, telefonovat! Maily jako – "Napište mi, až to dorazí." "Co na to říkáte?" "Dejte vědět, jak to dopadlo." "Můžete mi to a to...?" "Dlužíte mi peníze." – vůbec nemají smysl. Je pak až s podivem, kolik lidí začne odpovídat na maily mnohem rychleji poté, co jim pro každou blbost začneš volat. Taky je zajímavý, že co se s někým nedá vyřešit za tři dny mailem, dá se vyřešit během pár minut či hodin na fejsbuku nebo icq.
Publikováno 17 May 2011 - 18:51:23
mám tu redukci z cca M37 na M30,5 asi, bylo to v MG4 na Anaretu, chceš?Už mě spíš než štve, přímo ser* že nemůžu pomalu už měsíc nikde sehnat objektivovou misku pro MG4 se závitem M30,5
![]()
Publikováno 17 May 2011 - 19:10:56
![]()
Díky bohu ! DíkyPíšu SZ.
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních