Přejít na obsah

Fotka

Temnokomorník

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
729 odpovědí na toto téma

#501 oteccasu

oteccasu

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 3,237 příspěvků(y)
  • LocationTrutnov
Reputace: 1,132

Publikováno 15 December 2010 - 13:24:22

Přátelé, mám pro vás bohužel nepříjemnou zprávu. Dnes ráno mi z tiskárny volali, že se jim rozbil stroj a že zakázku ruší. Ať už je to jak chce, první číslo od tama dnes nepovezu a místo toho budu hledat jinou tiskárnu.
Budu se snažit, aby se do Vánoc "jednička" stihla, ale slíbit vám to nemůžu ;)

Klid + pohoda.
Slunce má vychladnout až za 6 miliard let a do tej doby tiskárnu opravěj.
  • 0

#502 kdoco

kdoco

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2,070 příspěvků(y)
Reputace: 112

Publikováno 15 December 2010 - 13:55:03

Přátelé, mám pro vás bohužel nepříjemnou zprávu. Dnes ráno mi z tiskárny volali, že se jim rozbil stroj a že zakázku ruší. Ať už je to jak chce, první číslo od tama dnes nepovezu a místo toho budu hledat jinou tiskárnu.
Budu se snažit, aby se do Vánoc "jednička" stihla, ale slíbit vám to nemůžu :)

a neni zbytečný se nějak hnát do obrátek? riskovat další nevyzkoušenou tiskárnu a tak... šak nehoří. já si kldně počkám.
  • 0

#503 LaarsenGranz

LaarsenGranz

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 206 příspěvků(y)
Reputace: 10

Publikováno 15 December 2010 - 16:04:13

Digitální lobby vyhlásila otevřený konflikt. Je třeba povstat k revoluci, bratři a sestry...
  • 0

#504 mdx

mdx

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 202 příspěvků(y)
Reputace: 1

Publikováno 15 December 2010 - 16:04:30

Pockame si. No ale dockame se.
  • 0

#505 kraken

kraken

Admin pro věci politické, teologické a sociální

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2,914 příspěvků(y)
  • LocationOstrata
Reputace: 198

Publikováno 16 December 2010 - 16:18:29

Nový temnokomorník k dostání od dnešního dne ve Zlíně na Čepkově v prodejně CZ foto!!!
  • 0

#506 Pavel K

Pavel K

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 301 příspěvků(y)
Reputace: 30

Publikováno 17 December 2010 - 17:10:40

Jestli jsem si nevzpomněl pozdě, tak bych prosil do limitované jedničky Dveře. Mám zaslat někam na účet peníze předem, nebo bude stačit platit při předání?
  • 0

#507 David

David

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 845 příspěvků(y)
Reputace: 164

Publikováno 17 December 2010 - 19:20:22

Jestli jsem si nevzpomněl pozdě, tak bych prosil do limitované jedničky Dveře. Mám zaslat někam na účet peníze předem, nebo bude stačit platit při předání?

Určitě bude stačit při předání. Jen mi napiš prosím na mail tvé civilní jméno :lol: Ať víme komu napsat věnování.
  • 0

#508 Corvus

Corvus

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 438 příspěvků(y)
Reputace: 8

Publikováno 20 December 2010 - 15:29:13

Som si minuly tyzden kupil noveho temnokomornika vo fotoskode (vystavene mali len stare cislo a az na moje poziadanie vytiahol zo spajze cca 4 kusy noveho) a jedine co mu musim vytknut je ze je prilis kratky... zhltol som prilis rychlo! :)
  • 0

#509 sbriza

sbriza

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 817 příspěvků(y)
Reputace: 13

Publikováno 20 December 2010 - 22:22:12

Děkujeme za pochvalu :D

Bohužel musím konstatovat, že dotisk prvního čísla Temnokomorníku vyjde až po novém roce. Příčinou je velká předvánoční vytíženost tiskáren, se kterými je v tuto chvíli velmi obtížné dohodnout dřívější termín tisku.

