Doteraz som fotil dedkovou prakticou BCA lenže v poslednej dobe sa s nou niečo stalo, opíšem to asi tak, že cez každú snímku na negatívu je 1/3 snímku podexponovaná, bude to najskor podla mna uzavierkou pretože ta je urobena z troch lamelov a mam podozrenie že ten treti sa neuzavrie v ten pravý čas. Keby toho nebolo dosť navýjacia páka je uplne nefunkčná tiež neviem prečo, ked chcem natiahnuť uzávierku neviem to popýsať ale ona je uplne uvolnena a nedá sa naťahovať. No proste mám pocit že nemá zmysel dávať prakticu do opravy (ak vobec daku najdem) kde mi to možno opravia v cene noveho fotaku.
Preto som sa popozeral po bazaroch (bazos.sk) a hladam niečo vhodne pre mna. nechcel by som za to dat viac ako 50eur kedže som uplny zaciatocnik, amater a mam spotrebu maximalne 2-3 filmy za mesiac. Za tu cenu som nasiel nieco ako nikon F80, Zenit b, Canon eos 3000, praktica B200.... ale naozaj netuším čo si vybrať, podla čoho si vyberať.
Som dosť zničený, mám 15 rokov chodím na filmovu skolu kde sa vsetko fotí digitálom, ale mna digi neuspokokuje, vybral som si cestu analogu aj ked je ťažsia ale digital mi nenahradi hodiny stravene pri cervenom svetle
Prepáčte ak som to napísal nezrozumitelne a zle, som naozaj nováčik.