To je pravdivá věta toto: Často fotí věci, kterých si já ani nevšimnu.
Moje žena taky.Nejvíc se mě líbí abstraktní myšlení malých dětí.Ty si všimnou spousty zjímavostí...já na to nejsu,toto jim závidím.

Publikováno 18 November 2009 - 16:50:10
Publikováno 18 November 2009 - 18:14:33
Dobře.Ty máš splněné
![]()
Moje žena taky.Nejvíc se mě líbí abstraktní myšlení malých dětí.Ty si všimnou spousty zjímavostí...já na to nejsu,toto jim závidím.
Publikováno 18 November 2009 - 18:16:01
Dobře.Ty máš splněné
![]()
Publikováno 18 November 2009 - 21:47:06
Publikováno 18 November 2009 - 22:07:06
Publikováno 20 November 2009 - 22:18:32
Publikováno 20 November 2009 - 22:43:24
Publikováno 20 November 2009 - 23:18:20
Publikováno 20 November 2009 - 23:41:58
Ja mam pocit ze TK se premenila na sraz sberatelu fototechniky, ne? Kdyz to tu zaclo a prvni vytahl VF, od Nedvedice do Ase ho do pul roku meli vsichni. Pak byla vlna dvouocek a nasledne Kodak Panoramu. Vy uz jste toho ypresse zblbli tak, ze ted uz staci jen otevrit vlakno o dalkomerech a on uz prihazuje http://www.aukro.cz/...evuetronic.html
Publikováno 21 November 2009 - 09:58:04
I kdyby, NO A CO??Ja mam pocit ze TK se premenila na sraz sberatelu fototechniky, ne? Kdyz to tu zaclo a prvni vytahl VF...
Publikováno 21 November 2009 - 10:02:55
Ja mam pocit ze TK se premenila na sraz sberatelu fototechniky, ne? Kdyz to tu zaclo a prvni vytahl VF, od Nedvedice do Ase ho do pul roku meli vsichni. Pak byla vlna dvouocek a nasledne Kodak Panoramu. Vy uz jste toho ypresse zblbli tak, ze ted uz staci jen otevrit vlakno o dalkomerech a on uz prihazuje http://www.aukro.cz/...evuetronic.html
Publikováno 21 November 2009 - 10:33:42
Publikováno 21 November 2009 - 11:11:42
Publikováno 21 November 2009 - 11:22:44
Publikováno 21 November 2009 - 11:42:46
Nevim proc jsi tak nastoupil, nemyslim ze jsem ti k tomu dal duvod. Popsal jsem svoje pocity z toho kam speje TK - a opravdu mi to tu zacina pripadat jako na srazu sberatelu. Navic vsichni stejnou platformu, nejlepe i model.
To jestli takto postizenym pribyva kvalitnich fotek je jen dobre, ale to na TK nevidim, v galerii se toho moc neobjevuje.
Proc se tak zurive branis nazoru ktery ti nevoni? Neni cilem tohoto tematu zjistit jak TK vidi i ostatni, ne jen okruh tech kteri se znate ze srazu?
Publikováno 21 November 2009 - 12:21:33
Publikováno 21 November 2009 - 18:25:22
kdybych reagoval, tak bych byl sprostý...Ja mam pocit ze TK se premenila na sraz sberatelu fototechniky, ne? Kdyz to tu zaclo a prvni vytahl VF, od Nedvedice do Ase ho do pul roku meli vsichni. Pak byla vlna dvouocek a nasledne Kodak Panoramu. Vy uz jste toho ypresse zblbli tak, ze ted uz staci jen otevrit vlakno o dalkomerech a on uz prihazuje http://www.aukro.cz/...evuetronic.html
Publikováno 21 November 2009 - 18:56:56
Publikováno 22 November 2009 - 11:55:51
Publikováno 22 November 2009 - 21:10:26
Jak dopadlo včerejší zasedání rady moudrých? (označení je bez ironie, podotýkám)
Publikováno 22 November 2009 - 23:03:50
Jak dopadlo včerejší zasedání rady moudrých? (označení je bez ironie, podotýkám)
Už vím proč v tej radě nejsu![]()
![]()
Publikováno 23 November 2009 - 09:16:59
Už vím proč v tej radě nejsu![]()
![]()
Protože byldíš daleko?