Díky za pochopení
  • 0

#510 oteccasu

oteccasu

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 3,237 příspěvků(y)
  • LocationTrutnov

Publikováno 21 December 2010 - 10:53:09

Angažoval jsem se přenést temnokomorníka do polska. Tamní fotografové i profesoři na škole jsou za jedno, že tam takový časopis chybí. Rádi by si jej kupovali, ale zatím rozšíření v polsku brání jazyková bariéra.
Ale mám zde pani, co umí italsky. Co vy na to???? :D :D :D
  • 0

#511 ploci

ploci

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2,160 příspěvků(y)
  • LocationValachy!
Reputace: 208

Publikováno 21 December 2010 - 18:12:48

Mě napadá jiná věc - co naši lužičtí bratří? Jazykově jsou nám blíž, je jich pár a trpí pod saskou knutou. Jistě i mezi nimi jsou temnokomorníci, kterým by časopis v češtině hověl spíše, než německý. Možná by mezi nimi šlo i udělat reklamu temné komoře - pokud by sem nějací chodili, vzájemně bychom se obohacovali a třebas i posilovali lužickou kulturu.
  • 0

#512 David

David

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 845 příspěvků(y)

Publikováno 21 December 2010 - 19:09:08

Mě napadá jiná věc - co naši lužičtí bratří? Jazykově jsou nám blíž, je jich pár a trpí pod saskou knutou. Jistě i mezi nimi jsou temnokomorníci, kterým by časopis v češtině hověl spíše, než německý. Možná by mezi nimi šlo i udělat reklamu temné komoře - pokud by sem nějací chodili, vzájemně bychom se obohacovali a třebas i posilovali lužickou kulturu.

Výborný nápad. Ale musíme najít někoho, kdo se toho ujme. Nejlépe někdo ze severu. Není tu někdo z Varnsdorfu :-)
  • 0

#513 ploci

ploci

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2,160 příspěvků(y)
  • LocationValachy!
Reputace: 208

Publikováno 21 December 2010 - 20:02:41

Není tu jeden obzvláště vysoce postavený pán z Žitavy? Práce má jistě nad hlavu, ale snad někoho zná...
  • 0

#514 oteccasu

oteccasu

Hrabě kydoň

• Předplatitel
  • 3,237 příspěvků(y)
  • LocationTrutnov

Publikováno 22 December 2010 - 00:33:31

Jo pánové !!!! Sranda musí být.
Mnohdy je i zdrojem dobrých nápadů. Jen si musíte uvědomit, že realizace si žádá své. Člověk může mít dobrý podměty i k řízení raketoplánu, či OSN. Zkuste si ale sednou za ty šajtrpáky a mikrofony. (To byl pokus o humor). Byl by jsem rád, kdyby se každý zamyslel nad tím, co by mohl pro realizaci udělat sám. Prostě bez zisku pro radost svou i kamarádů. Temnokomorník si to zaslouží.
  • 0

#515 sbriza

sbriza

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 817 příspěvků(y)

Publikováno 12 January 2011 - 22:34:05

Ahoj ve spolek,

dnes jsem přivezl dotisk prvního čísla. Kdo jej ještě nemá nebo by rád limitovanou edici s fotkou Jirky Kozubíka, ať píše na info@temnokomornik.com

Pár kusů vystavím i na aukro.
  • 0

#516 David

David

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 845 příspěvků(y)

Publikováno 13 January 2011 - 21:09:25

Přátelé, vkládám sem aktualizovaný seznam zájemců o LE1.

"Kostel" 25ks (volné zatím 11) "Dveře" 25ks (volé zatím 10)
---------------------------------------------------------------------------
ďuroT 1ks (dveře) (předání domluveno)
David (dveře)(kostel)
Vlcak? (vyzvedne :D )
sbriza (kostel)(vyzvedne :D sbriza(dveře) (vyzvedne)
LaarsenGranz (dveře)
kubik (kostel)........?
panoram (kostel) (vyzvedne)
panpriatel (dveře) (spolu ďurem, že?)
kdoco (dveře) (vyzvedne)
dubraro (kostel) (předám)
nlc (kostel)(vyzvedne)
Pavel K (dveře) (předání domluvíme)
oteccasu? (.......? Rýchory, asi se nedostanu)
seykb (dveře) (....?)
Bret3 (dveře) (vyzvedne v Leice, že?)
mdx (kostel) (.......?)

Jsou i objednávky od předplatitelů a lidiček moc se neprojevujících zde na temné, proto se bude počet volných edicí měnit.
Bohužel ke každému nicku nedokážu přířadit jméno.
Kdyžtak se domluvme na zaslání mailu s upřesněním doručení.Taky je potřeba nechat od šéfredaktora
pana Rodinala nechat podepsat a vytisknout průvodní dopis.

Díky David
  • 0

#517 cupr

cupr

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 27 příspěvků(y)
Reputace: 5

Publikováno 16 January 2011 - 14:09:21

Ahoj, mám jednu malou technickou připomínku. Je možné ubrat barvy na razítku Temnokomorník na zadní straně vkládaných fototek? Na fotce z LE3 mě trochu prostupuje přes papír do emulze :lol: . Díky
  • 0

#518 sbriza

sbriza

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 817 příspěvků(y)

Publikováno 16 January 2011 - 16:03:52

Ahoj, mám jednu malou technickou připomínku. Je možné ubrat barvy na razítku Temnokomorník na zadní straně vkládaných fototek? Na fotce z LE3 mě trochu prostupuje přes papír do emulze :( . Díky

Už jsme barvu ubrali, než jsme na to přišli, tak se bohužel několik fotek už otisklo :D Holt stane se, třeba to jednou bude takový "modrý mauricius" :lol:
  • 0

#519 Bret3

Bret3

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 971 příspěvků(y)
  • LocationPraha/Brno
Reputace: 9

Publikováno 20 January 2011 - 13:53:42

Jo jo, Davide, vyzvednu, když ne v Leice, tak jinde. Omlovám se za značně opožděnou reakci, ale můj notebook se na dobu "nepřesně určitou" odebral do oblasti "spánku a hibernace" a v práci bylo dotěď celkem málo času koukat na Temnou (a zase nebude, dneska je to naprostá výjimka).
  • 0

#520 LukasJ

LukasJ

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1,319 příspěvků(y)
Reputace: 4

Publikováno 20 January 2011 - 17:45:02

Ahoj, přiznejte se, kdo dražil temnokomorníka? Mám sice pozitivní koment, ale nějak nevím kam zaplatit. O ty časopisy stojím. Pse info.
  • 0

#521 sbriza

sbriza

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 817 příspěvků(y)

Publikováno 20 January 2011 - 17:53:26

Ahoj, přiznejte se, kdo dražil temnokomorníka? Mám sice pozitivní koment, ale nějak nevím kam zaplatit. O ty časopisy stojím. Pse info.

Ahoj,

většina kupujících nám platí na bankovní účet, jehož číslo je uvedeno v popisu aukce :? .

Celková cena = počet časopisů x 50 + poštovné dle zvoleného způsobu dopravy viz popis aukce.

Pokud pořád nevíš, napiš nám email a nějak to vyřešíme :roll: Uveď však celé své jméno a přezdívku z temné, protože kolikrát je problém rozpoznat, s kým máme tu čest :lol: . To platí samozřejmě pro všechny.
  • 0

#522 bernajk

bernajk

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 7 příspěvků(y)
Reputace: 0

Publikováno 14 February 2011 - 11:03:58

Ahoj, můžete mě připsat k zajemcům o limitovanou edici č. 4? A poslat číslo účtu kam mám poslat peníze, a kdy, a kdy si to přijít vyzvednout? Kupoval jsem si tenkrát takhle první číslo, ale už ty údaje nemám (stojí to stále 500,-?). A pak jsem si to vyzvedával v nějaké firmě zainteresované do životního prostředí či čistšího vzduchu poblíž pankrácké věznice.
  • 0

#523 sbriza

sbriza

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 817 příspěvků(y)

Publikováno 18 February 2011 - 12:21:58

Vážené temnokomornictvo,

Od této chvíle je k dispozici limitovaná edice 4. čísla Temokomorníka s fotografií Jana Mlčocha. Cena je stále stejná - 500,- Kč. V případě zájmu pište prosím výhradně na email info@temnokomornik.com a do předmětu uvádějte "Mlčoch".

Bernajk: předání na stejném místě je možné, napiš prosím email na výše uvedenou adresu, kolega to připraví a až to bude, dohodneme se na převzetí.
  • 0

#524 sbriza

sbriza

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 817 příspěvků(y)

Publikováno 24 February 2011 - 00:41:16

Vážené temnokomornictvo,

dnes jsme v LGP naposledy před tiskem kontrolovali páteho Temnokomorníka. Myslím, že všichni, kteří se dostavili a měli možnost nahlédnout, tak potvrdí, že "pětka" se povedla a je na co se těšít! K vidění a čtení bude mimojiné rozhovor s Clydem Butcherem, zamyšlení od Romana Válka spolu s Karlem Koutským, nová soutěž "obrazofilie", pokračování článku o matnicích od Vladika a povídání o Magnole, Grandině a DFP 50 z produkce Meopty od Tomáše Vitovského a Václava Vaita. Celé to završuje portfolio a rozhovor s doktorem Helbichem. Podařilo se nám získat nejenom fotografie Clyda Butchera, ale taky snímky Ansela Adamse a to dokonce ze stejného místa v Yellowstone NP!

Když půjde vše podle plánu, tak v průběhu příštího týdne bude Temnokomorník v prodeji :lol:
  • 0

#525 tess_red

tess_red

Tlampač (grafoman)

• Předplatitel
  • 1,187 příspěvků(y)
  • LocationLitoměřice; občas Ludvíkov u Velké Bíteše
Reputace: 243

Publikováno 24 February 2011 - 07:42:51

Když půjde vše podle plánu, tak v průběhu příštího týdne bude Temnokomorník v prodeji :lol:

To jsou dobré zprávy. Už se nemůžu dočkat. :lol:
  • 0

#526 hidejoshi

hidejoshi

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1,741 příspěvků(y)
  • Location49°49'35.080"N, 12°36'21.379"E
Reputace: 435

Publikováno 24 February 2011 - 08:18:36

Můj nejoblíbenější Erotický časpis.... Hůůůů- jsem vzrušen. :lol:
  • 0

#527 Jizera-CZ

Jizera-CZ

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 140 příspěvků(y)
Reputace: 2

Publikováno 24 February 2011 - 09:14:08

Rozhovor s p. Helbichem..... super ! už se těším :lol:
  • 0

#528 Manin

Manin

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 234 příspěvků(y)
Reputace: 62

Publikováno 24 February 2011 - 20:23:22

Super, doteraz som si plánoval cestu do Prahy vždy tak, aby som si doviezol aj nového Temnokomorníka. Tento krát som nemal na výber , ale šťastie stojí pri mne a budúci piatok snáď budem mať čo čítať vo vlaku.
Ďakujem za dobrú správu :D
  • 0

#529 MaMi

MaMi

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 22 příspěvků(y)
  • LocationSokolov
Reputace: 5

Publikováno 24 February 2011 - 21:54:17

Taky se naň těším.. :D
  • 0

#530 permon

permon

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 225 příspěvků(y)

Publikováno 26 February 2011 - 12:22:02

Za celý rok mi nikdo neodpověděl na dotaz k Temnokomorníku když jsem měl o něj zájem......
  • 0

#531 Tilberien

Tilberien

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1,327 příspěvků(y)
  • LocationLouny
Reputace: 107

Publikováno 26 February 2011 - 12:43:23

Za celý rok mi nikdo neodpověděl na dotaz k Temnokomorníku když jsem měl o něj zájem......

To je divný, já si v neděli objednal číslo 4. a ve středu ho měl ve schránce - psal jsem sem - info@temnokomornik.com
  • 0

#532 David

David

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 845 příspěvků(y)

Publikováno 26 February 2011 - 12:43:56

Ahoj, jaktože neodpověděl. Přivedu zodpovědné k odpovědnosti.
Do konce života bez prémií a odměn 8-)

Určitě se to stalo nedoptřením. Ač se snažím, občas mi něco nechtíc uteče. Jestli to můžu napravit, udělám to.
Nyní bude možnost se dostat k časopisu mnohem snáze. Bližší info podá časem Standa.
  • 0

#533 Vlcak

Vlcak

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 2,279 příspěvků(y)
Reputace: 95

Publikováno 26 February 2011 - 14:18:36

Podařilo se nám získat nejenom fotografie Clyda Butchera, ale taky snímky Ansela Adamse a to dokonce ze stejného místa v Yellowstone NP!

Pouze Standu mirne opravim, nejedna se o Yellowstone ale Yosemite konkretne o pohled na Yosemite valley s Half Dome(m) v pozadi....

ale vic uz ani muk!
  • 0

#534 LaarsenGranz

LaarsenGranz

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 206 příspěvků(y)

Publikováno 2 March 2011 - 21:25:21

Čtu dobře, že Temnokomorník se dá koupit i v Olomouci?
  • 0

#535 sbriza

sbriza

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 817 příspěvků(y)

Publikováno 2 March 2011 - 23:21:16

Čtu dobře, že Temnokomorník se dá koupit i v Olomouci?

Dobrý postřeh :wink: . Ano, připravujeme několik změn. Jednou z nich je rozšíření distribuce do vybraných trafik po celé ČR. Bude se to týkat pátého čísla a těch následujících, čili dosavadní čísla tam nekoupíš. Páté číslo cca za týden už ano. Druhá věc, Temnokomorník se bude v těch trafikách /na našem webu označené jako prodejny PNS/ prodávat jenom měsíc.
  • 0

#536 LaarsenGranz

LaarsenGranz

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 206 příspěvků(y)

Publikováno 3 March 2011 - 11:50:48

Dosavadní čísla mám, už se třesu od ledna na pětku.

Ale to mě těší. Přes Aukro už se mi to kupovat nechce, protože pak musím čekat než to pošta v kdovíjakém stavu dodá a jezdit do Zlína nebo do Brna by se mi taky moc nechtělo.
  • 0

#537 sbriza

sbriza

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 817 příspěvků(y)

Publikováno 3 March 2011 - 21:50:58

S tím souvisí další novinka - připravujeme eshop, kde bude možné všechny Temnokomorníky, limitované edice a některé další věci jednoduše koupit :)

A nakonec jednu trochu špatnou zprávu, v tiskárně se rozbil stroj, a proto se vydání Temnokomorníku cca o týden opozdí 8-O . Nic s tím ale nenaděláme, můžeme jen čekat.
  • 0

#538 tallpe

tallpe

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 409 příspěvků(y)
  • LocationBrno
Reputace: 8

Publikováno 3 March 2011 - 23:14:25

Dosavadní čísla mám, už se třesu od ledna na pětku.

Ale to mě těší. Přes Aukro už se mi to kupovat nechce, protože pak musím čekat než to pošta v kdovíjakém stavu dodá a jezdit do Zlína nebo do Brna by se mi taky moc nechtělo.

Tož kdybys náhodou přeci jen v Olomouci neměl štěstí, tak příležitostně z Brna mohu nějaký ten výtisk do Olmika přivézt. Jezdím občas do Šternberka, takže to mám cestou.
  • 0

#539 Jaro

Jaro

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 603 příspěvků(y)
Reputace: 36

Publikováno 4 March 2011 - 00:24:48

No v Olomouci by se snad dalo o prodeji mluvit s firmičkou Foto Kampa Čuřík - bazárek na analogy (!) a taky něco prodávají nového (papír, chemikálie namíchané) - a klasici tam i proto chodí!!!! Doporučuju prozkoumat. Jsou v telef. seznamu. :)
  • 0

#540 sbriza

sbriza

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 817 příspěvků(y)

Publikováno 4 March 2011 - 09:26:48

No v Olomouci by se snad dalo o prodeji mluvit s firmičkou Foto Kampa Čuřík - bazárek na analogy (!) a taky něco prodávají nového (papír, chemikálie namíchané) - a klasici tam i proto chodí!!!! Doporučuju prozkoumat. Jsou v telef. seznamu. 8-O

díky za tip, už jsme zkoušelo kdeco, ale málokdy to funguje. Spravovat prodejny po jedné je navíc obrovská časová a administrativní zátěž. Ty, co máme nám stačí až až :) Spoléháme teď na PNS a jejich kmenové prodejny tisku, které jsou v každém menším městečku.

Mimochodem, nevím, jestli jsem to už psal. Od pátého čísla přibudou stránky na 44 a také se zvýší prodejní cena na 79,- Kč, bohužel pro čtenáře, bohudík pro nás, protože jinak bychom to neutáhli. Zvýšení ceny z vetší části kryje marže prodejců a dph...
  • 0

#541 Jaro

Jaro

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 603 příspěvků(y)

Publikováno 4 March 2011 - 09:31:41

Zvýšení cen - jak logické! Víme, že je to nutníé a kvalita stojí i za vyšší cenu! Vydržať! :)
  • 0

#542 Jaro

Jaro

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 603 příspěvků(y)

