Procetl jsem tohle vlakno a nasel zde spoustu skvelych informaci, plus kdyz vidim tu vstricnost mezi lidmi, co tu pusobi, tak nezbyva nez tleskat, to se dnes uz fakt moc nevidi. Fakt jste vsichni borci!
Jinak dnes jsem koupil flexu sestku u nas v olomouci. Mezi asi sesti kusama jsme s prodavacem vybrali jeden kousek, kterej vypada opravdu velmi pekne jak po kosmeticke, tak po mechanicke strance. Previjeni filmu jde jako po masle, zaverka vypadala taky funkcni ve vsech casech. Tak jsem ji za 890 korun koupil. Hned nabil svitek a sel zkouset. Vyzkousel jsem casovej rozsah od 1s do 1/400 a clony od 3,5 do 11. Ted susim nacvakanej svitek (FP4 plus) a k memu uspokojeni jsou na nem obrazky

)) Zkousel jsem ji nove namichanou ID11 na 1:3, tak jsem byl zvedavy, jestli to bude vubec vyvolavat

A ono jo

Po scanu uvidime, jak jsou na tom fotky a jestli nema moje flexa nejakou vadu v ostreni, nebo tak. Mereno bylo tim expozimetrem, jak tu kdosi postoval a nekdo jiny rikal, ze s nim neumi zachazet ani po mesici, nebo tak neco. Ja jsem nad tim badal aspon dve hodiny, nez mi dosel jediny mozny zpusob

)) A vypada to, ze je funkcni (jak expozimetr, tak zpusob)
Diky za super rady a postrehy, hodne mi to usnadnilo praci a vymazalo prekonavani problemu, ktere by urcite byly