Tyyyyjo...to je poprask
)
Lukas_87: Jj,, ruka je uřízlá,toho jsem si vědoma,ae v dnešní době se řeže všechno ...ruce, nohy i hlavu už jsem někde viděla:o))
Každopádně děkuji za kritiku, já se z ní nehroutím, ba naopak si z ní vemu příklad
)
Je to focené Yashicou Electro, f=45mm .... clona byla asi 2 , už nevím .))
A slečna na fotce není Vaňúrkova žena
) Ale topmodelka Zdeňka Nováková. Vaňůrkova žena je jen můj podpis, ať víte, kam mě zařadit
)))
Zdravím, poprask je taky dobý. Je vidět, že zaujalo. Čas jak píše Jinirol ukáže zda je snímek dobrý nebo ne. I sám autor po čase zjistí, proč se mu snímek už nelíbí nebo naopak co udělal tenkrát dobře.
Zda někdo něco řeže je jedna věc, ale hlavě vědět proč to řežu a co tím chci dosáhnout. Nejhorší je takový ten mezičlánek, kde není poznat zda se snímek autorovi nevešel do políčka nebo to tak opravdu chtěl. Jinak je fajn vědět o ostatních jak danou věc dělají, ale není dobré to udělat stejně jen z důvodu, že jsem to viděl. Opět vědět proč to tak dělám.
Kompozičně a technicky by se toho dalo najít více (nejvíce mi vadí obrovská ruka opřená o pas a roztříštěné pozadí), ale zlepšení, radost z pokroku a nadšení do další práce určitě přijde.
Přeji dobré světlo.
P.S. Můj první snímek k něčemu byl rozkvetlý koniklec v botanické zahradě na Slupy vyfotografovaný v protisvětle. Technika Zenith 3M, Helios 2/58. Dnes jsem na popisné fotografie kytiček alergický

Takže bych si z toho nic nedělal a pokračoval směle dále.