Publikováno 4 March 2011 - 09:35:29

Jenom ještě - v tom zminovanému obchůdku, vzhledem k jeho zaměření (nejsem z Ol, ale druhý takový obchůdek specializovaný tam neznám) - by se to velice hodilo: tou atmosférou, zbořím, obsluhou tohle by tam prostě patřilo. Navíc je to na hlavní třídě u zstávky tramvaje, i "cizinec" tam zabloudí... Asi by to i propagovali při řeči s klientem u pultíku... Víc by mohl možná "zařídit" Koca .- přeptrat se, zda kromě PNS v Ol. i zde...
  • 0

#543 sbriza

sbriza

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 817 příspěvků(y)

Publikováno 4 March 2011 - 10:16:38

Jenom ještě - v tom zminovanému obchůdku, vzhledem k jeho zaměření (nejsem z Ol, ale druhý takový obchůdek specializovaný tam neznám) - by se to velice hodilo: tou atmosférou, zbořím, obsluhou tohle by tam prostě patřilo. Navíc je to na hlavní třídě u zstávky tramvaje, i "cizinec" tam zabloudí... Asi by to i propagovali při řeči s klientem u pultíku... Víc by mohl možná "zařídit" Koca .- přeptrat se, zda kromě PNS v Ol. i zde...

Mám takový pocit, že Koca se tam už kdysi ptal, ale nějak to nedopadlo...

Mimochodem, právě jsme spustili nový eshop:
http://www.temnokomornik.com/eshop/

Design není optimální, ale v tuto chvíli je přednější funkčnost. Můžete nám pomoct to vyzkoušet třeba tak, že si něco koupíte :)
  • 0

#544 otik

otik

Tlampač (grafoman)

• Registrovaní
  • PipPipPip
  • 1,301 příspěvků(y)
Reputace: 129

Publikováno 4 March 2011 - 11:05:25

krása, krása. Možná by se mi jako uživateli líbylo, když by jsem se při kliknutí na stužku Temnokomorníka vrátil do časopisu.
  • 0

#545 permon

permon

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 225 příspěvků(y)

Publikováno 5 March 2011 - 22:10:49

dnes jsem jedno číslo prolistoval.Jsou některá v prodeji ve FotoŠkoda
  • 0

#546 Jozue

Jozue

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 134 příspěvků(y)
Reputace: 3

Publikováno 7 March 2011 - 15:27:14

Ahoj, kdy se prosím budu moci zastavit v LGP pro nové číslo? Přeji hezký den celé redakční radě.
  • 0

#547 sbriza

sbriza

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 817 příspěvků(y)

Publikováno 8 March 2011 - 08:46:35

Ahoj, kdy se prosím budu moci zastavit v LGP pro nové číslo? Přeji hezký den celé redakční radě.

doufáme, že už zítra po obědě pojedeme do tiskárny a odpoledne dodáme do LGP, ke Škodovi atd... :)
  • 0

#548 Jozue

Jozue

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 134 příspěvků(y)
Reputace: 3

Publikováno 8 March 2011 - 15:48:06

doufáme, že už zítra po obědě pojedeme do tiskárny a odpoledne dodáme do LGP, ke Škodovi atd... :)

Moc děkuju za odpověď, už se nemůžu dočkat. Večer jsem v LGP jako na koni.
  • 0

#549 LaarsenGranz

LaarsenGranz

Nováček

• Registrovaní
  • Pip
  • 206 příspěvků(y)

Publikováno 8 March 2011 - 23:28:39

Takže v Olomouci zatím stále nepřítomen? Já jen abych si ušetřil cestu do centra.
  • 0

#550 sbriza

sbriza

Dost toho nakecá

• Registrovaní
  • PipPip
  • 817 příspěvků(y)

Publikováno 9 March 2011 - 09:59:27

doufáme, že už zítra po obědě pojedeme do tiskárny a odpoledne dodáme do LGP, ke Škodovi atd... :?

Takže v Olomouci zatím stále nepřítomen? Já jen abych si ušetřil cestu do centra.

dnes ráno jsem volal do tiskárny a bylo mi přislíbeno, že ve čtyři bude hotovo. Pak budeme zásobovat Fotoškodu, Pazderu, LGP. Do Olomouce a dalších prodejen PNS dorazí Temnokomorník v pátek :wink: . Do prodejen mimo Prahu a PNS zřejmě až po neděli.
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních