jak jsem si ted poridil toho Sixe, tak vyvstal logickej problem. Nejni cim poradne merit. Tahat sebou kinotelo je blbost. Chtel bych neco do kapsy, co slusne meri. Asi by stacilo i mereni jen odrazeneho svetla, ale myslim, ze vetsina prostroju zvlada i dopadajici. Takze asi lepe oboji, ze. Potiz je v tom, ze se mi nechce davat x tisic za treba moderni Sekonicy. Zaprve je to dost a za druhy to ma dispej, takze bych mohl bejt osocenej z infekce roztrousenou digitalitidou.
Takze co by jste mi poradili takhle do zacatku? Neco za par stovek. Tusim, ze existujou nejaky Rusky Leningrady a Sverdlovsky. Je jich nekolik typu. Vim, ze jeden z nich je prej povedenej, ale uz si nepamatuju kterej. A nebo neco uplne jinyho? Nejakej analogovej Sekonic? Na Ebay bych si pak neco koupil. Nebo kdyby jste mel nekdo neco doma. Jak rikam staci, aby k tomu byl navod, pac jinak na to koukam jak husa do flasky. Takovejch tocitek. No a aby to pokud mozno presne merilo.
Snad je to splnitelny prani. A nebo mi to rozmluvte a nacpete me do Sekonicu L-758DR za 15 papiru.

Kjuba