Přepnout ttuo kategorii Server temnakomora.cz
|
|
Temnakomora.cz nápady rady vylepšeníAhoj první forum pro začátek :) |
|
|
|
|
Články - diskuzediskuze o zvěřejněných článcích |
|
|
Přepnout ttuo kategorii Temná komora
|
|
Negativní procesNegativní proces a materiály filmy, vody, alchymie |
|
|
|
|
Pozitivní procesPozitivní proces a materiály papíry, vody, alchymie |
|
|
|
|
VybaveníVybavení, prostě hardvér tanky, procesory, zvětšováci |
|
|
|
|
ReceptářAneb na co má kdo chuť |
|
|
Přepnout ttuo kategorii Fotoaparáty - vybavení
|
|
MF - malej formát, kino a ještě menší krabičkyMF - malej formát, kino a ještě menší krabičky |
|
|
|
|
SF - ani malý ani velký prostě střední formátSF - ani malý ani velký prostě střední formát |
|
|
|
|
VF - velký a největší krabice, bedny, pinhole, extraVF - velký a největší krabice, bedny, pinhole, extra |
|
|
|
|
Příslušenstvístativy, filtry, drátěnky, blesky etc... |
|
|
Přepnout ttuo kategorii Teorie, praxe a jiné
|
|
Začátečníkova školkaNebojte se zeptat na cokoliv |
|
|
|
|
Exponometrie, interier, exterier a atelierexponometrie - Měření světla - zónový system a jiné podivnosti se světlem |
|
|
|
|
Teorie fotografieteorie fotografie, autoři, výstavy, knihy a vůbec fotografická kultura |
|
|
|
|
Praxejdeme přímo na věc |
|
|
|
|
Opravy a výrobaNež to rozebereš zeptej se jak na to. |
|
|
|
|
Co se kam nevešloTémata která nevíte kam umístit, ale přesto souvisí s fotografií |
|
|
Přepnout ttuo kategorii Alternativa
|
|
Historické fotografické technikyHistorické fotografické techniky a jiné zvláštnosti |
|
|
|
|
Černobílá infračervená fotografieČernobílá infračervená fotografie a vše kolem ní, exponometrie, filmy, vyvolávani atd. |
|
|
|
|
Barevná fotografiebarevná fotografie a vše co s ni souvisí |
|
|
|
|
Polaroid a instantní fotografiePolaroid - technika a materiály instatní fotografie |
|
|
|
|
PinholeSvět dírkových komor |
|
|
|
|
Milovníci osmičkyKamery - 8mm, super 8 a jiné takové podivnosti |
|
|
Přepnout ttuo kategorii Komunita
|
|
Vostatní, povídání, kecy, digitálisti - prostě vopicevostatní, povídání, kecy, digitálisti - prostě vopice |
|
|
|
|
OznámeníPro věci, které by měli vědět všichni ostatní. |
|
|
|
|
Tady je KrakenovoValašské království |
|
|
Nadcházející události v kalendáři
-
Výstavy
výstava Jindřich Štreit
se nachází na 22.5.2013 -
Výstavy
Meopta 80. Historie optického průmyslu v Přerově
se nachází na 22.5.2013
Nejnovější příspěvky
jo, vy tomu rikejte trebas "navijeci civka skrz". Ja tomu rikam "duzna na film v tom bazmegu napravo" ... Jak sem nakoupil tak prodavam,...
Pardon, asi som si zle prečítal Váš príspevok. Teda: čím VIAC riedime vývojku, tým bude zrno jemnejšie. Vyskúšajte kúsok filmu vyvolať v...
Tak podle ceníku jsou BW přeci jen 39 x 0,5 (str. 5)https://www.schneideroptics.com/pdfs/prices/Schneider_2013_BW_Price_List....
Dnes mi z Fomy volali, že mají jeden, ve středu mi přibalí drzhý DS8 30m. Takže jich fakt na skladě moc nemají
V pátek jsem koupil Akt vo fotografii od Jána Šmoka a byl jsem z ní naprosto nadšen. Přečetl jsem ji už sobotu odpoledne. Lépe jsem ještě...
Všiml si někdo?V posledních dvou týdnech jsem volal tři TriX-y v Rodinalu. Jeden ve 100+1, druhý v 50+1 a třetí v 24+1 ("norská tab...
Vdaka Informacii je privela na zaciatocnika a chcem zacat co najskor. Castu su odpovede pozasivane a pre to si VELMI!!! cenim kazdu odpo...
Ahoj,Do Opemusu 6 se dávají filtry do šuplíku s matnicí.https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRtiaP5pd7MhnGUY...
mám velkou i malou sadu ilford - nemusí se měnit čas s výjimkou tvrdé gradace, tam se dává dvojnásobek či tak nějak-ani nepamatuju, kdy...
Poslední přidaná témata
-
filtry serie 5.5 - kde a jaké?jenda1250 - 20-kvě 13 13:09:15
-
ORWO x FOMAMachin - 17-kvě 13 16:32:51
-
výstava Prahaoteccasu - 15-kvě 13 11:37:11
-
Inverzné spracovanie čiernobielych zväčšenín na papieriferomarcin - 14-kvě 13 08:46:23
-
Fotopapiere - Zakladne rozdelenie a praca s nimi / pre aky film aky papierValhalla - 12-kvě 13 12:12:37
- 136 266 Celkem příspěvků
- 2 708 Celkem uživatelů
- kamilio Nejnovější člen
- 142 Nejvíce uživatelů online
Nyní jsou 14 uživatelé online (za posledních 15 minut)
6 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů (Zobrazit celý seznam)
Blaky, Bing, Google, samusko, Nimrod, resolut, krilo, Jan67