Publikováno 6 January 2017 - 01:35:26
Publikováno 6 January 2017 - 08:44:27
dobrá otázka.
Publikováno 6 January 2017 - 11:10:10
Někteří stále spějí, ale nikdy nedospějí... tož tak. šup na sníh s filtrama
Publikováno 6 January 2017 - 14:24:45
No, já dospěla k nedobrovolné přestávce v temnokomorničení. A vzhlížejíce k lepším zítřkům doufám, že se budu moci brzy k tomu vrátit.
Jinak jsem asi pořád celkem začátečnická lama, takže vlastně stále spěji.
Když jsem si četla tuhle diskusi zpětně, tak jsem přišla vlastně na to, že jsem taky sem tam naskočila na nějakou "módní vlnu", ale že to bylo pro mne velice prospěšné v době hledání "toho pravého". Takže, ač ze začátku prohlašující, že mi kino stačí, jsem skončila u dvouoček na 6x6, a dírkových komor od 6x6 až po 9x12. A už po ničem jiném už netoužím, protože tohle je to pravé.
Publikováno 6 January 2017 - 17:11:28
Pozdravy a poděkování všem členům webu TK.CZ . "Starý Jezevec" Erik
Publikováno 6 January 2017 - 21:10:57
tess_red, on 06 Jan 2017 - 13:24, said:
No, já dospěla k nedobrovolné přestávce v temnokomorničení. A vzhlížejíce k lepším zítřkům doufám, že se budu moci brzy k tomu vrátit.
![]()
Jinak jsem asi pořád celkem začátečnická lama, takže vlastně stále spěji.![]()
Když jsem si četla tuhle diskusi zpětně, tak jsem přišla vlastně na to, že jsem taky sem tam naskočila na nějakou "módní vlnu", ale že to bylo pro mne velice prospěšné v době hledání "toho pravého".Takže, ač ze začátku prohlašující, že mi kino stačí, jsem skončila u dvouoček na 6x6, a dírkových komor od 6x6 až po 9x12. A už po ničem jiném už netoužím, protože tohle je to pravé.
Jakápak přestávka. Vždyť jsem dneska viděl ve vitrince v Liťáku fotografie nesoucí Tvé ctěné jméno
Publikováno 7 January 2017 - 13:58:21
kapros1, on 06 Jan 2017 - 20:10, said:
tess_red, on 06 Jan 2017 - 13:24, said:
![]()
Jinak jsem asi pořád celkem začátečnická lama, takže vlastně stále spěji.![]()
Když jsem si četla tuhle diskusi zpětně, tak jsem přišla vlastně na to, že jsem taky sem tam naskočila na nějakou "módní vlnu", ale že to bylo pro mne velice prospěšné v době hledání "toho pravého".Takže, ač ze začátku prohlašující, že mi kino stačí, jsem skončila u dvouoček na 6x6, a dírkových komor od 6x6 až po 9x12. A už po ničem jiném už netoužím, protože tohle je to pravé.
Jakápak přestávka. Vždyť jsem dneska viděl ve vitrince v Liťáku fotografie nesoucí Tvé ctěné jméno
To je vytaženo z mého archivu. Něco do té vitrínky s kluky dávat musíme, no.
Jinak přestávku chtě - nechtě mám, pracovna, kde mám zvětšovák a vše na vyvolávání je teď velké skladiště zarovnané věcmi, které jsme museli dát pryč z jiných místností bytu kvůli dcerce (rok a půl), a taky krabicemi s věcmi, co jsme dostali na malou od známých a jsou jí ještě velké, a věci, co jí jsou malé a snažíme se je zase vyexpedovat ven. Už jsem se asi 10x pokoušela ten "bordel" nějak srovnat, aby se tam dalo aspoň dýchat, ale vždy to skončilo fiaskem a uvolněný prostor byl do pár dnů opět něčím vyplněn. A přiznám se, že když mám chvíli klidu od malé, tak většinou dělám práce po bytě, co s tou dračicí dělat nejde a nebo odpadnu někam do koutka s knihou.
PS: už mi dochází i nové věci z archivu, tak kdyby jsi chtěl něco vystavovat ve vitrínce, tak přines.
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních